Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, όπως γράφει και ο τίτλος, μπορώ να δω την λίστα στην οποία γίνονται αυτόματες συναλλαγές (συνδρομές) μέσω της κάρτας μου και να τις απενεργοποιήσω? Κάθε μήνα μου παίρνουν κάποια sites κάποιο χρηματικό ποσό, είμαι και φαντάρος και έχω χάσει την μπάλα με τα λεφτά, ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Τις συνδρομες σου τις βλεπεις εδω

https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=8T2NPQGTjs7y7vZCPQZGx2N8qbk3cZJLpFQcKxyjTh0pWYnTy9KS!301874982?t=solutionTab&ft=homeTab&ps=&solutionId=1206144&locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&countrycode=GR&cmd=_help&serverInstance=9024

>https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=8T2NPQGTjs7y7vZCPQZGx2N8qbk3cZJLpFQcKxyjTh0pWYnTy9KS!301874982?t=solutionTab&ft=homeTab&ps=&solutionId=1206144&locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&countrycode=GR&cmd=_help&serverInstance=9024

How do I cancel my Enhanced Recurring Payment billing agreement with PayPal?

Here's how to cancel your Enhanced Recurring Payment billing agreement with PayPal:

Log in to your PayPal account.
       Click Profile at the top of the page.
       Click My Money.
       Click Update next to My preapproved payments
       Click Cancel Enhanced Recurring Payments. 

Please note that you’ll still be able to accept payments from customers who are already enrolled, but future sign-ups to these plans won’t be accepted. 

Δημοσ.

Μια ερωτηση ισως χαζη:

Τι ειναι οι αυτοματες συναλλαγες?

Δεν εχω ιδεα και πρωτη φορα το ακουω ενω εχω παρα πολυ καιρο Paypal.

Δημοσ.

Όταν έχεις πληρώσει κάτι πχ μια υπηρεσία για ένα μήνα και τον άλλον μήνα να ανανεωθεί από μόνο του,κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Είχα αντιμετωπίσει το πρόβλημα της επαναλαμβανόμενης πληρωμής (recurring payment) πριν από χρόνια, επειδή δεν είχα προσέξει το μήνυμα που στέλνει το paypal αμέσως μόλις εκτελέσει την εντολή πληρωμής και από τότε προσέχω κάθε φορά που έρχεται το μήνυμα γιατί το στοιχείο της επαναλαμβανόμενης πληρωμής είναι έξυπνα κρυμένο από τον πωλητή και δεν το βλέπει εύκολα ο αγοραστής.

Γιαυτό, λοιπόν, ΠΡΟΣΟΧΗ στο επιβεβαιωτικό μήνυμα του paypal . Εάν αναφέρει επαναλαμβανόμενη πληρωμή, πρέπει να μπούμε ΑΜΕΣΩΣ στο λογαριασμό μας στο paypal (My Account), να εντοπίσουμε την αντίστοιχη χρέωση και να αλλάξουμε το profil καταργώντας την επανάληψη, εάν, φυσικά, δεν τη θέλουμε.

Δημοσ.

Είχα αντιμετωπίσει το πρόβλημα της επαναλαμβανόμενης πληρωμής (recurring payment) πριν από χρόνια, επειδή δεν είχα προσέξει το μήνυμα που στέλνει το paypal αμέσως μόλις εκτελέσει την εντολή πληρωμής και από τότε προσέχω κάθε φορά που έρχεται το μήνυμα γιατί το στοιχείο της επαναλαμβανόμενης πληρωμής είναι έξυπνα κρυμένο από τον πωλητή και δεν το βλέπει εύκολα ο αγοραστής.

Γιαυτό, λοιπόν, ΠΡΟΣΟΧΗ στο επιβεβαιωτικό μήνυμα του paypal . Εάν αναφέρει επαναλαμβανόμενη πληρωμή, πρέπει να μπούμε ΑΜΕΣΩΣ στο λογαριασμό μας στο paypal (My Account), να εντοπίσουμε την αντίστοιχη χρέωση και να αλλάξουμε το profil καταργώντας την επανάληψη, εάν, φυσικά, δεν τη θέλουμε.

Αν καταλαβα καλα για παραδειγμα αν κανω μια συνδρομη καπου για ενα μηνα με 10 ευρω αυτη η εντολη λειτουργει αυτοματα και θα μου τραβηξει αλλα 10 ευρω τον επομενο μηνα χωρις να εχω δωσει εγω ο ιδιος την εντολη και χωρις να το γνωριζω?

Αυτο παιζει να ισχυει και για αγορες προιοντων ή ειναι μονο για μια πληρωμη υπηρεσιας?

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα για παραδειγμα αν κανω μια συνδρομη καπου για ενα μηνα με 10 ευρω αυτη η εντολη λειτουργει αυτοματα και θα μου τραβηξει αλλα 10 ευρω τον επομενο μηνα χωρις να εχω δωσει εγω ο ιδιος την εντολη και χωρις να το γνωριζω?

Αυτο παιζει να ισχυει και για αγορες προιοντων ή ειναι μονο για μια πληρωμη υπηρεσιας?

Oxi για αγορές προϊόντων άλλα πχ ισχύει για το Skype

Δημοσ.

Συνήθως, γίνεται στις αγορές μηνιαίων και διμηνιαίων συνδρομών σε παρόχους τύπου rapidshare, όπως πχ Deposit Files, filefactory, κλπ

Επικαλούνται λόγους εξυπηρέτησης του πελάτη αλλά στην πραγματικότητα παίρνουν τις επαναλαμβανόμενες συνδρομές χωρίς να έχεις δώσει, συνειδητά, σχετική εντολή.

Πριν ένα μήνα αγόρασα μια παρόμοια μηνιαία συνδρομή από το Deposit Files χωρίς να βάλει την επανάληψη.

Όταν τελείωσε ο μήνας, χρειάστηκα πάλι να κατεβάσω υλικό από τον ίδιο πάροχο και θεώρησα οικονομική την προσφορά που είχε για διμηνιαία συνδρομή.

Μόλις ήρθε το ενημερωτικό μήνυμα του Paypal, διαπίστωσα ότι το Deposit Files είχε χρεώσει με επαναλαμβανόμενες διμηνιαίες πληρωμές και, φυσικά, έκανα τη διαδικασία ακύρωσης.

Δημοσ.

Συνήθως, γίνεται στις αγορές μηνιαίων και διμηνιαίων συνδρομών σε παρόχους τύπου rapidshare, όπως πχ Deposit Files, filefactory, κλπ

Επικαλούνται λόγους εξυπηρέτησης του πελάτη αλλά στην πραγματικότητα παίρνουν τις επαναλαμβανόμενες συνδρομές χωρίς να έχεις δώσει, συνειδητά, σχετική εντολή.

Πριν ένα μήνα αγόρασα μια παρόμοια μηνιαία συνδρομή από το Deposit Files χωρίς να βάλει την επανάληψη.

Όταν τελείωσε ο μήνας, χρειάστηκα πάλι να κατεβάσω υλικό από τον ίδιο πάροχο και θεώρησα οικονομική την προσφορά που είχε για διμηνιαία συνδρομή.

Μόλις ήρθε το ενημερωτικό μήνυμα του Paypal, διαπίστωσα ότι το Deposit Files είχε χρεώσει με επαναλαμβανόμενες διμηνιαίες πληρωμές και, φυσικά, έκανα τη διαδικασία ακύρωσης.

Καταλαβα φιλε μου.

Οποτε ειναι για τετοιου ειδους συνδρομες και οχι γενικως π.χ προιοντα και αλλα.

Οκ σ'ευχαριστω.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τη πάτησε ο αδερφός μου όπως και πολύς άλλος κόσμος με τη Digital River και τσέκαρα το δικό μου και είδα ότι είχα και τη cosmote μέσα χωρίς να θυμάμαι να έκανα συνδρομή με το καρτοκινητό που έχω.

Αλήθεια πολύ πονηρό το σύστημα των συνδρομών,δε παίρνεις χαμπάρι το πως γίνεται.

Δημοσ.

Αλήθεια πολύ πονηρό το σύστημα των συνδρομών,δε παίρνεις χαμπάρι το πως γίνεται.

Τόσο πονηρό που σε ρωτάει πριν γίνει :P

Για αυτό προσέχουμε τι γράφει πριν αποδεχτούμε όρους. Όποιος τα προσπερνά χωρίς να τα βλέπει αυτά παθαίνει.

Δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς την άδεια σου όμως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...