Hamurabi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια. θελω να μου πειτε τι σκληρο δισκο να βαλω στο media player Μου. Θελω ναχει γρηγορο read/write για μεταφορα bluray (20-40GB αρχεια) και να να παιζει bluray ταινιες. 1ΤΒ
antonl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγώ θα λεγα green. Η ταχύτητα του δίσκου δεν πρόκειται να περιορίσει την ταχύτητα μεταφοράς ακόμα και σε gigabit lan. Επίσης δεν ξέρω ακόμα κι αν ο επεξεργαστής μπορεί να εκμεταλλευτεί έναν ιδιαίτερα γρήγορο δίσκο. Συν ότι οι green ζεσταίνονται λιγότερο και είναι φθηνότεροι.
Hamurabi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Media player θα ειναι το AC Ryan Playon!HD2. Στο Green vs WD black τι συν-πλην υπαρχουν σε ταχυτητα αντιγραφης/αναγνωσης ?
antonl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Οι green είναι οι πιο αργοί, οι black οι πιο γρήγοροι.
iliasnet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 για τον υπολογιστή έχω ένα green 2Τ σε εξωτερικό κουτί usb3 τον έχω για ταινίες bluray και μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα σε καμία ταινία , όλες παίζουν άψογα τώρα για media player δεν ξέρω
cabdik Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 φιλε μου, για να παιζει BluRay, δεν νομιζω να εχεις προβλημα με κανεναν δισκο, ειτε green, ειτε black! για την μεταφορα των αρχειων, θα μεταφερει πιο γρηγορα ο black απο τον green!
antonl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 [...] για την μεταφορα των αρχειων, θα μεταφερει πιο γρηγορα ο black απο τον green! Γιατί αυτό; Wired Network Data Transfer Speeds Στην πλειοψηφία των media players, κατ όνομα είναι το gigabit που έχουν.
cabdik Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 να το διατυπωσω πιο σωστα, οι "black" γραφουν και διαβαζουν πιο γρηγορα απο τους "green". ομως, η συνολικη ταχυτητα δεν εξαρταται μονο απο τον δισκο, αλλα και απο την διασυνδεση του ολου συστηματος! αλλη ταχυτητα εχει το gigabit, αλλη το usb, αλλη το SATA..!! αυτο εννοω!
antonl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 @cabdik: Φυσικά είναι όπως τα λες. Αλλά γενικά για media players και ειδικότερα για το συγκεκριμένο, ο black δεν είναι καλή αγορά. Θα χει τις ίδιες ταχύτητες με τον green (λόγω των περιορισμών που είπες), είναι πιο ακριβώς και θα ζεσταίνεται λίγο παραπάνω.
Hamurabi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Kαποιος καλος green δισκος να προτεινετε;
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Kαποιος καλος green δισκος να προτεινετε; Αυτός που έχει την μεγαλύτερη εγγύηση 5400 64MB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα