Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα σήμερα στα media markt της Λάρισας να δω τι "κομπίνα" παίζει με το EUROΓΚΟΛ (Αγοράζεις TV και αν σκοράρεις την παίρνεις τσάμπα) και εκεί που περίμενα να δω κανένα τέρμα στα 30 μέτρα η καμιά μπάλα γίγαντα... Το σούτ ήτανε από τα 10 μέτρα περίπου σε μία τρύπα που χωρούσε άνετα η μπάλα. δοκιμάζω να σουτάρω, ρίχνω 2 φορές την μία μπήκε. Ένας ποδοσφαιριστής πιστεύω το έχει χαλαρά με την πρώτη μιάς και εγώ έχω κάτι χρόνια να παίξω μπάλα.

Τι κόλπο παίζει, έμαθε κανείς;

-Δεν αγόρασα TV δοκιμαστικά έριξα...

Δημοσ.

δε παιζει κολπο.

αυτο ειναι αμα το βαλεις παιρνεις τα λεφτα πισω.

ποδοσφαιριστες επαγγελματιες και οχι μονο το εχουν για πλακα.

(ειδα 2 να το βαζουν με την πρωτη χωρις καν δοκιμη)

α το εβαλε και παππους και του δωσανε πισω 800 ευρω!

αλλα πρωτα παιρνεις την τηλ. και μετα θα ριξεις (μια φορα).

Δημοσ.

Τι λες τώρα ρε φίλε!!! Αν είναι έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν καινούρια TV! μου φάνηκε τόσο ευ΄κολο που ρώτησα αν θα έχει και τερματοφύλακα να φανταστείς! Ένας καλός μπαλαδόρος το έχει με την πρώτη άνετα τότε, δεν θα είναι καν ρίσκο...

-Οι τιμές των τηλεοράσεων από ότι είδα ήταν στα ίδια.

Δημοσ.

Ε, όταν αγοράσεις τη τηλεόραση, παίζει ρόλο και το ψυχολογικό. 99% θα το χάσεις γιατί θα σε καίει να το βάλεις.

Όταν ρίχνεις στα χαλαρά, είναι αλλιώς.

Δημοσ.

Άρε και να πάει κανένας ποδοσφαιριστής να αδειάσει τη Media Markt. Οκ, άγχος, αλλά δε μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ' ότι σε πέναλτι σε κανονικό αγώνα. Και δε θα 'χει και τερματοφύλακα. Θα πηγαίνει 10 φορές τη μέρα να ανοίξει μαγαζί με τσάμπα τηλεοράσεις.

:mrgreen:

Δημοσ.

Άρε και να πάει κανένας ποδοσφαιριστής να αδειάσει τη Media Markt. Οκ, άγχος, αλλά δε μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ' ότι σε πέναλτι σε κανονικό αγώνα. Και δε θα 'χει και τερματοφύλακα. Θα πηγαίνει 10 φορές τη μέρα να ανοίξει μαγαζί με τσάμπα τηλεοράσεις.

Έχω γνωστό.

Αναμείνατε.

Δημοσ.

Οταν λες χωραει ανετα η μπαλα τι εννοεις?

Για τι διαμετρο μιλαμε περιπου?

Επρεπε να βγαλεις μια φωτο να δουμε.

Θα φωναξω Γιωργο Καραγκουνη. :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.
οι τιμές των τηλεοράσεων πώς είναι' date=' όπως ήταν ή φουσκωμένες;[/quote']

Ψήνεσαι να παμε να ριξουμε κανα γκολακι;;

Δημοσ.

Οταν λες χωραει ανετα η μπαλα τι εννοεις?

Για τι διαμετρο μιλαμε περιπου?

Επρεπε να βγαλεις μια φωτο να δουμε.

Θα φωναξω Γιωργο Καραγκουνη. :mrgreen:

Η διάμετρος ήταν μεγάλη μπορεί και 3 φορές η μπάλα σε μέγεθος. Φίλε σου λέω ήταν πολύ εύκολο, να φανταστείς έχω να κλοτσίσω μπάλα μπορεί και 10 χρόνια(και δεν είμουνα ποτέ καλός στο ποδόσφαιρό) και έβαλα 1 στα 2. Η απόσταση ήταν κάπου στα 10 μέτρα. Επειδή το είδα με τα μάτια μου και το δοκίμασα κιόλας πιστεύω ότι ένας ποδοσφαιριστής το έχει πολύ άνετα!

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...