Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια LG FLATRON W2253TQ και θελω να την αλλαξω.Να παω σε κατι led.Μπορειται να μου προτεινετε μια οθονη μεχρι 130-140 ευρω max? Παιζω παιχνιδια και για ταινιες,και γενικη χρηση.στις 22 αλλα και στις 24 ιντσες αν υπαρχει.Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Γιατί, για να καίει λιγότερο? :confused: 580 δε σκέφτεσαι να πάρεις? Άρα δε σε ενδιαφέρει η κατανάλωση. Κράτα την οθόνη σου, μια χαρά είναι. Αν θες ουσιαστική αναβάθμιση πάρε μία ίδια ή κάποια άλλη για δεύτερη.

Δημοσ.

Εισαι τοσο καιρο στο φόρουμ και θα έπρεπε να ξέρεις την απαντηση...

Μαζεψε λίγα ακομη και πανε σε 23αρι ips panel...

Αλλιώς αν καιγεσαι τόσο πολύ εδώ...

http://www.skroutz.gr/s/385478/LG-IPS225V.html

http://www.skroutz.gr/s/412003/Philips-227E3QPHSU.html

Αναρωτιέμαι γτ σε έχει πιασει τετοια μανια αναβαθμισης!!

Δημοσ.

εσένα άμα τα πλήρωνε άλλος δεν θα σε έπιανε μανία? Εμένα ναι παντως...

Αναλόγως ποιος θα μου τα έδινε... αν ήταν κανενας ξενος (λεμε τωρα) ok no problem... αλλα άμα ήταν ο πατερας που με αυτήν την κατασταση στη Ελλαδα κοντέυει να τρελαθει επειδή η επιχειρηση του παει απο το κακο στο χειροτερο και το κρατος του ζηταει όλο και περισσοτερα ή τελος παντως υπαρχει φόβος για να γινει κατι παρομοιο ... θα εβαζα το μυαλο μου να λειτουργησει και θα έκανα κρατει .. ειδικα αν είχα ένα σύστημα που δεν κολώνει πουθενα!

Δημοσ.

Εγω θα σου προτείνω αυτές που πηρα κι γω (πήρα τρεις!!) σ εναν multi-monitor pc που εφτιαξα. Είναι η Dell ST2220M η οποία ειναι led (δες τα χαρακτηριστικά στο νετ) και πωλείται στο Makro (ναι στο Makro, καλά ακουσες) μόνο 100 ευρώ. Στο skroutz την βρήκα από 136 αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Philips 22'' μοντέλο 222EL2 Full HD LED. Αυτήν πήρα εγώ 120€ είναι γαμάτη αλλά δεν έχει εγγύηση μηδενικού pixel. Κάποιοι σου είπαν να μαζέψεις λίγα λεφτά ακόμα και να πάρεις κάτι καλύτερο. Τους συγκεκριμένους για όποιο προϊόν να τους ρωτήσεις το ίδιο θα σου πουν. Οπότε μην τους ακούς και με 120€ πλέον βρίσκεις καλή οθόνη.

Δημοσ.

Philips 22'' μοντέλο 222EL2 Full HD LED. Αυτήν πήρα εγώ 120€ είναι γαμάτη αλλά δεν έχει εγγύηση μηδενικού pixel. Κάποιοι σου είπαν να μαζέψεις λίγα λεφτά ακόμα και να πάρεις κάτι καλύτερο. Τους συγκεκριμένους για όποιο προϊόν να τους ρωτήσεις το ίδιο θα σου πουν. Οπότε μην τους ακούς και με 120€ πλέον βρίσκεις καλή οθόνη.

Δεν ξέρω αμα διαβασες το πρώτο του ποστ... αλλα το παλικάρι έχει ήδη μια αρκετά καλη fullHd οθονη αυτής της κατηγορίας οποτε δώσε μου ένα λόγο να παει σε μια οθόνη σαν την philips που προτείνεις η οποία δεν προκειτε να του προσφέρει απολύτως τπτ παραπανω σε ποιοτητα εικονας.

Η αλλαγή οθονης στην προκειμενη περιπτωση έχει νόημα μονο αν πας σε κατι πραγματικα καλύτερο και ναι για παει σε κατι πραγματικά καλύτερο πρέπει να είναι διαθετημένος να δώσει ενα μικρο ποσο παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...