panos009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα έχω ένα ερώτημα το οποίο το συζήταγα σήμερα με ένα φίλο κ μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρων! Ας πούμε ότι έχω ένα λογαριασμό Hotmail και έναν Gmail μπορώ τα μηνύματα που έρχονται στο hotmail να προωθούνται αυτόματα στο gmail? παλιά νομίζω ότι γινόταν αλλά ο τρόπος μου διαφεύγει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
dewn735 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 gmail -> Settings -> Accounts & import -> Import from another address και Check mail from other accounts (using POP3)
defacer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μπορείς να το κάνεις με δύο τρόπους: είτε ρυθμίζοντας το Hotmail να στέλνει αντίγραφο (forward) των email στο gmail λογαριασμό σου, είτε ρυθμίζοντας το Gmail να συνδέεται κάθε τόσο στον server του hotmail και να τραβάει τα email απο κει. Το πρώτο γίνεται με κάποιου είδους φίλτρο στο hotmail, δεν είμαι σίγουρος πώς γιατί δε χρησιμοποιώ αλλά αν κάνεις google δε νομίζω να δυσκολευτείς. Βασικό πλεονέκτημα: τα email σου φτάνουν στο gmail "αμέσως". Το δεύτερο γίνεται έτσι. Βασικό πλεονέκτημα: αν κάνεις forward από πολλά accounts τότε έχεις όλες τις σχετικές επιλογές μαζεμένες σε μία σελίδα στις ρυθμίσεις του gmail και δε χρειάζεται να τρέχεις σε κάθε ένα από τα account να πειράζεις το forwarding αν θέλεις να αλλάξεις κάτι.
dewn735 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Για τον πρώτο τρόπο που λέει ο defacer: στο λογαριασμό hotmail: options -> More options -> e-mail forwarding -> Forward your mail to another email account
panos009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας πολύ χρήσιμη υπηρεσία! Yπάρχει τρόπος να μεταφέρω κ τους φακέλους με τα υπόλοιπα mail απ το hotmail στο gmail? (αν δε κάνω λάθος πρέπει να γίνετε κ με προγράμματα τύπου outlook , thunderbird)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα