Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ήρθε η ώρα επιτέλους να πάρω ένα αξιόπιστο μεγάλης χωρητικότητας usb flash disk , γιατί το 8GB φλασάκι μου δεν ικανοποιεί τις ανάγκες μου πια. Ενδιαφέρομαι για ένα φθηνό με καλές ταχύτητες 32GB flash disk που θα πηγαίνει στα κλειδιά μου και δεν θα υπάρχει περίπτωση να το χάσω (όπως παρολίγο να χάσω το 8GB μου όταν έσπασε η ψευτικοπλαστική θήκη που είχε και πήγαινε στα κλειδιά μου).

Βρήκα ένα φθηνό από τό mrsmith.gr (όχι δεν είμαι fanboy από αυτό το forum το έμαθα το μαγαζί) http://www.mrsmith.gr/index.php/shop/product/view/412/4010544 και με ενδιαφέρει να το αγοράσω μιας και στο σκρουτζ ξεκινάει απο 20 ευρώ + μεταφορικά και στο mrsmith.gr δεν έχει μεταφορικά.

Έχετε να προτείνετε κάποιο? Δεν θέλω να δώσω πάνω απο 20-25 ευρώ.(Ακόμα και από ξένα site αν είναι).

Δημοσ.

...με καλές ταχύτητες....

5 mb/sec εγγραφή μόνο καλές ταχύτητες δε θεωρούνται (και σκέψου ότι είναι το θεωρητικό μέγιστο).

Βέβαια εάν το στικάκι το χρησιμοποιείς μόνο για αρχεία word πχ, τότε δεν έχεις πρόβλημα.

Σε περίπτωση, όμως, που το χρησιμοποιείς για μεγάλα αρχεία, τότε ξεχασέ το.

Δημοσ.

Ναι οι ταχύτητες είναι λίγο μάπα , αλλά το θέλω κάτι ψηλά σαν backup και για κάτι πράγματα για την δουλειά μου. Οπότε το τσίμπησα μιας και είναι φθηνό :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...