soniko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλημερα σε ολους θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος πως μπορω να δω 3d υποτιτλους στο wd live tv που εχω ,μου δειχνει την ταινια κανονικα 3 διαστασης αλλα οι υποτιτλοι μπερδευονται το εχει αντιμετωπιση καποιος,,καμια ιδεα ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Κάνε μια αναζήτηση στο τμήμα video & audio για subtitler (http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=and&sid=41764105fc0d110cc98862632f8f67f6&search_term=subtitler&search_app=forums&st=0). Το θέμα έχει απασχολήσει πολλούς.
soniko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Κατα αρχην σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση, εχω πρσπαθησει με το subtitler αλλα ειναι χρονοβορο καποιο update η ρυθμιση για το WD Live γνωριζεις.?
micos000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μόνο με το subtitler αν τα καταφέρεις. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο update και σίγουρα δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση.
soniko Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Προλημα Ν2 μαζι με την τηλεοραση samsung 46 model 6170 μου εδωσαν δωρο το 3d blue ray samsung e5500 συνδεσα τον εξωτερικο δισκο δειχει ολες τις ταινιες κανονικα η υποτιτλοι ομως παλι στα δεξια-αριστερα σε αντιθεση με την τηλεοραση που μερικες απο τι ταινιες μου τις δειχει η τηλεοραση μαζι με υποτιτλου κανονικα. εχει κανεις το συγκεκριμενο blue ray μου πει καμια ιδεα...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα