Vaggos02 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εννοώ δε μου ζήτησαν να κάνω foundation. Έχω κάνει τα χαρτιά για το δάνειο και περιμένω απάντηση αυτές τις μέρες.
Pintsie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εμένα δε μου ζήτησαν τίποτα και δεν πιστεύω πως χρειάζομαι κιόλας. Σίγουρα δεν είναι πεταμένα λεφτά. Αλλά κάθεσαι και τα βάζεις κάτω, σκεπτόμενος αν όντως χρειάζεται ή όχι. Για παράδειγμα, εγώ που το σκεφτόμουν έλεγα πως αυτός ο extra χρόνος είναι το φανταριλίκι μου... ε είναι ανάλογα το τι θες να κάνεις ρε συ... η κολλητή μου έκανε 2 χρόνια κολλέγιο + 1 foundation γιατί δεν είχε καλό βαθμό στα μαθηματικά και δεν την έπαιρναν! εγώ με το 3 που είχα, θα κάνω 10 χρόνια μάλλον! αχαχαχαχα @αριανό: Εγώ πιστεύω ότι αξίζει.. ανάλογα τι θες να κάνεις μετά... πχ, αν έχεις σκοπό να γυρίσεις ελλάδα, τότε κατά την άποψή μου όχι, δεν αξίζει... αν έχεις σκοπό να κάτσεις εκεί, ναι.. αξίζει... αλλά είναι ανάλογα το τι θες εσύ...
arianos16 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ε είναι ανάλογα το τι θες να κάνεις ρε συ... η κολλητή μου έκανε 2 χρόνια κολλέγιο + 1 foundation γιατί δεν είχε καλό βαθμό στα μαθηματικά και δεν την έπαιρναν! εγώ με το 3 που είχα, θα κάνω 10 χρόνια μάλλον! αχαχαχαχα @αριανό: Εγώ πιστεύω ότι αξίζει.. ανάλογα τι θες να κάνεις μετά... πχ, αν έχεις σκοπό να γυρίσεις ελλάδα, τότε κατά την άποψή μου όχι, δεν αξίζει... αν έχεις σκοπό να κάτσεις εκεί, ναι.. αξίζει... αλλά είναι ανάλογα το τι θες εσύ... να κατσω εκει ή να την κανω καπου αλλου στο εξωτερικο. Πειτε λιγο τι διαδικασιες εχετε κανει μεχρι στιγμης αν μπορειτε γιατι εχω χαθει λιγακι
Pintsie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 να κατσω εκει ή να την κανω καπου αλλου στο εξωτερικο. Πειτε λιγο τι διαδικασιες εχετε κανει μεχρι στιγμης αν μπορειτε γιατι εχω χαθει λιγακι Εγώ καμία γιατί σήμερα αποφάσισα να πάω από το σεπτέμβρη για foundation... Μέχρι στιγμής ψάχνω σπίτι (1 μήνα τώρα!) και δεν βρίσκω τίποτα -.-' Για δουλειά θα πάω τώρα και μετά είχα σκοπό να μπω σε κολλέγιο... τώρα που σκέφτομαι για το foundation θα ψάξω τι παίζει και με τις εστίες εκεί γιατί με το θέμα "σπίτι" έχω πλήρως απογοητευτεί!
Vaggos02 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγώ έκανα τις αιτήσεις μέσω UCAS τον Απρίλη. Πήρα τα offers, και διάλεξα ποια ήθελα. Μετά έκανα αίτηση και έδωσα ielts, ενώ παράλληλα έκανα αιτήσεις για την εστία και για το δάνειο. Αυτά ως ώρας.
arianos16 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Παιδια λενε οτι μπορεις να ξεκινησεις σεπτεμβρη ή φεβρουαριο. Αμα ξεκινησεις φεβρουαριο χανεις τιποτα ή ειναι καινουργιο τμημα?
arianos16 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 When can I start? You can start many programmes in either September or February Περιλαμβανει και foundation αυτο που λεει γιατι δεν το διαβασα καπου :/
aristea8 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά Είμαι καινούργια και θα ήθελα να μάθω στα Αγγλικά Πανεπιστήμια γίνονται δεκτοί μαθητές ΕΠΑΛ?(με καλό Μ.Ο) και επίσης χωρίς foundation τι χρειάζεται για να σε δεχτούν στα πανεπισήμια, πέρα από την καλή γνώμη Αγγλικών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
dimitrisOP Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά Είμαι καινούργια και θα ήθελα να μάθω στα Αγγλικά Πανεπιστήμια γίνονται δεκτοί μαθητές ΕΠΑΛ?(με καλό Μ.Ο) και επίσης χωρίς foundation τι χρειάζεται για να σε δεχτούν στα πανεπισήμια, πέρα από την καλή γνώμη Αγγλικών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλο Μ.Ο και γερή τσέπη χρειάζεσαι και δεν θα έχεις πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα