vergogc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, προσπαθώ να αγοράσω αυτό το τηλεκοντρόλ, και δεν μπορώ να πατήσω στην επιλογή ''Παραλαβή απο το Κατάστημα'' http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10090261 Προσπάθησα και για άλλα προϊόντα, και το ίδιο πάλι! Πριν 3 εβδομάδες όμως είχα κάνει κανονικά μια τέτοια αγορά, με αυτό το τρόπο! Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να παίζει?
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 μπορεί να μην είναι διαθέσιμο στο κατάστημα που διάλεξες. και στην τελική αντί να ρωτάς εδώ πάρε ένα τηλέφωνο αύριο στο κατάστημα να λυθεί η απορία σου αμέσως
vergogc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 μπορεί να μην είναι διαθέσιμο στο κατάστημα που διάλεξες. και στην τελική αντί να ρωτάς εδώ πάρε ένα τηλέφωνο αύριο στο κατάστημα να λυθεί η απορία σου αμέσως Δεν με αφήνει να προχωρήσω καν στην επιλογή αυτή τρόπου αγοράς! Γιατί το εχω άμεση ανάγκη, και θέλω να το παραγγείλω άμεσα!
geowizard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δεν με αφήνει να προχωρήσω καν στην επιλογή αυτή τρόπου αγοράς! Γιατί το εχω άμεση ανάγκη, και θέλω να το παραγγείλω άμεσα! Ε, βαλε να στο στειλει κουριερ.
vergogc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ε, βαλε να στο στειλει κουριερ. Έχει 3ευρω χρέωση επιπλέον!
geowizard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Έχει 3ευρω χρέωση επιπλέον! Και η βενζινη σου για το πηγαινελα στο καταστημα ποσο ειναι; Ασε που να μην μπορεις να το παραλαβεις απο το καταστημα ετσι οπως σου λεει η σελιδα.
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 αφου λέει δωρεάν παράδοση , βάλε να στο φέρουν να τελειώνεις
vergogc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Και η βενζινη σου για το πηγαινελα στο καταστημα ποσο ειναι; Ασε που να μην μπορεις να το παραλαβεις απο το καταστημα ετσι οπως σου λεει η σελιδα. Δοκιμασες σε αυτο το προιον και σε αφησε να προχωρησεις με τροπο πληρωμης και παραλαβης απο το καταστημα? Εχω ενα κωστοβολο εδω 15 λεπτα με το ποδηλατο μου, για αυτο θελω παραλαβη απο το καταστημα!
geowizard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δοκιμασες σε αυτο το προιον και σε αφησε να προχωρησεις με τροπο πληρωμης και παραλαβης απο το καταστημα? Εχω ενα κωστοβολο εδω 15 λεπτα με το ποδηλατο μου, για αυτο θελω παραλαβη απο το καταστημα! Αμα ειναι ετσι πηγαινε στο καταστημα και καντουστο παραγγελία απο εκει.
vergogc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Αμα ειναι ετσι πηγαινε στο καταστημα και καντουστο παραγγελία απο εκει. Εχει αλλη τιμη στο καταστημα, αλλη τιμη στο νετ! Εκει νομιζω κοστιζει 18ευρω!
vergogc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Παρ' τους τηλ. και πες τους το προβλημα σου. Εσυ δεν το αντιμετωπιζεις αυτο το προβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα