Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω ενα wi fi router netgear WGR614 το οποιο εχω συνδεσει στο USR modem router μου . Εδω και κανα δυο βδομαδες,δε μπορω να μπω στο web interface του , που εμπαινα ως 192.168.2.2 . Στο usr μπαινω ως 192.168.2.1 .Δοκιμασα λοιπον στο νετγκιαρ σημερα να κανω factory reset μπας και στρωσει. Εγινε αλλά...εχω πλεον ενα ξκλειδωτο δικτυο με ονομα netgear και τωρα πως θα μπω παλι να το κλειδωσω...????

Γραφω cmd -> ping 192.168.2.2 και:

sshot1rqq.png

moy bgazei afto.

λεω ας κανω και στο 192.168.2.3 που δειχνει και μου βγαζει:

sshot2b.png

καμια ιδέα ??? ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sshot3wf.png

μπες μονο απο το netgear και ξαναγραφτω

αυτο πoυ λεει default gateway ειναι για το interface

Μπορει τωρα και τα δυο να εχουν το ειδιο

Επεξ/σία από billkolias
Δημοσ.

ωραια το usr ειναι 192.168.2.1 αν το βαλεις μονο του χωρις το Netgear?αν βαλεις το netgear μονο του χωρις το Usr τι Ip παιρνεις?δοκιμασε και τα 2 για να δουμε τι Ip εχει το καθενα καταρχην γιατι αλλιως δεν θα ξερουμε ποιο δινει Ip σε ποιο.το Usr υποτιθεται απο default ειναι 192.168.1.1

Δημοσ.

τελικα μετα απο πολυ μπλεξιμο εχτες,εκνευρισμο κλπ . Πηγα στο network connections και πατησα show full map .κατω κατω ελεγε: this device can not be shown : netgear. πατησα δεξι κλικ και ειδα στις ρυθμισεις οτι ειναι 192.168.1.1 . Πατησα enable....τι το θελα??? δε μπορουσα να μπω στο νετ... το αφησα και σημερα που ξυπνησα εβγαλα το netgear απο πριζα και πατησα reset στο usr. Εκανα παλι απ την αρχη τις ρυθμισεις και μπαινω τωρα νετ. Τωρα θα δω αν το συνδεσω με το netgear τι θα γινει ....

edit

οκ το συνδεσα δεν εχει καποιο προβλημα προς το παρον ... παντως επεστρεψα παααλι στην ιδια κατασταση .. :P 192.168.2.1 ειναι το usr. το netgear δεν ανταποκρινεται στο 192.168.1.1 ουτε αμα το κανω 2.2 ή .2.3 στο τελος... Καλα δεν ειναι οτι με πειραζει ιδιαιτερα ,τουλαχιστον κλειδωσα παλι το δικτυο μου,απλα θα ηθελα να εχω προσβαση και στα δυο οπως παλιοτερα ,που εμπαινα με 192.168.2.1 στο usr και 192.168.2.2 στο netgear...

Δημοσ.

το Usr ειναι 192.168.2.1 ειπες.το netgearειναι 192.168.1.1.μπες στο netgear και καντο 192.168.2.254 για αρχη και καντο save.και μετα κουμπωσε τα μεταξυ τους.αν δεν παιξει ετσι υπαρχουν 2 πατεντες ακομα για να παιξει.

η μια πατεντα ειναι να κανεις την αλλαγη της ip που σου ειπα και μετα να μην συνδεσεις το adsl router σου στην wan του netgear αλλα σε μια lan.εκει απλα θα χρειαστει να κλεισεις τον dhcp απο το netgear.

επισης μια αλλη λυση ειναι οτι αν πραγματι εχεις αλλαξεις τις Ip οπως λες τοτε να παρεις αλλο ενα καλωδιο ethernet και να συνδεσεις μια Lan του netgear με μια lan του adsl router σου και θα πρεπει να μπεις στο μενου.

πατεντες ειναι αυτα.

κανονικα θα πρεπε απο default με καποιες Ip να μπαινεις και στα 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...