Udaba Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Πείτε μου καμιά συμβουλή να κάνω στο δωμάτιο . Έτσι όπως πάει φέτος ο καιρός , θα λιώσω . (Το μόνο που δεν θέλω είναι ιδέες όπως ανεμιστήρες κλπ .Δεν έχω ΜΙΑ!)
insomniaK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μπανιέρα, πάγο και μία σανιδα να στερεωσεις τον υπολογιστή και το φραπέ.
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 κανε undevoltage στον εγκεφαλο και κολλα στο κουτελο καμια ψυκτρα!
Toufas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 κανε undevoltage στον εγκεφαλο και κολλα στο κουτελο καμια ψυκτρα! πελτιερ
antonl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μόνιμο ποδόλουτρο με κρύο νερό (απ τη βρύση). Δεν ξέρω αν κάνει τίποτα, σήμερα άκουσα αυτό το tip. Αν το δοκιμάσεις, μας λες :Ρ
sistah Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Παντως στα σουπερ μαρκετ βρισκεις μια χαρα ανεμιστηρες με 9-10ευρω, εγω με τετοιον την εβγαζα στο δωματιο μου. Εκτος και αν το: "δεν εχω ΜΙΑ!" το λες κυριολεκτικα. Για μενα, οτιδηποτε κατω απο ανεμιστηρα ακομα και χειρος ειναι μπουρδες. Δεν καταπολεμας αλλιως την ζεστη.
georgemvg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Χωρίς να κάνω πολύ πλάκα, λίγη μόνο, όλα είναι στο μυαλό. Εάν αρχίσεις τα ουφ και ουφ, σκάω και δεν μπορώ να αναπνέυσω, θα ζεστένεσαι. Θετική σκέψη και αδιαφορία θέλει.
gigisoni Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ντους και βεντάλιες. Ό,τι έκαναν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια τώρα που δεν είχαν air condition. Σαν πολύ καλομάθαμε
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 καπελάκι με ενσωματωμένο ηλιακό συλλέκτη και ανεμηστηράκι 2 που μου έδωσαν ούτε ενα δεν δούλεψε πάντως
johnbond Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Αδυνάτισε αν είσαι υπέρβαρος. Με λιγότερο λίπος θα ζεστένεσαι λιγότερο. Επίσης κόψε τα γένια σου αν έχεις γιατί ζεστένουν πολύ.
μαφαλντα Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Το πιο οικονομικό είναι να ανοίγεις πόρτες και παράθυρα με την δροσιά-μετά την δύση του ηλίου-και να τα έχεις κλειστά-εξώφυλλα και τζάμια-την ημέρα.
lambroszekis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Πείτε μου καμιά συμβουλή. Ακούμπα ένα μπουκάλι νερό που μόλις έβγαλες από το ψυγείο ή ένα παγάκι στο πίσω μέρος του αυχένα. Η αλλαγή θερμοκρασίας σε εκείνο το σημείο του σώματος μπορεί να μεταβάλλει την αίσθηση δυσφορίας εξ' αιτίας της ζέστης.
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 η Νιke νομιζω ειχε βγαλει πριν 2-3 χρονια ενα πραμα σαν γιλεκο που ειναι ολο μια παγοκυστη , την βαζεις νερο και μετα σε καταψυξη και το φορας . Το ειχε φτιαξει για μαραθωνοδρομους/δρομεις/κατι τετοιο για το καλοκαιρι . Αλλα ειπαμε οικονομικο , σορρυ ξεχαστηκα
ennoeitai Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Το χασμουρητό πάντως βοηθάει στη μείωση της θερμοκρασίας. Τυχαίο λινκ: http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4675929
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα