geowizard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ανέκαθεν ο Λούσι είχε μία τάση να σχολιάζει τα πάντα με (αρκετές φορές) σωστές απόψεις. Το θέμα είναι όμως ότι έχει άποψη για τα πάντα και αυτό με ανησυχεί. Τελικά το σώμα του ανήκει στο ανθρώπινο είδος ή παίζει κάτι άλλο; Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι μου έχει κλειδώσει σχεδόν όλα τα τόπικ Άμα κλειδώσει και αυτό θα φωνάξω την επίλεκτη ομάδα Troll για να επιβληθεί της καταστάσεως.
opera Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 και σκουληκιασμενο ζομπι να ειναι τον αγαπω τον ατιμο
benign Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ανέκαθεν ο Λούσι είχε μία τάση να σχολιάζει τα πάντα με (αρκετές φορές) σωστές απόψεις. Το θέμα είναι όμως ότι έχει άποψη για τα πάντα και αυτό με ανησυχεί. Τελικά το σώμα του ανήκει στο ανθρώπινο είδος ή παίζει κάτι άλλο; Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι μου έχει κλειδώσει σχεδόν όλα τα τόπικ Άμα κλειδώσει και αυτό θα φωνάξω την επίλεκτη ομάδα Troll για να επιβληθεί της καταστάσεως. Και εγω εχω αποψη για τα παντα.(Σχεδον.) Επισης ειναι προτερημα σε καποιον ανθρωπο να εχει ανησυχιες και αποψεις για πολλα γιατι δειχνει οτι ειναι ευαισθητοποιημενος και λογικα θα ειναι και πιο ενδιαφερων ανθρωπος. Μαλλον σε εχει εκνευρισει που δεν συμφωνει σε καποιες αποψεις σου που εσυ τις πιστευεις πολυ,αλλα αυτο συμβαινει καθημερινα στην ζωη μας ακομη και με φιλους μας.Παντα διαφωνουν καποιοι με θεσεις που εμας μας εκπροσωπουν πολυ. Αλλα εσυ πολυ επιμενεις ,αρχιζει και μου θυμιζει η περιπτωση light stalking of a dubious nature.
gang Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 όχι ρε συ, τι να το κλειδώσει. Αυτό εδώ θα περάσει και τον θερμοσίφωνα σε ποστς
status Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 όχι ρε συ, τι να το κλειδώσει. Αυτό εδώ θα περάσει και τον θερμοσίφωνα σε ποστς Potencial μέχρι τα ρουθούνια σου λέω..;ρ
firewalker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω πως κάνει κάτι διαφορετικά από την πλειοψηφία των χρηστών του Insomnia/Μπλα-Μπλα.
gang Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω πως κάνει κάτι διαφορετικά από την πλειοψηφία των χρηστών του Insomnia/Μπλα-Μπλα. Πλάκα κάνεις; Εγώ δεν έχω μπανάρει ακόμα άτομο...
geowizard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Και εγω εχω αποψη για τα παντα.(Σχεδον.) Επισης ειναι προτερημα σε καποιον ανθρωπο να εχει ανησυχιες και αποψεις για πολλα γιατι δειχνει οτι ειναι ευαισθητοποιημενος και λογικα θα ειναι και πιο ενδιαφερων ανθρωπος.Μαλλον σε εχει εκνευρισει που δεν συμφωνει σε καποιες αποψεις σου που εσυ τις πιστευεις πολυ,αλλα αυτο συμβαινει καθημερινα στην ζωη μας ακομη και με φιλους μας.Παντα διαφωνουν καποιοι με θεσεις που εμας μας εκπροσωπουν πολυ.Αλλα εσυ πολυ επιμενεις ,αρχιζει και μου θυμιζει η περιπτωση light stalking of a dubious nature. Μπα, ισα-ισα που συμφωνώ πολυ συχνα μαζι του. Αυτο που με ανησυχεί ειναι το οτι εχει αποψη και για θεματα που (φυσιολογικα) δεν θα επρεπε. Π.Χ. υπαρξιακά γυναικων, πτηνων, σκυλιων, κροκοδειλων, δεινοσαυρων κτλ.
firewalker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Πλάκα κάνεις; Εγώ δεν έχω μπανάρει ακόμα άτομο... Επειδή δεν μπορείς και δεν είναι στις αρμοδιότητες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις