Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φορουμ.

Την παρασκευη δινω το τελευταιο μαθημα μου και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα περασω εκει που θελω.

Το θεμα μου ειναι αμα δεν περασω να κατσω μια χρονια να διαβασω και να ξαναδωσω ή να παω να βγλω το φανταριλικη?

Εγω σκεφτομαι να κανω το 2 αλλα ολοι μου λενε οτι οταν παω να δωσω θα τα παω πιο σκατα και απο φετος γιατι δεν θα θυμαμαι τιποτα και και και..

Εσεις τι προτινετε?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν πας στρατό,μετά πότε θα διαβάσεις;Μην μου πεις παράλληλα,δεν γίνεται.

Συμβουλή μου,άσε τον Στρατό.Δώσε έναν χρόνο ακόμα και αφοσιώσου στις πανελλήνιες.Αν χάσεις επαφή με τα μαθήματα,δύσκολο να επανέρθεις.Και αν βιάζεσαι τόσο για τον στρατό και δεν θες να πας μετά την σχολή,κλπ σταμάτα τα εξάμηνα,τελείωσε τον στρατό,και επανέρχεσαι στη σχολή σου χωρίς να χεις φορτωθεί 2 εξάμηνα

Δημοσ.

αν πας στρατό,μετά πότε θα διαβάσεις;Μην μου πεις παράλληλα,δεν γίνεται.

Συμβουλή μου,άσε τον Στρατό.Δώσε έναν χρόνο ακόμα και αφοσιώσου στις πανελλήνιες.Αν χάσεις επαφή με τα μαθήματα,δύσκολο να επανέρθεις.Και αν βιάζεσαι τόσο για τον στρατό και δεν θες να πας μετά την σχολή,κλπ σταμάτα τα εξάμηνα,τελείωσε τον στρατό,και επανέρχεσαι στη σχολή σου χωρίς να χεις φορτωθεί 2 εξάμηνα

Σε εχασα εδω :P

Που θες να πας? Πως το ξερεις οτι δε θα περασεις?

Ηλεκτρολογια Κοζανης και το ξερω διοτι ξερω τι εχω γραψει αν η σχολη σε σχεση με την περσινη βαση πεσει κανα 500-600 μορια θα περασω :P

Δημοσ.

Mονο αυτο σε ελκυει? Κανα προγραμμα σπουδων αλλης σχολης εχεις κοιταξει?

Εγω ειμαι επα.λ και οι σχολες μου ειναι περιορισμενες..

Ειναι σχεδον ολες παρε την μια και βαρα την αλλη οποτε ;)

Θελω κοζανη μιας και εχει την χαμηλοτερη βαση :)

Δημοσ.

Οι βάσεις (δεν ξέρω για την θεωρητική κατεύθυνση) θα πέσουν αρκετά γιατί ήταν από τις δυσκολότερες (Αν όχι η δυσκολότερη) εξετάσεις η φετινή στην φυσική ας πούμε γύρο στο 80-85% έγραψε κάτω από την βάση!!

στα μαθηματικά γενικής (που το δίνουν οι περισσότεροι) τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα για τα δεδομένα του μαθήματος....

μαθηματικά κατεύθυνσης τα πιο απαιτητικά θέματα που πέσανε ποτε και δεν θα μου κάνει έκπληξη αν ο αριθμός αυτών που γράψανε κάτω από την βάση ξεπεράσει το 90%

οποτε κάποιες υψηλές σχολες σίγουρα θα πέσουν ίσως και παραπάνω από 1000 μόρια... κουράγιο και θετική σκέψη πια ότι έγραψες έγραψες

εγώ σου προτείνω (ΑΝ τελικά δεν τα καταφέρεις)να κάτσεις να διαβάσεις καλά (όχι από το ιανουάριο από τώρα σιγά σιγά ξεσκόνισε τα τυπολογία κτλ από A λυκείου και γενικά όπου δεν τα έπιασες πολύ καλά τα πράματα... μετά κανε προς τον αύγουστο μια επανάληψη και στην ύλη της B λυκείου και από σεπτέμβριο και μετά σοβαρό διάβασμα και σοβαρή εξάσκηση μέχρι τις εξετάσεις.

μετά αν πάλι δεν τα πας καλά κανε το φανταριλίκι και παράλληλα δήλωσε με το 10% όταν τελειώσεις το στρατιωτικό σου έχεις ακόμη μια ελπίδα χωρίς εξετάσεις να μπεις εκεί που θέλεις...

αν πάλι δεν σου κάτσει τότε αποφασίζεις εσύ τι θέλεις και ποσο το θέλεις.. δεν είναι κατακριτέο να δόσεις πολλές φορες μην ακούς τους άλλους στην ελλάδα έχουμε την βλακεία της δήθεν αξιοκρατίας (για να μην έχει ευθύνη κανένας για εσένα μονο ο εαυτό σου) και γιαυτο είναι δύσκολο να μπεις κάπου αλλα εύκολο να μείνεις και να τελειώσεις.. σε αντίθεση με το εξωτερικό που είναι πανεύκολο να μπεις αλλα δύσκολο να τελειώσεις.

Nα προσθέσω εδώ το γεγονός ότι ο Hawkin ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους φυσικούς με προσφορα στην συγκεκριμένη επιστήμη μπήκε στο φυσικό στα 27 του χρονια οποτε μην μασάς μεγάλε άσε τις κυράτσες στην γειτονιά και τους κολλημένους να λένε ότι θέλουν εσύ ακόλουθα το όνειρο σου! ;)

Δημοσ.

Σε εχασα εδω :P

Ηλεκτρολογια Κοζανης και το ξερω διοτι ξερω τι εχω γραψει αν η σχολη σε σχεση με την περσινη βαση πεσει κανα 500-600 μορια θα περασω :P

αυτα παθαίνετε όση πατε να μπειτε απο γενικό λυκειο σε τεχνικες σχολες τετιου ιδους.αφου σου αρεσει αυτη η σχολη γτ δεν πηγαίνες ενα (ΤΕΕ)

λεγοταν οταν το τελιωσα εγω και μετα να περασης ποιο ευκολα σε αυτη την σχολη???και μην μου πει κανεις οτι οι τεχνικες σχολες ειναι για τους άχρηστους γτ θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Δημοσ.

αυτα παθαίνετε όση πατε να μπειτε απο γενικό λυκειο σε τεχνικες σχολες τετιου ιδους.αφου σου αρεσει αυτη η σχολη γτ δεν πηγαίνες ενα (ΤΕΕ)

λεγοταν οταν το τελιωσα εγω και μετα να περασης ποιο ευκολα σε αυτη την σχολη???και μην μου πει κανεις οτι οι τεχνικες σχολες ειναι για τους άχρηστους γτ θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Και το ξαναλεω Επα.λ ειμαι :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μετά στρατό θα είσαι και ελεύθερος πολίτης.

Σκέψου το.

Δημοσ.

Ξαναδώσε του χρόνου και άσε τα κομαντιλίκια. Τι είναι ένας επιπλέον χρόνος για τέτοια πράματα...; Αν μπεις στρατό, οι πιθανότητες να μείνεις τελικά μόνο μόρφωση δευτεροβάθμιας είναι πραγματικά πολύ μεγάλες.

;)

Δημοσ.

+1 και απο μενα στο να ξαναδωσει πανελληνιες

Αν κρινουμε απο την ορθογραφια...

Δημοσ.

+1 και απο μενα στο να ξαναδωσει πανελληνιες

Αν κρινουμε απο την ορθογραφια...

Βρε κουτό, να την λες στον άλλον για την ορθογραφία πάει και έρχεται, αλλά οι τόνοι; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ; :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...