marakigr8 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Λοιπον ακουστε τι εχω παθει και εχω πελαγωσει!!!sos!! Εχω μια καρτα μνημης sd από ψηφιακη φωτογραφική..την βαζω στον υπολογιστη και δεν την ανοιγει μου γραφει ενα μηνυμα που λεει : Χρειαζεται να γίνει διαμορφωση δισκου..Τι να κανω???Εχω μεσα φωτο που ειναι πολυ σημαντικες για μενα και ξερω πως αν κανω διαμορφωση θα χαθουν ολα υπαρχει καποια λυση??
stm00192 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αμα την βαλεις την καρτα στην φωτογραφικη τις βλεπει τις φωτο...????? Αν οχι κατεβαζεις το active@file recovery και σταυρωνεις τα δαχτυλα ελπιζοντας να τις ανακτησει! Αν δεν καταφερει τπτ αυτο τοτε δυστυχως τις αποχαιρετας και διατηρεις τις αναμνησεις μονο στην μνηνη σου!
marakigr8 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αμα την βαλεις την καρτα στην φωτογραφικη τις βλεπει τις φωτο...????? Αν οχι κατεβαζεις το active@file recovery και σταυρωνεις τα δαχτυλα ελπιζοντας να τις ανακτησει! Αν δεν καταφερει τπτ αυτο τοτε δυστυχως τις αποχαιρετας και διατηρεις τις αναμνησεις μονο στην μνηνη σου! Οχι δεν την διαβαζει την καρτα μνημης ενω πριν την βγαλω απο την μηχανη τις εδειχνε μια χαρα τις φωτογραφιες..αυτο το προγραμμα λειτουργει χωρις να κανω διαμορφωση?
stm00192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι λειτουργει χωριν να χρειαζεται να κανεις διαμορφωση... Βασικα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να κανεις διαμορφωση. Κατεβασε το προγραμμα που σου ειπα απο κανενα θειο βαλτο να κανει superscan στην καρτουλα να δουμε αν θα μπορεσει να ανακτησει κατι!
hawkpilot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Λοιπον ακουστε τι εχω παθει και εχω πελαγωσει!!!sos!! Εχω μια καρτα μνημης sd από ψηφιακη φωτογραφική..την βαζω στον υπολογιστη και δεν την ανοιγει μου γραφει ενα μηνυμα που λεει : Χρειαζεται να γίνει διαμορφωση δισκου..Τι να κανω???Εχω μεσα φωτο που ειναι πολυ σημαντικες για μενα και ξερω πως αν κανω διαμορφωση θα χαθουν ολα υπαρχει καποια λυση?? Χρησιμοποίησε άλλο card reader - αν βρεις κάποιο laptop που να έχει θύρα SD ακόμα καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα