Προς το περιεχόμενο

Intorvert/Extrovert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ενδιαφέρον θέμα πιστεύω.Τι από τα δύο είσαστε;Θυμάμαι μια φορά στο στρατό ήθελα να πιάσω αναρρωτική και μου λέει έτσι κάποιος ''Αφού εσύ ζεις στον κόσμο σου''.

Δημοσ.

καταρχήν το έχεις γράψει λάθος..

έπειτα βάζεις μια λεζάντα και περιμένεις όλοι να ξέρουν τι ακριβώς θέλεις να πεις με αυτή την λεζάντα χωρίς να περιγράψεις τίποτα...

εμείς στο χωριο μου δεν είχαμε τέτοια οποτε δεν μπορώ να προσθέσω κάτι παραπάνω στην κουβέντα.

Δημοσ.

Και ?? Ελληνικος στρατος και πεζικο φανταζομαι, ο καθενας πεταει ατακες για να το παιξει εξυπνος/υπερανω στον αλλο, ανασφαλιες full. Ειχαμε εναν στην σπαρτη με ναρκισσισμο σκατοφατσα χοντρο με βλαχικη προφορα εκραζε μεχρι και τους φιλους του πισω απο την πλατη τους για να νιωσει υπερανω και το πρωι εκανε υπηρεσια με δακρυα στα ματια.

Δημοσ.

Εμενα θα μου πει κανενας τι ειναι αυτο που συζητατε???????

:unsure:

πως να κανεις πωλησεις σε συγκεκριμενη κατηγορια ανθρωπων...

Δημοσ.

Κοίταξε Andreas2, πρέπει να πάρεις υπ'όψην τις συνήθειές τους, πράγματα που τους αρέσει να κάνουν στην καθημερινότητά τους, πράγματα που θαυμάζουν, καλλιτέχνες που θαυμάζουν κλπ. Αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να προωθήσεις το προϊόν έτσι που πρέπει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (βλ. φέισμπουκ) και τις ομάδες μέσα σ'αυτές ι.ε. γκρουπς. Π.χ. είναι ο άλλος οπαδός του Κιάμου; Θα βάλεις πάνω στο κουτάκι της κοκα-κόλας ένα μικρό κιαμάκι φωτογραφία. Θα δείς ότι αντί για ένα μόνο κουτί, πολύ πιθανό να πάρει εξάδα. Είναι ολόκληρη φιλοσοφία, δεν αναλύεται τόσο απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...