danton Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ειμαι 172 υψος και ειχα συμφωνησει με τον ποδηλατα στην γειτονια μου να μου φερει ενα KHS alite 1000. Αυτο βγαινει σε 15", 17", 19" και 21". Εγω ξερω χρονια τωρα οτι το μεγεθος μου ειναι 17". Ο ποδηλατας μου εφερε 19" και το πηρα χαμπαρι οταν το πηγα σπιτι. Τεσπα το πηγα πισω προσπαθησε να με πεισει λεγοντας μου οτι σε αυτην την εταιρια το 19" ειναι το μεγεθος μου και πηρε τον προμηθευτη του και ειπε οτι κανει για 170 μεχρι 185!! Υπαρχει περιπτωση να εχει δικαιο;Αισθανομαι ασχημα που το πηγα πισω και δεν θελω να τον εχω επιβαρυνει εαν εχει δικαιο. Παντως του ειχα ζητησει 17" Εψαξα ολο το νετ δεν βρηκα κατι για τα μεγεθη αυτης της εταιρειας.Πηρα και τηλ στην αμερικη αλλα ειναι σαββατο.Ξερει κανεις τιποτα να με βοηθησει;
Haldol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εννοείς ότι είναι 17 ίντσες ο οριζόντιος σωλήνας, έτσι; Γιατί όταν κάθε εταιρεία έχει... "δικά της" νούμερα έχουμε ένα μπέρδεμα. Πάντως αν είναι τόσο σου είναι κατιτίς μικρό. Η πρότασή μου είναι να πάρεις τηλέφωνο σε κάποιο καλό μαγαζί (εάν θέλεις να σου προτείνω αυτό που εμπιστεύομαι εγώ στείλε μου ΠΜ, μη θεωρηθεί διαφήμιση) και να τους ρωτήσεις τι παίζει με τα μεγέθη. Θα σε καθοδηγήσουν για το μέγεθος που χρειάζεσαι ώστε να είσαι σίγουρος.
z3et Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Καταρχας, το ποδηλατο σε βολευει? Δοκιμασες να το κανεις καμια ωρα να δεις πως το νιωθεις? Παντως αν ειχες πει 17 (και ειχε 17 η εταιρια) και αυτος εφερε 19, δικο του προβλημα ειναι και δεν θα πρεπει να εχεις τυψεις επειδη το πηγες πισω. Οσο για τα μεγεθη ναι ειναι διαφορετα απο εταιρια σε εταιρια (λογο γεωμετριας σκελετου) αλλα μιλαμε για μικρες αποκλισεις.
IOSTEFO Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ειμαι 172 υψος και ειχα συμφωνησει με τον ποδηλατα στην γειτονια μου να μου φερει ενα KHS alite 1000. Αυτο βγαινει σε 15", 17", 19" και 21". Εγω ξερω χρονια τωρα οτι το μεγεθος μου ειναι 17". Ο ποδηλατας μου εφερε 19" και το πηρα χαμπαρι οταν το πηγα σπιτι. Τεσπα το πηγα πισω προσπαθησε να με πεισει λεγοντας μου οτι σε αυτην την εταιρια το 19" ειναι το μεγεθος μου και πηρε τον προμηθευτη του και ειπε οτι κανει για 170 μεχρι 185!! Υπαρχει περιπτωση να εχει δικαιο;Αισθανομαι ασχημα που το πηγα πισω και δεν θελω να τον εχω επιβαρυνει εαν εχει δικαιο. Παντως του ειχα ζητησει 17" Εψαξα ολο το νετ δεν βρηκα κατι για τα μεγεθη αυτης της εταιρειας.Πηρα και τηλ στην αμερικη αλλα ειναι σαββατο.Ξερει κανεις τιποτα να με βοηθησει; Στο site το παρακάτω μπορείς να υπολογίσεις το σωστό μέγεθος ποδηλάτου που σου ταιριάζει αν δεν τα καταφέρεις ρώτα με να σου πω. http://www.fietsgigant.com/framehoogte.php
danton Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 170-175 cm 16-17 inch 175-180 cm 17-18 inch 180-185 cm 18-19 inch ειναι στα γερμανικα αλλα παρακατω εχει εναν ενδεικτικο πινακα... το ποδηλατο εκανε 800 ευρω.δεν γινοταν να το παρω μια βολτα να δω εαν μου αρεσει.δεν νομιζω να γινετε σε κανενα ποδηλαταδικο αυτο ΣΥνηθως βρισκομαι Αθηνα.Εαν εχετε να μου προτεινετε ποδηλαταδικα msg me .Και Λιβαδεια βολευει εαν ξερετε κανενα.Για την ωρα σκεφτομαι για αγορα απο εξωτερικο Καταρχας, το ποδηλατο σε βολευει? Δοκιμασες να το κανεις καμια ωρα να δεις πως το νιωθεις? Παντως αν ειχες πει 17 (και ειχε 17 η εταιρια) και αυτος εφερε 19, δικο του προβλημα ειναι και δεν θα πρεπει να εχεις τυψεις επειδη το πηγες πισω. Οσο για τα μεγεθη ναι ειναι διαφορετα απο εταιρια σε εταιρια (λογο γεωμετριας σκελετου) αλλα μιλαμε για μικρες αποκλισεις. Αυτο λεω και εγω ποση αποκλιση να υπαρχει.. Το ποδηλατο δεν μπορω να το κρινω εαν με βολευε η οχι γιατι μεχρι τωρα ειχα υποδεεστερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα