Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ούτε ένα κόκκινο τετράγωνο , ολα τα τετράγωνα είναι πράσινα σε καλη κατάσταση ούτε κάν σε μεσαία κατάσταση σε όσα τέστ έκανα

το reinitialization το έκανα 2 φορές

μόνο στο απλό τέστ άλλαξε χρώμα σε μερικά τετράγωνα έγιναν λίγο πιο σκούρα γιατί είχαν λίγο πιο χαμηλή ταχύτητα απο τα άλλα

τώρα αυτό τέστ το απλό δεν το ξαναέκανα να δώ αν άλλαξε κάτι

Έκανα και έναν έλεγχο απο μέσα απο τα winodws είναι όλα οκ

Δοκίμασα τα partition, δημιούργησα 14 χωρις κανένα πρόβλημα, μπορούσα και παραπάνω αλλα δεν νομίζω να είχε νόημα

Δεν κατάλαβα αυτό που είπες "να διαγράψεις στο τέλος αυτό που περιέχει τους πολλούς bs"

αν εννοείς bad sector δέν υπάρχει κάποιο για να δω πιο να διαγράψω.

Ετσι από περιέργεια θα κάνω και άλλους ελέγχουν με άλλο πρόγραμμα , θα κοιτάξω μήπως βρώ κάποιο της WD

αν αλλάξει κάτι θα το ανακοινώσω

Δημοσ.

Για να λέει "υγεία 0%", έχει περάσει το όριο της καβάτζας με sectors (εκτός κι αν στο "0%" συνυπολογίζεται και άλλο failed attribute, πέραν των reallocated sectors). Το οποίο σημαίνει ότι λογικά έστω και ένας bs (ναι, bad sector εννοώ) θα έπρεπε να υπάρχει που δεν είναι πλέον αντικαταστήσιμος (πιο λογικά πιθανό μου φαίνεται από το να έχουν ακριβώς εξισωθεί καβάτζα με bs). Τεσπα, τρέξε και το διαγνωστικό της WD (Data Lifeguard) σε extended mode ("long test" το λέει νομίζω), να δεις αν κι εκείνο αναφέρει failure σε κάποιο από τα SMART attirutes, ή όχι. Άλλωστε από την εταιρία του, αυτό λαμβάνεται υπ' όψη ώστε να προβούν σε αντικατάσταση (ή αναλόγως όχι).

Όσο για το HDS, ίσως η προτροπή του για απόσυρση (αν δεν έχει άλλο failed attribute), και η ένδειξη "υγεία=0", να έχει να κάνει με το pattern που εμφανίστηκαν οι 500bs (αν είναι ενδεικτικό για ζημιά στις κεφαλές). Επισήμως (=στάνταρ α-λα WD) να μην είναι προς αντικατάσταση, αλλά το HDS να "προβλέπει" κατάρρευση (διακαίως μεν, αλλά να μην έρθει και ποτέ αυτή. Έχω παρόμοιο δίσκο για αρκετό καιρό, με περισσότερους bs -απ' τους δικούς σου- που αντικαταστάθηκαν και άλλους που παρέμειναν, με όντας τελειωμένη την καβάτζα, και με τον τρόπο που σου υπέδειξα τον κρατάω "ζωντανό", καθώς ολική κατάρρευση δεν έχει έρθει μέχρι τώρα).

Δημοσ.

Δυστυχώς και το πρόγραμμα της WD το ίδιο πρόβλημα μου δείχνει στο smart έχει fail

έκανα extended test ολοκληρώθηκε αλλά δεν έχει να δείξει κάτι περισσότερο

θα τον έχω για buckap και όσο κράτηση

θα τον επέστρεφα αλλα δεν θυμάμαι από που τον πήρα αλλά ούτε που έχω την απόδειξη, αλλα και δεν νομίζω να είναι στην εγγύηση

πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και της απαντήσεις

Δημοσ.

Μέσα από το site της WD που λέγαμε, εάν αναφέρεται ως εντός εγγύησης, μπορείς με γύρω στα 10€  να τους τον στείλεις (Γερμανία πάει) με συστημένο ΕΛΤΑ, και να σου τον αντικαταστήσουν (κατά πάσα πιθανότητα με "ανακατασκευασμένο" -λειτουργικότατο και απροβλημάτιστο κατά τ' άλλα- με λήξη εγγύησης την λήξη της παρούσας). Τα μεταφορικά από Γερμανία, δικά τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...