Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια.....βρίσκομαι σε αδιέξοδο......ψαχνω παντου να βρω παραλίες εδω στην αττικη ,ελευθερες(ωστε να μην πληρωνουμε εισιτηριο), και οταν λεω Αττικη εννοω απο Εδεμ μεχρι Βουλα..(εχω διαβασει και αλλα παρομοια Φορουμ αλλα δεν βρηκα λυση)..Αν εχετε καποια ιδεα πειτε μου αλλα αναφερετε και προσβαση με λεωφοριο ή τραμ....Εγω και η οικογενεια μου βρισκομαστε σε απογνωση!Διαβασαμε τη λιστα με τις ακαταλληλες παραλιες και μας εποιασε τρελα....η επιλογες ειναι ελαχιστες!!! Εδω μια λιστα με τις απαγορεμες παραλιες του 2012 http://www.pakoe.gr/wordpress/wp-content/uploads/2012/06/%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D-%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D%CF%8D-85.pdf

Ενημερωστε με αν γνωριζετε κατι σχετικα με δωρεαν παραλιες και πως να φτασουμε εκει...Ευχαριστω παντως εκ των προτερων!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε μη το ψάχνεις.

δε πρόκειται να βρεις.

σε μια περιοχή με τόσα εκατομμύρια κατοίκων, βιομηχανίες, λιμάνια... δε παίζει να βρεις καθαρή παραλία.

απλά δε γίνεται.

οπότε η συμβιβάζεσαι και κάνεις μπάνιο μέσα στα σκατά ή δεν κάνεις καθόλου ή πας αρκετάααααα μακριά

Δημοσ.

Η πληρωνεις το εισιτητριο στο δημο!

Γιατι???

Γιατι την παραλια την αγορασε απο το θεο και πρεπει να την πληρωσεις!!!

Ε ρε κλωτσες που πανε χαμενες…

Να πληρωνω για να κανω μπανιο?

Δημοσ.

Διορθωστε με αλλα νομιζω ολες οι παραλιες πρεπει να εινια δωρεαν - ειναι παρανομο να χρεωνεις εισοδο .... Ισχυει ?

Δημοσ.

Στην Ammos Beach στον Αλιμο ηταν δωρεάν και σχετικά καθαρα με ωραίο κόσμο..

Και στο Balux στην Γλυφαδα ειναι δωρεαν μετα τις 4..

Ωραια ειναι και στη Σαρωνίδα αλλα ειναι σχετικα μακρια..

Δημοσ.

^Καλα μη χαλιεσαι και εσυ…

Πολλα ειναι παρανομα γυρω μας αλλα οκ….

Αλλο ρωτησα το αν χαλιεμαι η οχι αστο

• Moderators
Δημοσ.

Νιώθω μεγάλο ζήλο για τους ανθρώπους που έχουν το θάρρος να βουτάνε στις παραλίες του Αλίμου και της Γλυφάδας.

Μπράβο, παιδιά, ποτέ μου δεν θα μπορούσα να πράξω κάτι τόσο τολμηρό!

Δημοσ.

Διορθωστε με αλλα νομιζω ολες οι παραλιες πρεπει να εινια δωρεαν - ειναι παρανομο να χρεωνεις εισοδο .... Ισχυει ?

ισχυει.

Δημοσ.

Πάντως εγώ κολυμπάω χρόνια στο Μαραθώνα και δεν έχω πάθει το παραμικρό. Δύο χέρια, τρία πόδια και η μύτη μου έχει εξαιρετική όραση.

Δημοσ.

πληρωνεις υπηρεσιες

οπως καθαρισμο της παραλιας, της ακτης, απο φυκια με διχτια και τα σχετικα

και επισης μαζευονται και καλυτερες γκομενες και τα σχετικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...