Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LiquidOS

τα σπάει φίλε αυτό το tutorial, thanx, είναι κ DIY, εύγε τέκνον μου, μπαίνεις στο πνεύμα βλέπω!

Ένα πράγμα που με εκνευρίζει αφόρητα όμως... είναι οι γυναίκες που οδηγούν γρήγορα ακριβά αυτοκίνητα! ΕΛΕΟΣ :mrgreen:

warlock9_0

Με μια παλιά miniDV βιντεοκάμερα θέλω να πειραματιστώ αρχικά κ βλέπουμε!

Πώς θα το κάνω πατέντα; Για πες!

Όλες αυτές οι κεφαλές που έδειχνε το κορίτσι από πού θα τις προμηθετώ, και πως θα τις ζητήσω;

Δημοσ.

LiquidOS

τα σπάει φίλε αυτό το tutorial, thanx, είναι κ DIY, εύγε τέκνον μου, μπαίνεις στο πνεύμα βλέπω!

Ένα πράγμα που με εκνευρίζει αφόρητα όμως... είναι οι γυναίκες που οδηγούν γρήγορα ακριβά αυτοκίνητα! ΕΛΕΟΣ :mrgreen:

Όλες αυτές οι κεφαλές που έδειχνε το κορίτσι από πού θα τις προμηθετώ, και πως θα τις ζητήσω;

Σε ψωτογραφικά είδη φαντάζομαι.. είναι κεφαλές γιά στήριξη σε τρίποδο, ανάλογα με την κάμερα.

Υπάρχει κι άλλος τρόπος, γιά στήριξη σε καπώ, αλλά δεν έχω φωτό ή video. Θα προσπαθήσω να στον περιγράψω. Χρειάζεσαι:

- μια πετανίνα. Είναι ένα κομμάτι ξύλο με δυό επίσης ξύλινα ποδαράκια, συναρμολογημένα με ξυλόβιδες έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα Π.

- 4 τσοχάκια από αυτά που βάζουμε στα πόδια των επίπλων. Τα κολάς στα πόδια της πετανίνας γιά να μη σου γδάρουν το καπώ.

- 1 κεφαλή στήριξης, π.χ. αυτήν αν θες εύρος κίνησης τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, καθώς και τη βίδα της.

- 2 ιμάντες.

Τα πόδια της πετανίνας προφανώς ακουμπάνε στο καπώ, ώστε να χωράει το κεφάλι της βίδας στο κάτω μέρος της πετανίνας. Στο πάνω μέρος της μπαίνει η κάμερα κεντρικά, και τα άκρα της τα δένεις με τους ιμάντες πάνω στο καπώ. Κλείνεις το καπώ (κλείνει και με τους ιμάντες) και τέλος.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να την στηρήξεις και στην οροφή..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...