vergogc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, έκανα λάθος στην φορολογική δηλωση, και την εστειλα στο taxis! Πιο συγκεκριμένα ξέχασα να δηλωσω οτι πληρώνουμε και δεύτερο ενοικιο, και πιο συγκεκριμένα για τον αδερφο μου που σπουδάζει επαρχεία! Τωρα τι γινεται? Πως θα την αλλαξω? Γιατι άμα το αφησω έτσι, πληρώνουμε 100ευρω παραπάνω φόρο!
TheAccountant Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 τροποποιητικη δηλωση και την πας για παράδοση χερι χερι στην εφορια. Thats all...
vergogc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 τροποποιητικη δηλωση και την πας για παράδοση χερι χερι στην εφορια. Thats all... Πως γινεται αυτο?Απο το taxis κανω αιτηση?
greekparot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Πως γινεται αυτο?Απο το taxis κανω αιτηση? Θα ζητήσεις έντυπο απο την ΔΟΥ που ανήκεις.. Sent from my iPhone using Insomnia
vergogc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Θα ζητήσεις έντυπο απο την ΔΟΥ που ανήκεις.. Sent from my iPhone using Insomnia Πρεπει μηπως μαζι μου να εχω και την εκαθθαριση του taxis? H απλα με ταυτοτητα και φυσικα ΑΦΜ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα