alekos1010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 χερετω κ εγω ειμαι νεος οδηγος επαγγελματικου διπλοματος Β+Γ+(Ε+ΠΕΙ Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας) με τον πατερα μου ταξιδευουμε 8-10 χρονια μαζι στην ευρωπη κ απο πολυ μικρος ηθελα κατι ποιο ρεαλιστικο στην ζωη μου εχω δει κ ακουσει πολλα για τους οδηγους στον καναδα κ πιστευω οτι ειναι κατι που το οποιο ειναι ονειρο ζωης +οτι ειναι κ οικονομικα πολυ καλη δουλεια οσο την κυνηγας...εχω παρει την αποφαση πλεον, που ειναι το δυσκολοτερο πραγμα κ το 1ο που πρεπει να γινει για μια τετια αποφαση ζωης...δεν λεω οτι θελω να παω καναδα για μια ζωη απλα θελω να δωσω ενα νοημα στην ζωη μου γιατι εδω αισθανομαι πολυ αβολα σαν να μην ειμαι σπιτι μου(ισως φτεει κ το οτι μεγαλωσα ετσι) εχω κανει κ αλλα αλματα στην ζωη μου αλλα δεν με εβγαλαν πουθενα(επαγγελματικα) Για να μην σας κουραζω κ πολυ απλα θελω να ρωτησω αν αξηζει να το ψαξω για οδηγος στον καναδα-αλασκα κ γενικα καπου προς τα εκει πανω οσο ειναι νωρις κ δεν εχω τιποτα που να με κραταει στην ελλαδα-ευρωπη...ειναι εφικτο κατι τετιο κ εαν γνωριζει καποιος κατι συγκεκρημενο με το ice trucker θα χαρω να με στειλει μηνημα.ευχαριστω
pavlinara Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δηλαδή τι νόημα θα αποκτήσει η ζωή σου αν πας στον Καναδά και κάνεις δρομολόγια στην Αλάσκα; Μόνο κρυοπαγήματα θα αποκτήσεις.(Αστειεύομαι).Όλοι θέλουν να φύγουν αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι.Πρώτον στην Ελλάδα θα μείνουν μόνο αλλοδαποί(που προφανώς δεν σας νοιάζει) και δεύτερον δεν πιστεύω ότι σε Αμερική, Αυστραλία και Γερμανία μας έχουν τόση ανάγκη εμάς τους Έλληνες. Αν τα αγγλικά σου είναι άριστα και έχεις και συγγενείς εκεί για να μείνεις στην αρχή, πήγαινε και ψάξε. Αλλά δε νομίζω να είναι όλα τόσο ρόδινα. Δεν θα σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Αφού δεν σε κρατάει τίποτα όμως εδώ και έχεις και αρκετά λεφτά για αρχή πήγαινε να δοκιμάσεις την τύχη σου. Και πες και σε εμάς τι συνθήκες πέτυχες! Good luck! http://www.facebook.com/pages/ALASKA-GREEKS-4EVER/128684407164132 υπάρχει ελληνική κοινότητα στην Αλάσκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα