Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα παθαίνετε όση πατε να μπειτε απο γενικό λυκειο σε τεχνικες σχολες τετιου ιδους.αφου σου αρεσει αυτη η σχολη γτ δεν πηγαίνες ενα (ΤΕΕ)

λεγοταν οταν το τελιωσα εγω και μετα να περασης ποιο ευκολα σε αυτη την σχολη???και μην μου πει κανεις οτι οι τεχνικες σχολες ειναι για τους άχρηστους γτ θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Οι τεχνικες σχολες ειναι συνηθως για τους πιο αχρηστους.

Ναι ειναι αληθεια αυτο.

Και εαν δεν εχεις δυσλεξια τοτε τα ορθογραφικα λαθη σου ειναι απαραδεκτα.

Αλλά ισως εχεις, διοτι ειπες "πηγαίνες" με τον τονο στην παραληγουσα που συνηθως ενας δυσλεκτικος το κανει αυτο(δεν ξερει που να βαλει οξεια).

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε κουτό, να την λες στον άλλον για την ορθογραφία πάει και έρχεται, αλλά οι τόνοι; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ; :devil:

:P

Οταν γραφω online δεν βαζω ποτε.

(offline βαζω ομως :P )

Δημοσ.

Οταν γραφω online δεν βαζω ποτε.

Φαντάζομαι και ο ίδιος όταν γράφει online δεν κοιτάζει την ορθογραφία....... :P

Δημοσ.

Οι τεχνικες σχολες ειναι συνηθως για τους πιο αχρηστους.

Ναι ειναι αληθεια αυτο.

Και εαν δεν εχεις δυσλεξια τοτε τα ορθογραφικα λαθη σου ειναι απαραδεκτα.

Αλλά ισως εχεις, διοτι ειπες "πηγαίνες" με τον τονο στην παραληγουσα που συνηθως ενας δυσλεκτικος το κανει αυτο(δεν ξερει που να βαλει οξεια).

Διαφωνω

Δημοσ.

Ναι αλλα το να βγαινεις και να λες "μην ακουσω οτι οι τεχνικες σχολες ειναι για αχρηστους", γραφοντας ανορθογραφα ειναι καπως...

Δημοσ.

Διαφωνω

Κακως διοτι δεν ορισα το "αχρηστος". :-D

Βασικα απο τις λεγομενες τεχνικες σχολες βγαινουν χρησιμοτατοι πολιτες ως προς το επαγγελμα τους.

Εγω με το αχρηστος βεβαια εννοουσα αυτο που εννοουσε και αυτος που το πρωτοειπε. Λιγοτερο ικανος στην μαθηση δηλαδη, "στα γραμματα" που λεμε. Γενικα μιλαμε και οχι καθολικα. Ισχυει δηλαδη γενικως και οχι κατα 100%.

Δημοσ.

Ναι αλλα το να βγαινεις και να λες "μην ακουσω οτι οι τεχνικες σχολες ειναι για αχρηστους", γραφοντας ανορθογραφα ειναι καπως...

...ναι αλλά και χωρίς σημεία στίξης μπορεί να γίνεις μέχρι και ανθρωποφάγος!!! :cry:

(παϊδάκια - παιδάκια)

Δημοσ.

Κακως διοτι δεν ορισα το "αχρηστος". :-D

Βασικα απο τις λεγομενες τεχνικες σχολες βγαινουν χρησιμοτατοι πολιτες ως προς το επαγγελμα τους.

Εγω με το αχρηστος βεβαια εννοουσα αυτο που εννοουσε και αυτος που το πρωτοειπε. Λιγοτερο ικανος στην μαθηση δηλαδη, "στα γραμματα" που λεμε. Γενικα μιλαμε και οχι καθολικα. Ισχυει δηλαδη γενικως και οχι κατα 100%.

αποδηξε μου αυτα που λες και μετα ελα πες μου οτι ειναι για αυτους που δεν περνουν τα γραμματαευκολα.

ΕΣΥ ΑΝ ΤΕΛΕΙΏΝΕΣ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΧ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ????????????ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ????

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΑ.Λ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΊ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΔΊΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

αποδηξε μου αυτα που λες και μετα ελα πες μου οτι ειναι για αυτους που δεν περνουν τα γραμματαευκολα.

ΕΣΥ ΑΝ ΤΕΛΕΙΏΝΕΣ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΧ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ????????????ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ????

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΑ.Λ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΊ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΔΊΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Αυτό νομίζω εξακολουθεί να ισχύει (αναλογικά και με τη κρίση) αλλά παραδειγματίζεσαι κι εσύ από καθηγητή που στα 35 του πηδούσε 17χρονη μαθήτρια από έρωτα.

Ίσα ίσα χρησιμότατοι είναι οι "κοινοί θνητοί" των τεχνικών εκπαιδευτηρίων αλλά έχουν διαδώσει περίτεχνα μια ρατσιστική αντίληψη οι πνευματικοί αυτουργοί, που χρειάζονται 10+ χρόνια για να τελειώσουν τις θεωριολατρικές τους σπουδές για να βγουν στην αγορά και να παίρνουν 4-5 κατοστάρικα παραπάνω από τον "εργάτη" (ενώ οι υπόλοιπες αποδοχές αποκτώνται με παράνομο και ανήθικο τρόπο), και κρύβουν με δεξιοτεχνία τις εσωτερικές τους ανωμαλίες.

Δημοσ.

Καλησπερα φορουμ.

Την παρασκευη δινω το τελευταιο μαθημα μου και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα περασω εκει που θελω.

Το θεμα μου ειναι αμα δεν περασω να κατσω μια χρονια να διαβασω και να ξαναδωσω ή να παω να βγλω το φανταριλικη?

Εγω σκεφτομαι να κανω το 2 αλλα ολοι μου λενε οτι οταν παω να δωσω θα τα παω πιο σκατα και απο φετος γιατι δεν θα θυμαμαι τιποτα και και και..

Εσεις τι προτινετε?

Ουτε να το σκεφτεσαι ΔΙΑΒΑΣΕ. Αλλα μονο αν το εχεις αποφασισει πραγματικα.

Δημοσ.

Μετά στρατό θα είσαι και ελεύθερος πολίτης.

Σκέψου το.

Μα'ακιες, με το μπαρδόν έτσι, αλλά μετά δεν θα έχει όρεξη, ενώ εαν τ έχει μπροστά τους θα ζοριστεί και θα την βγάλει σχεδόν στην ώρα του.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα'ακιες, με το μπαρδόν έτσι,

Ναι σωστά. Οι κύπριοι που είναι γείτονες και μιλάνε κατά βάση ελληνικά πηγαίνουν στρατό υποχρεωτικά μετά το σχολείο. Εδώ βέβαια μιλάμε για περίπτωση πανελληνίων ξανά.

αλλά μετά δεν θα έχει όρεξη, ενώ εαν τ έχει μπροστά τους θα ζοριστεί και θα την βγάλει σχεδόν στην ώρα του.

Ναι, να ενταχθεί σε σπουδές μετά το σχολείο γιατί δεν θα έχει όρεξη για διάβασμα σε άλλη περίπτωση. Μετά τη σχολή εαν βρει πρόταση για δουλειά, να την δεχτεί γιατί αργότερα μπορεί να μην βρει και δεν θα έχει "φρέσκιες" τις επαφές. Έπειτα θα πρέπει να συνεχίζει να εργάζεται για να μην γίνει άνεργος. Στο τέλος, θα έχει ενηλικιωθεί οπότε ούτε λόγος.

Μάλλον έχεις δίκιο. Δεν υπάρχει χρόνος για την στρατιωτική θητεία. Ωφέλιμη λύση να καταργηθεί.

Δημοσ.

Απο την αλλη το γενικο λυκειο μπορει να οδηγησει στο πανεπιστημιο και μετα σε διδακτορικο οποτε νομιζω αυτο θα αντισταθμιζε το γεγονος οτι δεν θα μπορουσα να βγω στην αγορα εργασιας με πτυχιο και διπλωμα τεχνιτη/τεχνικου....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο την αλλη το γενικο λυκειο μπορει να οδηγησει στο πανεπιστημιο και μετα σε διδακτορικο οποτε νομιζω αυτο θα αντισταθμιζε το γεγονος οτι δεν θα μπορουσα να βγω στην αγορα εργασιας με πτυχιο και διπλωμα τεχνιτη/τεχνικου....

Ενώ παράλληλα το phd μαρινόπουλος θα έδινε στον καθένα το δικαίωμα να χλευάζει λιγότερο θεωρητικής ειδικότητας. Ντροπιάζεται ο πνευματικός πλούτος λέμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...