Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Αποφάσισα να παρω macbook!

Εχω βρεί ενα μεταχειρισμένο macbook black 13.3 μοντέλο 2006-07 νομίζω με Intel core duo 2.0ghz,160gb δίσκο και 2gb ram...

Αν τελικά η τράπεζα δέν εγκρίνει το δάνειο για να βαλω δώσεις να πάρω macbook pro,τί λέτε να το τσιμπίσω?

Μπράφ λευτά δεν εχω (και ουτε μπορω να περιμένω 1μιση μήνα να μαζέψω) και το παιδί που πουλάει το macbook black δέχτηκε να μου κάνει ευκολία πληρωμής...οπότε είναι μονόδρομος αμα δεν εγκριθεί το δάνειο απο Κοτσόβολο.

Η χρήση που το θέλω ειναι Traktor αλλα ΚΥΡΙΩΣ Logic pro (Στο site η apple γραφει Minimum system specs: 2gb ram και recomended: 4gb)

Τί λετε θα αντέξει η θα σερνεται? (Δεν παίρνει πανω απο 2gb ram,το maximum ειναι 2gb οποτε δεν μπορω να αναβαθμίσω)

Είναι αυτό εδώ νομίζω: http://www.macworld.com/product/3592...k.html?p=specs

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Αποφάσισα να παρω macbook!

Εχω βρεί ενα μεταχειρισμένο macbook black 13.3 μοντέλο 2006-07 νομίζω με Intel core duo 2.0ghz,160gb δίσκο και 2gb ram...

Αν τελικά η τράπεζα δέν εγκρίνει το δάνειο για να βαλω δώσεις να πάρω macbook pro,τί λέτε να το τσιμπίσω?

Μπράφ λευτά δεν εχω (και ουτε μπορω να περιμένω 1μιση μήνα να μαζέψω) και το παιδί που πουλάει το macbook black δέχτηκε να μου κάνει ευκολία πληρωμής...οπότε είναι μονόδρομος αμα δεν εγκριθεί το δάνειο απο Κοτσόβολο.

Η χρήση που το θέλω ειναι Traktor αλλα ΚΥΡΙΩΣ Logic pro (Στο site η apple γραφει Minimum system specs: 2gb ram και recomended: 4gb)

Τί λετε θα αντέξει η θα σερνεται? (Δεν παίρνει πανω απο 2gb ram,το maximum ειναι 2gb οποτε δεν μπορω να αναβαθμίσω)

Είναι αυτό εδώ νομίζω: http://www.macworld.com/product/3592...k.html?p=specs

Ψάξε για μεταχειρισμένο από 2009 και μετά.Το συγκεκριμενο macbook θα πρέπει να στο δώσει το πολύ 300 ευρώ για μένα....

Ρίξε μια ματια στις αγγελιες,skroutz,ricardo, κτλ.

Δημοσ.

Μηχάνημα 6 ετών; Ποτε, σε καμία περίπτωση. Μακρυά.

Αν δεν αντέχει η τσέπη σου Mac, υπάρχουν μερικές εκατοντάδες φτηνά καινουρια pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...