NikitasTerror Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Παιδια.....βρίσκομαι σε αδιέξοδο......ψαχνω παντου να βρω παραλίες εδω στην αττικη ,ελευθερες(ωστε να μην πληρωνουμε εισιτηριο), και οταν λεω Αττικη εννοω απο Εδεμ μεχρι Βουλα..(εχω διαβασει και αλλα παρομοια Φορουμ αλλα δεν βρηκα λυση)..Αν εχετε καποια ιδεα πειτε μου αλλα αναφερετε και προσβαση με λεωφοριο ή τραμ....Εγω και η οικογενεια μου βρισκομαστε σε απογνωση!Διαβασαμε τη λιστα με τις ακαταλληλες παραλιες και μας εποιασε τρελα....η επιλογες ειναι ελαχιστες!!! Εδω μια λιστα με τις απαγορεμες παραλιες του 2012 http://www.pakoe.gr/wordpress/wp-content/uploads/2012/06/%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D-%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D-85.pdf Ενημερωστε με αν γνωριζετε κατι σχετικα με δωρεαν παραλιες και πως να φτασουμε εκει...Ευχαριστω παντως εκ των προτερων!
nickarmy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 εχουν πάρει μετρήσεις και απο το 2028 (για όποιον εφτασε στο τέλος..)
_chris_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 φίλε μη το ψάχνεις. δε πρόκειται να βρεις. σε μια περιοχή με τόσα εκατομμύρια κατοίκων, βιομηχανίες, λιμάνια... δε παίζει να βρεις καθαρή παραλία. απλά δε γίνεται. οπότε η συμβιβάζεσαι και κάνεις μπάνιο μέσα στα σκατά ή δεν κάνεις καθόλου ή πας αρκετάααααα μακριά
minaras_tio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Η πληρωνεις το εισιτητριο στο δημο! Γιατι??? Γιατι την παραλια την αγορασε απο το θεο και πρεπει να την πληρωσεις!!! Ε ρε κλωτσες που πανε χαμενες… Να πληρωνω για να κανω μπανιο?
-nick- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Διορθωστε με αλλα νομιζω ολες οι παραλιες πρεπει να εινια δωρεαν - ειναι παρανομο να χρεωνεις εισοδο .... Ισχυει ?
minaras_tio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 ^Καλα μη χαλιεσαι και εσυ… Πολλα ειναι παρανομα γυρω μας αλλα οκ….
Swimmer21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Στην Ammos Beach στον Αλιμο ηταν δωρεάν και σχετικά καθαρα με ωραίο κόσμο.. Και στο Balux στην Γλυφαδα ειναι δωρεαν μετα τις 4.. Ωραια ειναι και στη Σαρωνίδα αλλα ειναι σχετικα μακρια..
-nick- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 ^Καλα μη χαλιεσαι και εσυ… Πολλα ειναι παρανομα γυρω μας αλλα οκ…. Αλλο ρωτησα το αν χαλιεμαι η οχι αστο
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Νιώθω μεγάλο ζήλο για τους ανθρώπους που έχουν το θάρρος να βουτάνε στις παραλίες του Αλίμου και της Γλυφάδας. Μπράβο, παιδιά, ποτέ μου δεν θα μπορούσα να πράξω κάτι τόσο τολμηρό!
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Διορθωστε με αλλα νομιζω ολες οι παραλιες πρεπει να εινια δωρεαν - ειναι παρανομο να χρεωνεις εισοδο .... Ισχυει ? ισχυει.
-nick- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ε ειναι ζωαδια αυτοι που πληρωνουν νταβαντζιλικι τοτε
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 ισχυει. Όντως, ισχύει, αλλά ποιές ΔΕΝ είναι δωρεάν;
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Πάντως εγώ κολυμπάω χρόνια στο Μαραθώνα και δεν έχω πάθει το παραμικρό. Δύο χέρια, τρία πόδια και η μύτη μου έχει εξαιρετική όραση.
opera Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 και φυσικα επαθες εγινες λουσιφερ και μοντερατορας
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Διορθωστε με αλλα νομιζω ολες οι παραλιες πρεπει να εινια δωρεαν - ειναι παρανομο να χρεωνεις εισοδο .... Ισχυει ? πληρωνεις υπηρεσιες οπως καθαρισμο της παραλιας, της ακτης, απο φυκια με διχτια και τα σχετικα και επισης μαζευονται και καλυτερες γκομενες και τα σχετικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα