kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 καλησπέρα. Εχω ένα κουλό πρόβλημα. Οτιδήποτε video δω από youtube στον firefox ο ήχος μου παίζει από 2 ηχεία ενώ έχω 5.1. Ούτε κεντρικό ούτε woofer. Από chrome , explorer όλα οκ τούμπανο ο ήχος. Τι μπορεί να φταίει ? Κάποια ασυμβατότητα στον flash player ? Υ.Γ. Μετά από update και στον Chrome στην τελευταία έκδοση , επίσης το ίδιο πρόβλημα. Y.Γ.1 Κατάργηση flash player και εγκατάσταση προηγούμενης έκδοσης του και ο ήχος μια χαρά στον firefox , αλλά στον chrome που έχει ενσωματωμένο flash πρόβλημα στον ήχο.
Acepower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Το έχουν κι άλλοι αυτό το "πρόβλημα"... ...και βάζω τη λέξη πρόβλημα σε εισαγωγικά, διότι τα περισσότερα flash videos έχουν στερεοφωνικό ήχο, οπότε το φυσιολογικό, είναι ο ήχος να βγαίνει στον αέρα, σε stereo. Προφανώς το Flash Player Plugin, πριν από το update, δεν έλεγχε τη μορφή του sound stream, στα videos, οπότε και το λειτουργικό σου, οδηγούσε τον ήχο σε όσα ηχεία ήταν, εκείνη τη στιγμή, enabled, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι ο ήχος που έβγαινε στον αέρα ήταν και "κανονικός" 5.1.
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ. Εγκατέστησα flash 11.2 και όλα οκ σε ff. Chrome has been unistalled Υ.Γ. Fcuk ADOBE
Acepower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Προφανώς, δεν κατάλαβες πολύ καλά τι έγραψα, προτιμώντας να στερηθείς τα απαραίτητα security updates του flash player, για χάρη του "fake" 5.1 ήχου...
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Κατάλαβα τι γίνετε απο το update που έκανα το μεσημέρι , αλλά δε γίνετε να ακούω τον ηχο σαν απλό portable cd player Τι προτείνεις ? Κάρτα ήχου Supreme FX 2 από την mobo και λογισμικό soundmax 6.0
Acepower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ok, η απόφαση είναι δικιά σου, λοιπόν... Edit: Η κάρτα σου δεν έχει κάποιον software διακόπτη, ώστε να οδηγεί το 2.0 σήμα, σε 5.1 κανάλια;
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δεν βλέπω κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις , θα το ψάξω λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα