Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδιά. λοιπόν εκεί που έπαιζα lineage ο υπολογιστής έκλεισε απότομα. μετά από αυτό όταν τον άνοιξα μου έλεγε ότι δεν βρέθηκε boot device πάω στο bios για να τσεκάρω αλλά εκεί που είχα συνδέσει τον σκληρό δίσκο δεν μου τον αναγνώριζε. πάω και τον συνδέω σε άλλη υποδοχή sata ,τον διάβασε κανονικά αλλά τώρα όταν ανοίγει κολλάει σε αυτή την οθόνη για 40 δευτερόλεπτα post-175298-0-42982500-1339259392_thumb.jpg

όταν πατάω να μπω στο bios μου βγάζει και αυτή την οθόνη πάλι για 40 δευτερόλεπτα post-175298-0-04260800-1339259518_thumb.jpg

και καμιά φορά αυτή την οθόνη post-175298-0-95130400-1339259553_thumb.jpg

είχα ανοίξει την μονάδα πριν μια βδομάδα και την καθάρισα και έβγαλα και την μπαταριά αλλά τίποτα

και τώρα όταν ανοίγω το pc μου λέει :loading asus express gate .

το σύστημα μου είναι : μητρική: asus p5q-e

κάρτα γραφικών geforce gts 250

σκληρός δίσκος: 500 gb wd

τροφοδοτικό : axp 630 watt

ευχαριστώ

Δημοσ.

Ok Δεν πατάει καλα η ψύκτρα του επεξεργαστή, η δεν γυρναει ο ανεμηστηρας της.

Την βγάζεις, περνας καινουργια θερμοαγώγιμη πάστα και την ξαναβαζεις προσεκτικά προσέχοντας να μπουν καλα και τα 4 push pins... ειναι ζορικες οι 775 ψυκτρες!

Δημοσ.

η θερμοκρασίες είναι στον cpu 85,5 και στην μητρική 43

υψηλές οι θερμοκρασίες σου.

άνοιγμα κουτιού - ξεσκόνισμα γενικά - βγάζεις την ψήκτρα της cpu- καθαρίζεις τις επιφάνειες και της ψήκτρας και του επεξεργαστή (υπάρχουν διάφορες γνώμες και τρόποι ) - καινούρια πάστα στην cpu - κουμπώνεις την ψήκτρα και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

παιδιά το έφτιαξα σας ευχαριστώ ολους :) τελικά δεν πάταγε καλα η ψήκτρα , πάλι καλά που δεν κάηκε

παιδια ξερεται τι ειναι το asus express gate και που χρησιμευει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...