Avatar_GR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Πήγα σήμερα στα media markt της Λάρισας να δω τι "κομπίνα" παίζει με το EUROΓΚΟΛ (Αγοράζεις TV και αν σκοράρεις την παίρνεις τσάμπα) και εκεί που περίμενα να δω κανένα τέρμα στα 30 μέτρα η καμιά μπάλα γίγαντα... Το σούτ ήτανε από τα 10 μέτρα περίπου σε μία τρύπα που χωρούσε άνετα η μπάλα. δοκιμάζω να σουτάρω, ρίχνω 2 φορές την μία μπήκε. Ένας ποδοσφαιριστής πιστεύω το έχει χαλαρά με την πρώτη μιάς και εγώ έχω κάτι χρόνια να παίξω μπάλα. Τι κόλπο παίζει, έμαθε κανείς; -Δεν αγόρασα TV δοκιμαστικά έριξα...
johnyblack Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 δε παιζει κολπο. αυτο ειναι αμα το βαλεις παιρνεις τα λεφτα πισω. ποδοσφαιριστες επαγγελματιες και οχι μονο το εχουν για πλακα. (ειδα 2 να το βαζουν με την πρωτη χωρις καν δοκιμη) α το εβαλε και παππους και του δωσανε πισω 800 ευρω! αλλα πρωτα παιρνεις την τηλ. και μετα θα ριξεις (μια φορα).
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 οι τιμές των τηλεοράσεων πώς είναι, όπως ήταν ή φουσκωμένες;
Avatar_GR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Τι λες τώρα ρε φίλε!!! Αν είναι έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν καινούρια TV! μου φάνηκε τόσο ευ΄κολο που ρώτησα αν θα έχει και τερματοφύλακα να φανταστείς! Ένας καλός μπαλαδόρος το έχει με την πρώτη άνετα τότε, δεν θα είναι καν ρίσκο... -Οι τιμές των τηλεοράσεων από ότι είδα ήταν στα ίδια.
johnyblack Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ναι στα ιδια ειναι οι τιμες,εχει και μερικες lg σε προσφορα. αλλα οι περισσοτεροι δε το εβαζαν παντως...
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ε, όταν αγοράσεις τη τηλεόραση, παίζει ρόλο και το ψυχολογικό. 99% θα το χάσεις γιατί θα σε καίει να το βάλεις. Όταν ρίχνεις στα χαλαρά, είναι αλλιώς.
Haldol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Άρε και να πάει κανένας ποδοσφαιριστής να αδειάσει τη Media Markt. Οκ, άγχος, αλλά δε μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ' ότι σε πέναλτι σε κανονικό αγώνα. Και δε θα 'χει και τερματοφύλακα. Θα πηγαίνει 10 φορές τη μέρα να ανοίξει μαγαζί με τσάμπα τηλεοράσεις.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Άρε και να πάει κανένας ποδοσφαιριστής να αδειάσει τη Media Markt. Οκ, άγχος, αλλά δε μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ' ότι σε πέναλτι σε κανονικό αγώνα. Και δε θα 'χει και τερματοφύλακα. Θα πηγαίνει 10 φορές τη μέρα να ανοίξει μαγαζί με τσάμπα τηλεοράσεις. Έχω γνωστό. Αναμείνατε.
green gordon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Οταν λες χωραει ανετα η μπαλα τι εννοεις? Για τι διαμετρο μιλαμε περιπου? Επρεπε να βγαλεις μια φωτο να δουμε. Θα φωναξω Γιωργο Καραγκουνη. 1
athlios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 οι τιμές των τηλεοράσεων πώς είναι' date=' όπως ήταν ή φουσκωμένες;[/quote'] Ψήνεσαι να παμε να ριξουμε κανα γκολακι;;
alexhs gk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Θα φωναξω Γιωργο Καραγκουνη. Ετοιμαστείτε όλοι να πληρώσετε....
Avatar_GR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Οταν λες χωραει ανετα η μπαλα τι εννοεις? Για τι διαμετρο μιλαμε περιπου? Επρεπε να βγαλεις μια φωτο να δουμε. Θα φωναξω Γιωργο Καραγκουνη. Η διάμετρος ήταν μεγάλη μπορεί και 3 φορές η μπάλα σε μέγεθος. Φίλε σου λέω ήταν πολύ εύκολο, να φανταστείς έχω να κλοτσίσω μπάλα μπορεί και 10 χρόνια(και δεν είμουνα ποτέ καλός στο ποδόσφαιρό) και έβαλα 1 στα 2. Η απόσταση ήταν κάπου στα 10 μέτρα. Επειδή το είδα με τα μάτια μου και το δοκίμασα κιόλας πιστεύω ότι ένας ποδοσφαιριστής το έχει πολύ άνετα!
Avatar_GR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Τελικά ρε μάγκες πήρε κανένας από εδώ μέσα τσάμπα τηλεόραση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα