Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να κάνω renew σε κάτι domains που έχω στο name.com και δε τα κατάφερα. Βάζω τα στοιχεία της χρεωστικής κάρτας μου (Citi Debit) και μου επιστρέφει σφάλμα "327: Cardholder transaction not permitted". Τι μπορεί να είναι αυτό; Τελικά έκανα renew με την πιστωτική μου- δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Γιατί όμως δε μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρεωστική μου κάρτα για online αγορές; Πρέπει μήπως να ικανοποιεί κάποιο συγκεκριμένο κριτήριο; Μου κάνει εντύπωση, διότι στη συγκεκριμένη κάρτα έχουν ρίξει άκυρο αρκετά online μαγαζιά- βασικά όλα από το εξωτερικό. Φυσικά είναι Visa (αν και όχι Electron), με το σηματάκι κανονικά, δεν είναι καμιά "περίεργη". Παλιότερα με χρεωστική της Πειραιώς δεν είχα κανένα πρόβλημα- αυτό μου το κάνει μόνο η συγκεκριμένη της Citibank.

* Φυσικά δεν υπάρχει κάποιο άλλο "χαζό" πρόβλημα που να αποτρέπει τη συναλλαγή, όπως π.χ. ανεπαρκές υπόλοιπο, όλα κανονικά είναι.

Δημοσ.

Διάφορες χρεωστικές έχουν θέμα με το εξωτερικό. Λαμπρές εξαιρέσεις η Electron της Alpha Bank που δεν σκαλώνει πουθενά και της Πειραιώς.

Ενδεχομένως και άλλες, αλλά με Marfin και Εμπορική είχα κι εγώ θέμα και τις κατάργησα.

Δημοσ.

Γενικότερα με το εξωτερικό ή μόνο για μαγαζιά; Διότι έχω την εντύπωση πως παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει επιτυχώς χρεωστική της Citibank αλλά μέσω του PayPal- όχι με απευθείας χρέωση. Τώρα ούτε αυτό δε κατάφερα. Νομίζω όμως ότι αυτό το είχα κάνει με την παλιά κάρτας τους, που νομίζω ήταν Maestro (:shock:) ή κάτι εξίσου άκυρο, όχι Visa.

Η Alpha θέλει ακόμα ελάχιστη αρχκή κατάθεση 300€ για να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό σε αυτούς; Άσχετο με το θέμα, απλά ψάχνομαι για έναν επιπλέον λογαριασμό για να "χωρίζω" καλύτερα αυτά που έχω.

Δημοσ.

Θα σε γελάσω, τόσο για τη Citibank (δεν είχα ποτέ) τόσο και για την Alpha. Πάνε χρόνια που έχω το λογαριασμό και τότε χρειαζόταν όντως το 300άρι.

ΠΑΝΤΩΣ νομίζω οι Maestro έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να έχουν μερίδιο χρήσης στα ίντερνετς, παίζει να έχουν καταντήσει μόνο για βενζινάδικα.

Δημοσ.

Γενικότερα με το εξωτερικό ή μόνο για μαγαζιά; Διότι έχω την εντύπωση πως παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει επιτυχώς χρεωστική της Citibank αλλά μέσω του PayPal- όχι με απευθείας χρέωση. Τώρα ούτε αυτό δε κατάφερα. Νομίζω όμως ότι αυτό το είχα κάνει με την παλιά κάρτας τους, που νομίζω ήταν Maestro (:shock:) ή κάτι εξίσου άκυρο, όχι Visa.

Η Alpha θέλει ακόμα ελάχιστη αρχκή κατάθεση 300€ για να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό σε αυτούς; Άσχετο με το θέμα, απλά ψάχνομαι για έναν επιπλέον λογαριασμό για να "χωρίζω" καλύτερα αυτά που έχω.

ναι, η άλφα θέλει 300 ευρώ για να ανοίξεις λογαριασμό. Είχα έναν λογαριασμό και ήθελα να ανοίξω δεύτερο, και οι στόκοι μεταφέραν 300 από τον πρώτο στον καινούριο, και μετά τα ξαναπήγαν πίσω... Πριν κάναν μήνα αυτά.

Δημοσ.

Συγγνώμη για το ελαφρώς off topic, αλλά έχω 2 λογαριασμούς στην Alpha Bank, έναν 1|2|3 κ έναν ταμιευτηρίου για αγορές μέσω internet. Από την τράπεζα μου έβγαλαν 1 χρεωστική ενωμένη κ με τους 2 λογαριασμούς. Για αγορές από internet θα πρέπει να βγάλω κ μία δεύτερη για τον έναν λογαριασμό μόνο ή υπάρχει κάποια ασφάλεια σε περίπτωση υποκλοπής και θα είμαι καλυμμένος με την μία χρεωστική που έχω;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την ερωτηση την εχω κανει και σε αλλο παρομοιο θεμα και την κανω κι εδω γιατι ειναι αναγκη να μου απαντησει καποιος αμεσα.

Μπορω να βαλω χρηματα σε καρτα χρεωστικη απο το εξωτερικο μηχανημα της τραπεζας?

Δεν προλαβα χθες να παω στην τραπεζα και σημερα ειναι Σαββατο και ειναι κλειστα γι'αυτο ρωταω μηπως γινεται απο το μηχανημα.

Δημοσ.

θα μπουν την επόμενη εργάσιμη

Δηλαδη μπορω κανονικα να το κανω απλα τα χρηματα θα μπουνε δευτερα πρωι επειδη ειναι σ/κ?

Δημοσ.

Θα πας στο ΑΤΜ, θα τα βάλεις στο φάκελο, θα κάνεις κατάθεση και τη Δευτέρα μέχρι τις 2 θα μπουν στο λογαριασμό σου. Πιο πριν όχι επειδή όπως είπες είναι ΣΚ και δεν είναι κανείς εκεί για να εξακριβώσει πως όντως έβαλες Χ ποσό στο φάκελο.

Δημοσ.

Θα πας στο ΑΤΜ, θα τα βάλεις στο φάκελο, θα κάνεις κατάθεση και τη Δευτέρα μέχρι τις 2 θα μπουν στο λογαριασμό σου. Πιο πριν όχι επειδή όπως είπες είναι ΣΚ και δεν είναι κανείς εκεί για να εξακριβώσει πως όντως έβαλες Χ ποσό στο φάκελο.

Καταλαβα.

Νομιζα θα υπηρχε καποιος τροπος να μπουνε αμεσα.

Thanks Luci.

Δημοσ.

Φαινονται αμεσα αν ειναι χωρις φακελο αλλα ειναι λιγα τα ATM που εχουν αυτη τη δυνατοτητα. Με την πειραιως να εχει τα περισσοτερα.

Δημοσ.

αν το μηχάνημα είναι χωρίς φάκελο, δεν φαίνονται άμεσα τα λεφτά στον λογαριασμό;

Ναι, αλλά απ' αυτά όσα έχω δει είναι πάντα μέσα στο υποκατάστημα και δεν έχεις πρόσβαση αν η τράπεζα είναι κλειστή.

Δημοσ.

Yπαρχουν ATM που δεχονται κανονικα μετρητα απλα ειναι πολυ λιγα σε σχεση με αυτα που παιρνουν φακελο. Δεν ειναι μονο τα "easy pay" που λες.

Συνηθως τα "κεντρικα" εχουν τα πιο εξελιγμενα ATM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...