Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό νομίζω εξακολουθεί να ισχύει (αναλογικά και με τη κρίση) αλλά παραδειγματίζεσαι κι εσύ από καθηγητή που στα 35 του πηδούσε 17χρονη μαθήτρια από έρωτα.

Εισαι μεροληπτικος και λαθος. Το τι εκανα στην προσωπικη μου ζωη δεν εχει σημασια καμια με το υπο συζητηση θεμα.

Ίσα ίσα χρησιμότατοι είναι οι "κοινοί θνητοί" των τεχνικών εκπαιδευτηρίων αλλά έχουν διαδώσει περίτεχνα μια ρατσιστική αντίληψη οι πνευματικοί αυτουργοί, που χρειάζονται 10+ χρόνια για να τελειώσουν τις θεωριολατρικές τους σπουδές για να βγουν στην αγορά και να παίρνουν 4-5 κατοστάρικα παραπάνω από τον "εργάτη" (ενώ οι υπόλοιπες αποδοχές αποκτώνται με παράνομο και ανήθικο τρόπο), και κρύβουν με δεξιοτεχνία τις εσωτερικές τους ανωμαλίες.

Και τα 400-500 "κατοσταρικα" δεν ισχυουν ακομη και τωρα. Γιατι τοτε δεν ισχυαν σε καμια περιπτωση. Τοτε μπορουσα να παω στην Αμερικη και να παιρνω 2.5 εκατομμυρια(δραχμες) με την μια.

Γενικως ειναι κακο να μην διαβαζεις τι γραφει ο αλλος. Οπως εκανες εσυ. :-( Διοτι εγω ειπα τι εννοω περι χρησιμοτητας κλπ, αλλά ως φαινεται δεν τα διαβασες καν.

Επισης ειναι κακο να διαστρεβλωνεις κατι μόνο και μόνο για να περασεις την αποψη σου. Οπως εκανες και κάνεις εσυ. :-( Με το να ισοπεδωνεις τα παντα και να αποδιδεις εσωτερικες ανωμαλιες και 10+ χρονια ενασχολησης με "θεωριες της πλακας" σε ολους τους "σπουδαγμενους" ειναι εκτός απο προσβλητικο και τραγικο! :mad:

Ενώ παράλληλα το phd μαρινόπουλος θα έδινε στον καθένα το δικαίωμα να χλευάζει λιγότερο θεωρητικής ειδικότητας. Ντροπιάζεται ο πνευματικός πλούτος λέμε.

Ο ρεαλισμος πρεπει παντοτε να υπερνικαει τον μη-ρεαλισμο εστω και εαν αυτος ειναι προβλητικος για μερικους, ενω δεν θα επρεπε.

Δεν ειναι κακο να αποδεχτει κανείς το γεγονος οτι τα μαθηματικα, η φυσικη και γενικως τα μαθηματα του γενικου λυκειου, οτι ειναι δυσκολοτερα απο αυτα των τεχνικων λυκειων για αυτο και τα περισσοτερα παιδια που στρεφονται προς τα τεχνικα λυκεια ειναι για αυτο τον λογο. Μερικοι το κανουν διοτι τους αρεσει αλλά μην κρυβεστε πισω απο το δακτυλο σας.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φιλοτιμήθηκες να πεις μια συγγνώμη στο παλικάρι που θίχτηκε (έστω και μετα παρεξηγήσεως) ή θα του υποβάλλεις να πάρει τα πτυχία εδώ και να την κάνει για αμέρικα?

Ο ρεαλισμός στο κράτος που ονομάζεται Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στις πιο ανεπτυγμένες χώρες, ναι τα πτυχία ωφελούν ικανοποιητικά.

Δημοσ.

Απο την αλλη το γενικο λυκειο μπορει να οδηγησει στο πανεπιστημιο και μετα σε διδακτορικο οποτε νομιζω αυτο θα αντισταθμιζε το γεγονος οτι δεν θα μπορουσα να βγω στην αγορα εργασιας με πτυχιο και διπλωμα τεχνιτη/τεχνικου....

μα και απο το τεχνικο θα βγει απο πανεπηστιμιο.

με το να μην πρεασει καποιος σε τει/αει απο το γενικο λυκειο και μεινη με το πτυχιο του γενικου λυκειου τι μπορει να κανει μετα εκτοσ απο το να ξαναδωσει και να περασι αν τα καταφερη παλει σε αει/τει?

στο τεχνικο θα μπορει να ξεκινήσει την ζωη του με ενα πτυχιο που θα τον βοηθήσει ανετα να βρει μια δουλεια σε κατι που του αρεσει.

Δημοσ.

δωσε ξανα πανελληνιες, εγω αυτό εκανα γτ δεν ειχα περασει εκεί που ηθελα , και τώρα το απολαμβάνω. Να κάτσεις όμως συνειδητοποιημένα να διαβάσεις, αλλιως δεν έχει νοημα.

Δημοσ.

στο τεχνικο θα μπορει να ξεκινήσει την ζωη του με ενα πτυχιο που θα τον βοηθήσει ανετα να βρει μια δουλεια σε κατι που του αρεσει.

Το "άνετα" μου άρεσε...

Σε ποια χώρα είπαμε ότι ζεις;

Δημοσ.

Το "άνετα" μου άρεσε...

Σε ποια χώρα είπαμε ότι ζεις;

στο ανετα κολησες εσυ?αν ηταν ομορφα τα πραγματα στην ελλαδα οχι οπως ειναι τωρα ανετα θα έβρισκε δουλεια.

Δημοσ.

Αγαπητέ Φοιτητή/τρια

• Πήγαινε στις Εξετάσεις για να παλέψεις το στόχο σου με ψυχολογία και σθένος.
  • Μείνε μέχρι το τέλος της διάρκειας των εξετάσεων.
  • Ακόμα και αν δεν έχεις κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, θα αποκτήσεις την εμπειρία και θα γνωρίσεις εκ των έσων την φιλοσοφία των Θεμάτων.

ευχαριστούμε πολύ

Κέντρο Πανεπιστημιακό Σπουδών ΑΡΝΟΣ

κλαιω...

Δημοσ.

στο ανετα κολησες εσυ?αν ηταν ομορφα τα πραγματα στην ελλαδα οχι οπως ειναι τωρα ανετα θα έβρισκε δουλεια.

Και πριν 10 χρόνια οι απόφοιτοι των τεχνικών λυκείων δεν έβρισκαν "άνετα" δουλειά. Με ελάχιστες εξαιρέσεις το απολυτήριο που έπαιρναν δεν είχε καμία αξία στην αγορά εργασίας πάνω στον τομέα τους. Προτιμούνταν άτομα από ιδιωτικές σχολές, από ΙΕΚ, βίσματα, κτλ. Συνήθως όσοι είχαν απολυτήριο ΤΕΛ πήγαιναν μετά ένα χρόνο σε ΙΕΚ στον τομέα τους για να πάρει μεγαλύτερο κύρος αυτό που γνώριζαν.

Το ίδιο γινόταν και πριν 20 χρόνια, όσοι δεν περνούσαν στο πανεπιστήμιο μέσω της βαβμολογίας τους στο λύκειο χωρίς εξετάσεις, πήγαιναν σε ιδιωτικές σχολές, πλήρωναν τους καθηγητές για καλούς βαθμούς και περνούσαν σε ΤΕΙ πάνω στην ειδικότητά τους και συνέχιζαν τις σπουδές τους.

Ελάχιστοι ήταν αυτοί που έβρισκαν δουλειά πάνω στις σπουδές του λυκείου και σε ορισμένες μόνο ειδικότητες. Εσύ το άνετα πού το είδες όμως, απορώ...

Δημοσ.

Αυτό νομίζω εξακολουθεί να ισχύει (αναλογικά και με τη κρίση) αλλά παραδειγματίζεσαι κι εσύ από καθηγητή που στα 35 του πηδούσε 17χρονη μαθήτρια από έρωτα.

Σορρυ φίλε αλλά είσαι πολυ φάουλ.

Αυτό δεν είναι επιχείρημα.

Το τι κάνει ο άλλος στη ζωή του και έτυχε να το μοιραστεί στο φόρουμ, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το χρησιμοποιείς κατά του και θίγοντας τη προσωπικότητά του ή μειώνοντας την άποψή του σε ένα άσχετο θέμα.

Απο εμένα έχεις αναφορά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σορρυ φίλε αλλά είσαι πολυ φάουλ.

Αυτό δεν είναι επιχείρημα.

Το τι κάνει ο άλλος στη ζωή του και έτυχε να το μοιραστεί στο φόρουμ, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το χρησιμοποιείς κατά του και θίγοντας τη προσωπικότητά του ή μειώνοντας την άποψή του σε ένα άσχετο θέμα.

Απο εμένα έχεις αναφορά.

Σωστά, έχεις δίκιο.

Επωφελούμαι να προσθέσω κι εγώ την αναφορά στο ρεπερτόριό μου.

Δημοσ.

Την οποία παρεπιπτόντος δεν έκανα τελικά, μετά απο 2η σκέψη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως συμφωνω με αυτά που έγραψες..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Την οποία παρεπιπτόντος δεν έκανα τελικά, μετά απο 2η σκέψη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως συμφωνω με αυτά που έγραψες..

off-topic το παμε αλλά δεν αναφερόμουν για αναφορά σε σένα.

Δημοσ.

δωσε ξανα πανελληνιες, εγω αυτό εκανα γτ δεν ειχα περασει εκεί που ηθελα , και τώρα το απολαμβάνω. Να κάτσεις όμως συνειδητοποιημένα να διαβάσεις, αλλιως δεν έχει νοημα.

+1

Και εγώ πέρασα εκεί που ήθελα με την 2η.

Άρα και εγώ σου λέω ξαναδώσε αλλά κάτσε να διαβάσεις αυτήν την φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...