Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Εδώ και 5 χρόνια ασχολούμαι με το εμπόριο (ως υπάλληλος), αλλά όπως γνωρίζετε τα πράγματα είναι τραγικά. Γι αυτό το λόγο σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ασχοληθώ με το ηλεκτρονικό εμπόριο. θέλω να ασχοληθώ σοβαρά και γι αυτό το λόγο το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει να το ψάχνω. Μελετάω τους τρόπους σχεδίασης και το κόστος δημιουργίας, τους τρόπους προώθησης, τη δυνατότητα προβολής και πώλησης μέσα από site όπως skroutz, ricardo, affiliate marketing, και άλλα. Ο κλάδος με τον οποίο θα ασχοληθώ είναι η τεχνολογία, οι γραφικές τέχνες και τα είδη δώρου.

Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσω και να επενδύσω σε αυτό στις μέρες μας; Έχετε εμπειρία από eshop και κατά πόσο πουλάνε αυτά σήμερα; Ευχαριστώ

Δημοσ.

*δεν κανω hijack το thread αλλα το συμπληρωνω*

πως βαζεις δοσεις στο eshop σου?

τι χαρτια θελει η τραπεζα etc

Δημοσ.

Κοίτα εγώ θεωρώ πως υπάρχουν αρκετά μαγαζιά πλέον στο ίντερνετ και με αρκετα ανταγωνιστικές τιμες. Αλλά εάν δημιουργούσες ένα μαγαζί απόλυτα οργανωμένο με τις καλύτερες τιμές σε όσα περισσότερα προιόντα μπορείς και με κατάλληλη διαφήμιση μπορείς να το κάνεις. Βέβαια το τονίζω δεν είναι εύκολο.

Εγώ θα το πώ και μην το πάρετε ως κακή κριτική, αλλά θα ήθελα ένα μαγαζί όπως το e-shop με τα Crazy Sundays και γενικά όλα αυτά αλλά με πολυ περισσότερη οργάνωση. Θεωρώ πως θα πετύχενε.

Αλλά πάνω από όλα (μιλώντας ως πελάτης και μόνο) δεν πρέπει να δυσαρεστείς τους πελάτες σου κάτι που έκανε τό e-shop και έχει χάσει πολλούς. Οργάνωση πάνω από όλα, καλές η καλύτερα ανταγωνιστικές τιμές και αρκετές προσφορές ανα διαστήματα οι οποίες τραβάνε πολύ κόσμο. Ταχύτητα, οργάνωση ευγένεια.

Ναι εγώ θα ψώνιζα από ένα τέτοιο μαγαζί.

υ.γ. αντε και θέλω να φτιαξω υπολογιστη μεσα στο καλοκαιρι :P

Δημοσ.

Κοιταξε, εγω θέλω να κανω κάτι οσο γινεται πιο οργανωμένο και γι αυτο θα το ψαξω αρκετα πριν το βαλω μπρος. Γενικα πιστέυω ότι το παν σε ένα μαγαζί δεν είναι τόσο η τιμή όσο η εξυπηρέτηση. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν αξίζει τον κόπο η επένδυση κ αν θα πουλήσει. Με μερικους που το συζήτησα έχουν επιφυλάξεις κατά πόσο θα πετυχει ίσως γιατί πλέον και η κουτσή Μαρία έχει ηλεκτρονικό κατάστημα. Απλά εγώ πιστεύω ότι οι περισσοτεροι δεν το δουλεύουν σωστά και εκεί ποντάρω.

Κανείς με εμπερία στις ηλεκτρονικές πωλήσεις;

Δημοσ.

Κοιταξε, εγω θέλω να κανω κάτι οσο γινεται πιο οργανωμένο και γι αυτο θα το ψαξω αρκετα πριν το βαλω μπρος. Γενικα πιστέυω ότι το παν σε ένα μαγαζί δεν είναι τόσο η τιμή όσο η εξυπηρέτηση. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν αξίζει τον κόπο η επένδυση κ αν θα πουλήσει. Με μερικους που το συζήτησα έχουν επιφυλάξεις κατά πόσο θα πετυχει ίσως γιατί πλέον και η κουτσή Μαρία έχει ηλεκτρονικό κατάστημα. Απλά εγώ πιστεύω ότι οι περισσοτεροι δεν το δουλεύουν σωστά και εκεί ποντάρω.

Κανείς με εμπερία στις ηλεκτρονικές πωλήσεις;

Είναι ο μόνος λόγος το οτι οι περισσοτεροι δεν το δουλεύουν σωστα που θα σε προετρεπε να το ψαξεις λιγο ακόμη και να μην παρατησεις την σκεψη σου. Υπ'όψιν λέω απλά την άποψή μου σαν καταναλωτής με μηδέν εμπειρία σε ηλεκτρονικά μαγαζιά ως πωλητής. Ακόμη δεν είναι κατ'ανάγκην σωστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...