Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανέκαθεν ο Λούσι είχε μία τάση να σχολιάζει τα πάντα με (αρκετές φορές) σωστές απόψεις. Το θέμα είναι όμως ότι έχει άποψη για τα πάντα και αυτό με ανησυχεί. Τελικά το σώμα του ανήκει στο ανθρώπινο είδος ή παίζει κάτι άλλο;

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι μου έχει κλειδώσει σχεδόν όλα τα τόπικ :-(

Άμα κλειδώσει και αυτό θα φωνάξω την επίλεκτη ομάδα Troll για να επιβληθεί της καταστάσεως.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ανέκαθεν ο Λούσι είχε μία τάση να σχολιάζει τα πάντα με (αρκετές φορές) σωστές απόψεις. Το θέμα είναι όμως ότι έχει άποψη για τα πάντα και αυτό με ανησυχεί. Τελικά το σώμα του ανήκει στο ανθρώπινο είδος ή παίζει κάτι άλλο;

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι μου έχει κλειδώσει σχεδόν όλα τα τόπικ :-(

Άμα κλειδώσει και αυτό θα φωνάξω την επίλεκτη ομάδα Troll για να επιβληθεί της καταστάσεως.

Και εγω εχω αποψη για τα παντα.(Σχεδον.) Επισης ειναι προτερημα σε καποιον ανθρωπο να εχει ανησυχιες και αποψεις για πολλα γιατι δειχνει οτι ειναι ευαισθητοποιημενος και λογικα θα ειναι και πιο ενδιαφερων ανθρωπος.

Μαλλον σε εχει εκνευρισει που δεν συμφωνει σε καποιες αποψεις σου που εσυ τις πιστευεις πολυ,αλλα αυτο συμβαινει καθημερινα στην ζωη μας ακομη και με φιλους μας.Παντα διαφωνουν καποιοι με θεσεις που εμας μας εκπροσωπουν πολυ.

Αλλα εσυ πολυ επιμενεις ,αρχιζει και μου θυμιζει η περιπτωση light stalking of a dubious nature.:devil:

Δημοσ.

όχι ρε συ, τι να το κλειδώσει. Αυτό εδώ θα περάσει και τον θερμοσίφωνα σε ποστς

Δημοσ.

όχι ρε συ, τι να το κλειδώσει. Αυτό εδώ θα περάσει και τον θερμοσίφωνα σε ποστς

Potencial μέχρι τα ρουθούνια σου λέω..;ρ

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως κάνει κάτι διαφορετικά από την πλειοψηφία των χρηστών του Insomnia/Μπλα-Μπλα.

Πλάκα κάνεις; Εγώ δεν έχω μπανάρει ακόμα άτομο...

Δημοσ.

Και εγω εχω αποψη για τα παντα.(Σχεδον.) Επισης ειναι προτερημα σε καποιον ανθρωπο να εχει ανησυχιες και αποψεις για πολλα γιατι δειχνει οτι ειναι ευαισθητοποιημενος και λογικα θα ειναι και πιο ενδιαφερων ανθρωπος.Μαλλον σε εχει εκνευρισει που δεν συμφωνει σε καποιες αποψεις σου που εσυ τις πιστευεις πολυ,αλλα αυτο συμβαινει καθημερινα στην ζωη μας ακομη και με φιλους μας.Παντα διαφωνουν καποιοι με θεσεις που εμας μας εκπροσωπουν πολυ.Αλλα εσυ πολυ επιμενεις ,αρχιζει και μου θυμιζει η περιπτωση light stalking of a dubious nature.:devil:

Μπα, ισα-ισα που συμφωνώ πολυ συχνα μαζι του. Αυτο που με ανησυχεί ειναι το οτι εχει αποψη και για θεματα που (φυσιολογικα) δεν θα επρεπε. Π.Χ. υπαρξιακά γυναικων, πτηνων, σκυλιων, κροκοδειλων, δεινοσαυρων κτλ. :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...