Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκεί να σου επιτρέπουν να φτάσεις δωρεάν ως την παραλία (και να βρεις χώρο ν απλώσεις μια πετσέτα) :Ρ

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να το κανω αυτο?εγω δεν θελω να κατσω σε ξαπλοστρα και σε μερικες παραλιες μπαινεις τσαμπε αλλα σου λενε πρεπει να κατσεις σε ξαπλωστρα, πρεπει να παραγγείλεις απο το μπαρ και αλλα τετοια ωραια..

Μπορεις απλα να πας πιο διπλα και βαλεις την ομπρελα σου.

Εαν θελεις να κατσεις στις ξαπλωστρες τους ειναι προφανες και λογικο οτι θα πρεπει να πληρωσεις

Δημοσ.

Μπορεις απλα να πας πιο διπλα και βαλεις την ομπρελα σου.

Εαν θελεις να κατσεις στις ξαπλωστρες τους ειναι προφανες και λογικο οτι θα πρεπει να πληρωσεις

καλα μη το λές . στην Χαλκιδική είναι ανήκουστο και αδιανόητο να βρείς παραλία με ομπρελοξαπλώστρες που να πρέπει αν τις νοικιάσεις .

Βέβαια δεν ξέρω τί παίζει στον Μόλο δεδομένου οτι το έχει αυτό το σίχαμα ο χλέμπουρας της θεσσαλονίκης με το ραδιο και την εκπομπή .

Δημοσ.

καλα μη το λές . στην Χαλκιδική είναι ανήκουστο και αδιανόητο να βρείς παραλία με ομπρελοξαπλώστρες που να πρέπει αν τις νοικιάσεις .

Βέβαια δεν ξέρω τί παίζει στον Μόλο δεδομένου οτι το έχει αυτό το σίχαμα ο χλέμπουρας της θεσσαλονίκης με το ραδιο και την εκπομπή .

Δεν εχω ιδεα απο Χαλκιδικη, παντως εχω προσεξει να υπαρχουν στην ιδια παραλια μαγαζια με ξαπλωστρες που πρεπει να τις νοικιασεις, ενω ολες οι υπολοιπες ειναι απλα δωρεαν με τον καφε. Το να πληρωνεις για την ξαπλωστρα (εξτρα απο τον καφε που θα παρεις) το θεωρω too much

Παντως το να πληρωνεις απλα τον καφε για τις ομπρελες/ξαπλωστρες το θεωρω πολυ καλο και τιμιο deal και ειναι το πιο συνηθισμενο.

Δημοσ.

η πρώτη περίπτωση είναι εμετική , απλά βρίσκουν και κάνουν γιατί όταν πας με το γκομενάκι στην παραλία και θέλει ξαπλώστρα θα φανείς γύφτος αν κάνεις φασαρία ή αν γκρινιάξεις . Αλλα αν την γκόμενα την νοιζει το μπαγιόκο τότε δεν αξίζει ( αλλο θεμα , σορρυ ξεφυγα )

Αυτό που γίνεται κατα 99% είναι να πας σε μπητσόμπαρο και να πληρώσεις μόνο οτι παρεις να πιείς , το λογικό δηλαδή .

Δημοσ.

Γνωριζει μηπως κανεις αν Η ακτη του Ηλιου στον Αλιμο ειναι επι πληρωμης,ή μοναχα δωρεαν για τους κατοικους της Αλιμου,ή δωρεάν για ολους????

Δημοσ.

Γνωριζει μηπως κανεις αν Η ακτη του Ηλιου στον Αλιμο ειναι επι πληρωμης,ή μοναχα δωρεαν για τους κατοικους της Αλιμου,ή δωρεάν για ολους????

χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω η κάτι τέτοιο πραγματικά έχω την απορία..

πως δηλαδή θα αποδείξεις ότι είσαι κάτοικος αλίμου?? αν είναι δωρεάν θα είναι για όλους εκτος αν δεν σκέφτηκα κάτι σχετικά με το παραπάνω ερώτημα..

Δημοσ.

Παλαιότερα, πχ στην πλαζ του ΕΟΤ της Βουλιαγμένης, οι κάτοικοι με την ταυτότητά τους (που πιστοποιούσε ότι ήταν κάτοικοι του δήμου Βουλιαγμένης) έμπαιναν χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

Δημοσ.

χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω η κάτι τέτοιο πραγματικά έχω την απορία..

πως δηλαδή θα αποδείξεις ότι είσαι κάτοικος αλίμου?? αν είναι δωρεάν θα είναι για όλους εκτος αν δεν σκέφτηκα κάτι σχετικά με το παραπάνω ερώτημα..

Ειχα διαβασει σε ενα site πως για να μπει κανεις δωρεαν στην Ακτη του Ηλιου χρειαζεται αποδειξη δεκο που πιστοπειει πως καποιος διαμενει στον Αλιμο για 3 τουλαχιστον χρονια...

Δημοσ.

το νοικιασμα που λες αφορα εκμεταλλευση ξαπλωστρων και μπαρ

και οχι εισοδου.

η ενοικιαση του χωρου περιλαμβανει και τα παρακατω.

Εν ολιγης λετε οτι σε μια οργανωμενη παραλια που πληρωνει για βαψιματα,καθαρισμους,στρωσιμο αμμου,ναυαυγωσοστες,security,παρκινγκ,φπα κτλ.θελετε να ειναι και δωρεαν?

Θυμαμαι υπαρχει δημος που προσπαθησε να κρατησει το παραπανω δημοσιου χαρακτηρα και μπηκε και αλλο μεσα.Οποτε απο τους 10-20 δημους σε ολη την ελλαδα που δεν ειναι ζημιογονοι τι περιθωρια υπαρχει για κατι καλυτερο?!

τωρα αν θελετε την αποψη μου ενας σωστος δημος με ενα σωστο συμβολαιο και με ρητρες για τιμες κτλ.θα ηταν η ιδανικοτερη λυση για αρκετες παραλιες που γεμιζουν κοσμο καθημερινα.

διπλα απο την ακτη ηλιου που λετε πιο πανω υπαρχει εντελως δωρεαν παραλια.πηγαιντε μια βολτα και πειτε μου αν θα πηγαινατε 2η φορα...

Πιο πανω εγραψα μερικες ακομη αλλα παρολ αυτα ολοι θελουν στις ιδιωτικες που ειναι καθαρες και με καλυτερο κοσμο και χωρο για παρκινγκ

Δημοσ.

φιλε οταν παω για μπανιο δε θελω ουτε στρωμμενη αμμο ουτε βαμμενα βοτσαλακια ουτε security ουτε παρκινγκ

θελω αυτο που προβλεπει ο νομος.να ειναι ανοιχτη για ολους.

Δημοσ.

Εεεε το πάρκινκ δεν είναι άσχημο να υπάρχει να πω την αλήθεια. Αν είναι και σε σκιά ακόμα καλύτερα :rolleyes:

Δημοσ.

Συνοπτικά και καθαρά :

Το κομμάτι της παραλίας μεταξύ δρόμου και θάλασσας όπου υπάρχει τσιμέντο , χόρτα και βρωμιές , ας το κάνει ότι θέλει ο οποιοσδήποτε , ας βάλει μπαρ , σεκιουριτυ , καθαριόπτητες , χορεύτριες , οτι θέλει . Και ας βάλει είσοδο ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στο κομμάτι της παραλίας που χαρακτηρίζεται απο την παρουσία άμμου , ενίοτε κοχυλιών , βοτσάλων και που σκ'αει το κύμα , ο Νομοθέτης το ορίζει αιγιαλό , και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ να απαγορέψει ή να κοστολογήσει την πρόσβαση των πολιτών .

Το αν κάποιος εχει τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες , το κάνει είτε παράνομα είτε κατόπιν άδειας , καταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσο ανα μέτρο στον οικείο Δήμο (στον Μαρμαρά πριν 4 χρονια ηταν περι τα 1000ευρω/10 μέτρα ) . Το αν θα χρεώνει την χρήση των ξαπλωστρών είναι άλλο θέμα , το πιο σωστό είναι η χρήση τους να περιλαμβάνεται στον χυμό/καφέ που θα αγοράσεις .

Σε κάθε περίπτωση , η υπόνοια πληρωμής "εισητηρίου" απο το "μπητς μπαρ γλαροπούλια" για να μπείς στην παραλία , είναι παράνομη και στηρίζεται σε αυταρχισμό του ιδιοκτήτη που βρίσκει και κάνει , παντα σε συνδυασμό με την βοήθεια φουσκωτών και λοιπών σκουπιδιών .

Το αν θα έχει σεκιούριτι ( μονο στην Μύκονο εχω συναντήσει να έχει ) πρακτικη σημασια εχει σε παραλιες στυλ μυκονος , πουντα της Πάρου , κλπ οπου γινεται της κακομοίρας και συνέχεια πλακώνεται κόσμος , και το Αν θα εχει καθαρίσει την άμμο , αυτό είναι θέμα του ιδιοκτήτη του μαγαζιού , που με δική του πρωτοβουλία , ήθελε και τα έκανε για να τραβήξει κόσμο . Δεν είναι παροχή , αλλα εθελοντική καθαριότητα .

Δημοσ.

Ερωτοσπηλιά στο Πόρτο ράφτη. Ειναι τζαμπα και ειναι πολύ καθαρή. Γίνεται λίγο χαμός γιατί το παρκινγκ ειναι δυσκολο αλλα αξίζει τον κόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...