zazik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Οκ , έχω παχύνει αρκετά , έχω κάνει αρκετή μπάκα. Μου έχουνε συστήσει αρκετές δίαιτες , αλλα απλά έπαψα να τρώω , και τρώω ένα γιαουρτάκι μεσημερι και βράδυ. Πεινάω όμως.... Τι μπορώ να κάνω για να μην πεινάω , να τρώω μια χαρα και να χάνω κιλά απο το σωσίβιο? Ποιες τροφές βοηθάνε στην διάσπαση του λίπους? Τι δεν πρέπει να τρώω με την καμία όμως? Any help..
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 δεν με την καμία : γλυκά ( πολλά ) μπυρόνια ( πολλά ) ξύδια ( πολλά ) τζάνκ φούντ ( οχι μαχαίρι , κατάνα να ρίξεις ) και λοιπά περιττά , α και το ψωμί . Αποκει και πέρα να τρώς καθε 3-4 ώρες , να μην χάνεις γεύματα , ωστε ο μεταβολισμος να είναι σε δραστηριότητα . Οταν λεμε γευμα οχι άιντα μερίδες , αλλα πχ το απογευμα ενα γευμα θεωρειται πχ 2 φρουτα , το μεσημερι η μεριδα το φαι με την σαλατα . επισης μειωσε τις μεριδες και ενταξε οσο γινεται περισσοτερο την ασκηση . κυριως ποδηλατο , περπατημα , τρεξιμο κλπ . διαιτες σαν αυτη που λες , δηλ να τρως 1 γιαουρτι , μονο ζημια κανουν . το ζητουμενο ειναι να μην χανεις θρεπτικα συστατικα . θα τρως απο ολα τα φαγητα , και λαδερα και κρεας , απλα πιο ισσοροπημενα . και καλυτερα να χασεις πχ 10 κιλα σε 4 μηνες ( για παραδειγμα ) παρα 5 σε έναν , γιατι αυτα τα 5 αν λιγο αφεθεις , θα τα ξαναπαρεις εις διπλουν , ενω οσο πιο αργα χανεις κιλα σταθεροποιειται καπως το σωμα σου .
nickarmy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 πρωινό δημητρικά διαίτης μεσημέρι κοτόπουλο ή μπριζόλα απογευμα για 2 ώρες γυμναστική μετα ενα γιαούρτι ή χυμό αυτά
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 δεν ειναι τροπος αντιμετωπισης το να πεθανεις απο την πεινα...(ισα ισα απορυθμιζεις το μεταβολισμο σου) το ενδεχομενο να ξεκινησεις μερα παρα μερα ενα χαλαρο μονοωρο τζοκινγκ δε παιζει? για το φαγητο , απλα προσπαθεις να μην τρως τροφες υψηλες σε λιπαρα...τηγανιτα - λιωμενα τυρια , τα γνωστα πεντανοστημα δλδ.
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 α ! και ΠΟΤΕ δεν θα τρως κάτι μετα τις 9 το βράδυ !!!
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 απογευμα για 2 ώρες γυμναστική υπερβολη νομιζω , 2 ωρες γυμναστικη για να χασει κιλα... μονο αεροβια χρειαζεται και λιγα βαρη για πολλες επαναληψεις. προτινω οτι γινεται με το βαρος του σωματος βεβαια.
panagos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Είσαι διατεθειμένος να εφαρμόσεις ένα πρόγραμμα για πάντα; Οι προσωρινές δίαιτες λύνουν το πρόβλημα.. προσωρινά.
nickarmy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 υπερβολη νομιζω , 2 ωρες γυμναστικη για να χασει κιλα... μονο αεροβια χρειαζεται και λιγα βαρη για πολλες επαναληψεις. προτινω οτι γινεται με το βαρος του σωματος βεβαια. τρέξιμο - διατάσεις - ολιγόλεπτα διαλύματα - τρέξιμο θέλει 2 ωρες, βέβαια ναι εγώ το έκανα αυτό και έχασα 17 κοιλά σε εναν μήνα (βέβαια πολύ έντονη γυμναστική ) δεν μας είπε ποσα κοιλά θέλει να χάσει
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 πόσο καιρό εχει που τα έχασες ? εννοώ μπόρεσες και έμεινες στα κιλά αυτά ? εγω 10 κιλά θέλω να χάσω και λόγω εξεταστικης δεν εχω χρόνο για γυμναστική και όπως να το κάνεις , στις εξεταστικες όσο και να προσέχεις , τρως παραπάνω και παραχειρότερα
zazik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 τρέξιμο - διατάσεις - ολιγόλεπτα διαλύματα - τρέξιμο θέλει 2 ωρες, βέβαια ναι εγώ το έκανα αυτό και έχασα 17 κοιλά σε εναν μήνα (βέβαια πολύ έντονη γυμναστική ) δεν μας είπε ποσα κοιλά θέλει να χάσει 5-10 κιλα , είμαι 103 , αλλα νταξει ειμαι ψηλο αγορι ... Θέλω να φτάσω γύρω στα 95-98 Εκει που την πάτησα , είναι που μασαμπούκιαζα κατα τις 12 τα κερατά μου , πιστευω..
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 εγω 1,85 είμαι και 103 κιλά .. θελω 92 να παω ... το ιδιο με εσενα βασικα
Toufas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 not this shit again keywords: υδατανθρακες, κετωση, λιπος, vegans, 8 μπανανες την μερα, 30 μπανανες ο bro επιστημονας , pubmed=bloggers. A και squatz and oatz.
nickarmy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 δεν τα έχασα στην εξεταστική ! είχα ολο το χρόνο ελεύθερο , ξυπναγα κατα τις 10 ετρωγα πρωινο , 1 ετρωγα , 5 πηγενα προπόνηση (είχα και προπονητή για να κάνω σωστά ασκήσεις κτλ ) 7 περιπου τελειωνα , υπνος κατα τις 12-1 και τίποτα άλλο , λογο της διατροφής δεν ειχα δυνάμεις να κανω τιποτα ουτε μπάνια ή κατι άλλο φυσικά δεν επερνα τίποτα (πχ πρωτεινες κτλ) μονο βιταμινες επειδή δεν τις επερνα απο το φαγητό . Μετά μολις εχασα τα 17 κοιλά έτρωγα ΚΑΝΟΝΙΚΑ χωρίς ομως να σταματήσω τη γυμανστικη για 2 μηνες ωστε να ξαναρθμίσω το μεταβολισμό 5-10 κιλα , είμαι 103 , αλλα νταξει ειμαι ψηλο αγορι ... Θέλω να φτάσω γύρω στα 95-98 Εκει που την πάτησα , είναι που μασαμπούκιαζα κατα τις 12 τα κερατά μου , πιστευω.. ευκολα είναι τότε και ποιο ήπιο να κάνεις απο αυτό που ειπα εγω τα χάνεις
evabb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 5-10 κιλα , είμαι 103 , αλλα νταξει ειμαι ψηλο αγορι ... Θέλω να φτάσω γύρω στα 95-98 Εκει που την πάτησα , είναι που μασαμπούκιαζα κατα τις 12 τα κερατά μου , πιστευω.. το βασικο ερωτημα ειναι γτ μασαμπουκιαζες 12 την νυχτα. πρωτα απ ολα η διαιτα ειναι ψυχολογια, ταπεινη μου αποψη.
nickarmy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 το βασικο ερωτημα ειναι γτ μασαμπουκιαζες 12 την νυχτα. πρωτα απ ολα η διαιτα ειναι ψυχολογια, ταπεινη μου αποψη. μα γιατι σχεδόν παντα συμφωνώ μαζί σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα