arsenal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Λοιπον ανοιγω το τοπικ αυτο για μια δηλωση που διαβασα μολις τωρα σχετικα με το χθεσινο πασιγνωστο επεισόδιο στο Αντέννα Αλλά από χθες έχει συμβεί το εξής εκπληκτικό όπως ενημέρωσε το defencenet.gr, κορυφαίο στέλεχος εταιρείας δημοσκοπήσεων: «Μερικές ώρες μετά το επεισόδιο οι ερευνητές κατέγραφαν στις συνεντεύξεις τους μια ιδιαίτερα ισχυρή τάση υπερψήφισης της Χρυσής Αυγής, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο. γιατι παρόλο αυτα που ειδαμε συμβαίνει κατι τετοιο?δεν θελω να μου σχολιασετε το κομα ουτε το άτομο απλα γιατι ο ελληνικος λαος επιβραβεύει την βία
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Λοιπον ανοιγω το τοπικ αυτο για μια δηλωση που διαβασα μολις τωρα σχετικα με το χθεσινο πασιγνωστο επεισόδιο στο Αντέννα γιατι παρόλο αυτα που ειδαμε συμβαίνει κατι τετοιο?δεν θελω να μου σχολιασετε το κομα ουτε το άτομο απλα γιατι ο ελληνικος λαος επιβραβεύει την βία εισαι ελληνας του εξωτερικου?
geowizard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Λοιπον ανοιγω το τοπικ αυτο για μια δηλωση που διαβασα μολις τωρα σχετικα με το χθεσινο πασιγνωστο επεισόδιο στο Αντένναγιατι παρόλο αυτα που ειδαμε συμβαίνει κατι τετοιο?δεν θελω να μου σχολιασετε το κομα ουτε το άτομο απλα γιατι ο ελληνικος λαος επιβραβεύει την βία Γιατι οχι; Ο κασιδιαρης το ξεκινησε για να χασει ψηφο; εισαι ελληνας του εξωτερικου? +1
arsenal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 οχι δεν και παρακολουθω την πολιτικη κατασταση τοσο καιρο αλλα αν ειναι ετσι οπως το λες τοτε θα επρεπε να ηταν απο καιρο στην εξουσια.Αρα θεωρουμαι οτι τετοια φαινομενα θα παμε μπροστα σαν λαός εμεις οι Ελληνες?
gatokoritso Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 οταν ειδα πρωτη φορα το βιντεακι με το περιστατικο γελασα. ακομα οταν το δειχνουν γελαω δεν ξερω γιατι αλλα μου φανηκε πολυ αστειο καταλαβαίνω οτι ειναι μια πολυ λαθος κινηση αυτη η επιθεση αλλα εξακολουθω να το βρισκω αστειο.τι εχω γιατρε?
kostas_dr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Το ρίχνουμε στο χιουμορ. Είναι μια μορφή άμυνας. Τί άλλο να κάνουμε; Ειδάλλως θα σου στρίψει.
Hael Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Φαίνεται μάλλον ότι η άκρατη υπερεκμετάλλευση του γεγονότος από πολιτικάντηδες και ΜΜΕ για να καταβαραθρώσουν την εικόνα συγκεκριμένου πολικού χορού ενόψει εκλογών, τους γύρισε μπούμερανγκ.
javavall Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Λοιπον ανοιγω το τοπικ αυτο για μια δηλωση που διαβασα μολις τωρα σχετικα με το χθεσινο πασιγνωστο επεισόδιο στο Αντέννα γιατι παρόλο αυτα που ειδαμε συμβαίνει κατι τετοιο?δεν θελω να μου σχολιασετε το κομα ουτε το άτομο απλα γιατι ο ελληνικος λαος επιβραβεύει την βία Αστειεύεσαι τώρα έτσι? Εκτός και αν αγνοείς την ύπαρξη της λεκτικής βίας.
aledjo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ΜΟΝΟ αυτο λες? το οτι ανεβηκε το χρηματιστηριο μετα το "ξυλο", δε το εμαθες????? εγω πιστευω οτι μετα απο αυτο, η χρυση αυγη θα παρει περισσοτερους ψηφους
Dark_Duck Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 εισαι ελληνας του εξωτερικου? +1 Σηκώνει πολυ κουβέντα το ολο ζήτημα. Η βια ειναι κατι που δεν εχουμε συνηθίσει εμπρακτα στο Ελληνικο πολιτικο σκηνικο. Δεν επικροτω το χθεσινο ειδικα επειδη η επιθεση ειχε στοχο γυναικα, αλλα ειμαι πολυ σιγουρος πως αν στην θέση της ήταν αλλος ευτραφής πολιτικος θα ανοιγαμε σαμπανιες. Πιστευω πως ο κόσμος στην κατασταση που βρισκεται δεν κατακρίνει την την χρήση βιας ειδικα απεναντι σε πολιτικούς και το φαινομενο θα παρει μορφη χιονοστιβαδας αν αυτα τα φαινομενα συνεχιστουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις