Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλσόν μη σκίσεις μόνο :rolleyes:

Τεσπα, επί του θέματος, το crossfit δεν είναι για όλους.

So simple.

http://crossfitfullyinvolved.com/FAQs.html

ακριβως , το crossfit ειναι ενα ιδιαιτερα απαιτητικο προγραμμα προπονυσης (κυκλικης) που αφορα ατομα που ειναι σε προχωρημενο επιπεδο.

δεν καταπιανεται κανεις στην αρχη με το crossfit...

εαν προσπαθησει καποιος να κανει αυτο το προγραμμα που προτεινει η reebok , θα φτυσει αιμα. (και μιλαω για ατομα που κανουν απο 2-3 χρονια και πανω ομαλη γυμναστικη)

επισης αυτοι στο παραπανω βιδεο , δεν ειναι ανθρωποι! και ειδικα οι ''γυναικες'' .-

τελος,

να με συγχωρείς αλλα θα πρέπει να τελειώσεις το πακετάκι πρώτα.

Τώρα πάω για προπόνηση,μιας και είμαι seal team 6 και κάνω crossfit.

σιγα ρε μαγκαρετ. :mrgreen:

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σχόλιο για το βίντεο που παρέθεσα .

Ενα τετοιο αντρικό σωμα στο βίντεο , οκ , το βλέπεις και λες ξερωγω " πωπω κοιτα τι πλατες/σωμα/στηθος/μπρατσο/οτιδηποτε εχει αυτος ο τυπάς "' και οσο ναναι σαρεσει , να το βλέπεις .

Στην real life ¨ομως , ενα τετοιο σώμα κατα πόσο είναι αρεστό και κυρίως , κατα πόσο δημιουργεί καλή ή κακή εικόνα και εντύπωση ?

Δημοσ.

μπάκα = διατροφη αυστηρότατη και υγιεινή...γενικότερα μικρά γεύματα και οχι πλήρες γεύμα το βράδυ αλλα πάντα κάτι ελαφρι.Το βράδυ γενιότερα δεν πρέπει να τρώμε βαριά.Επίσης να είσαι αυστηρός στο ωράριο της διατροφής σου.

Φυσικά κομμένα τα σκατολοίδια γλυκά ψωμιά πίτσες σουβλάκια αναψυκτικά!

μετα την διατροφή έρχετε και το τρέξιμο στο γήπεδο γυμναστήριο οπου σου κάνει κέφι.Γυμνάσου οχι μόνο για την μπάκα αλλα για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Πολλά υγρά!

Φυσικά μόλις φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα θα εισαι λιγότερο αυστηρός αλλα και πάλι προσεκτικός για να μην επανέρθουν τα κιλά.

Δημοσ.

Γενοκτονία στους ανθρώπους που κάνουν τα μοντάζ γι' αρχή. Μουσική λες και ενορχηστρώνεις τη μάχη του Hastings και slo-mo σε τύπους που κάνουν μονόζυγο. Αγνή γενοκτονία ρε, μπίζνα, χωρίς μίσος. Επειδή πρέπει.

Δημοσ.

Ενα τετοιο αντρικό σωμα στο βίντεο ' date=' οκ , το βλέπεις και λες ξερωγω " πωπω κοιτα τι πλατες/σωμα/στηθος/μπρατσο/οτιδηποτε εχει αυτος ο τυπάς "' και οσο ναναι σαρεσει , να το βλέπεις .

Στην real life ¨ομως , ενα τετοιο σώμα κατα πόσο είναι αρεστό και κυρίως , κατα πόσο δημιουργεί καλή ή κακή εικόνα και εντύπωση ?[/quote']

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό το σώμα. Πολύ πρήξιμο για τα γούστα μου.

Το ιδανικό σώμα για μένα το έχει ο Σπαλιάρας. Σωστή γράμμωση χωρίς υπερβολικό όγκο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και γω συμφωνω δεν μαρεσει το πολυ φουσκωμα, πιστευω το ιδανικο ειναι να σαι το πολυ +5 απο το υψος σου. Δηλαδη αν εισαι 1,85 να σαι στα 80-90 κιλα ειναι μια χαρα (προφανως με επαρκη μυικοτητα).

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό το σώμα. Πολύ πρήξιμο για τα γούστα μου.

Το ιδανικό σώμα για μένα το έχει ο Σπαλιάρας. Σωστή γράμμωση χωρίς υπερβολικό όγκο.

Sent from my iPhone using Insomnia

θα συμφωνησω απολυτα αν και θα ακουστει καπως ''gay'' αλλα γιατι ενας αντρας να θελει τοσο ογκο και τοσο πρηξιμο. ναι σε καποιους αρεσει αλλα προσωπικα αν ημουν πιο ψηλος θα ηθελα να χω το σωμα κολυμβητη. λεπτη μεση, μεγαλες πλατες και ογκωδη φτερα και γυμνασμενα αλλα fit ποδια. και μπρατρσα σε λογικα επιπεδα. δε μου αρεσει η τρομερη γραμμωση και οι φλεβες ειναι αηδιαστικο κατ εμε.

να κανω και το σχολιο μου για το βιντεο που παρατεθηκε για τον τυπο γυμναστικης που αναφερατε που δε θυμαμαι πως το ειπατε...

αδιαφορο και αμερικανια.

και οι ασκησεις που ειδα ουσιαστικα τιποτα καινουργιο και ειδα και σοβαρους κινδυνους για σοβαρους τραμαυτισμους σε καποια σημεια. πολυ προχωρημενα πραματα αλλα ''αδιαφορα'' προχωρημενα.

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει πάντως ότι τον όγκο τον κυνηγούν περισσότερο οι κοντοί άντρες, ίσως για να αντισταθμίσουν το ύψος τους.

Δημοσ.

Το καλσόν μη σκίσεις μόνο :rolleyes:

Τεσπα, επί του θέματος, το crossfit δεν είναι για όλους.

So simple.

http://crossfitfullyinvolved.com/FAQs.html

για καλσόν δε ξερω,προφανώς εσυ ξερεις,οσον αφορά τα αλλα που λες,μιας και εισαι παντελώς άσχετος αλλά και ξεροκέφαλος. ας βαλω ενα κομματάκι απο το άρθρο που έβαλες και ισως δεν διάβασες.

Who can participate in CrossFit?

Everyone can do CrossFit, but CrossFit is not for everyone. CrossFit requires you to think, to use your

brain as well as your muscles; to learn, to challenge yourself, and to try new things that you never thought

you could do. We will insist that you practice new skills that require you to be focused and present. Not

everyone is up for that kind of commitment! Having said that, CrossFit can be adapted to all ages and

ability levels. We have proven success with children, elite athletes, older adults, and the physically

impaired. All who are willing to put forth the effort are welcome, as we believe that performing functional

movements with intensity will benefit EVERYONE. The CrossFit approach will challenge you at your

current level of fitness and progressively move you to greater levels of fitness.

προφανώς το κροσφιτ δεν είναι για όλους κ' ειδικά για'σενα, μιας και είσαι mentally impaired.

Δημοσ.

ας βαλω ενα κομματάκι απο το άρθρο που έβαλες και ισως δεν διάβασες.

Από το ίδιο κομμάτι:

All who are willing to put forth the effort are welcome, as we believe that performing functional

movements with intensity will benefit EVERYONE.

Τώρα πώς περιμένεις από τον κάθε φυγόπονο που βλέπει διάδρομο και βαράει δέκα αναγούλες, να ανταπεξέλθει σε crossfit, μόνο εσύ ξέρεις.

Και στην τελική, δεν σου βρίσαμε και τον πατέρα, γνώμες ανταλλάζουμε και μάλιστα offtopic.

Εγώ λέω ότι άνθρωποι που δεν έχουν πατήσει καν σε γυμναστήριο από επιλογή, δεν θα την παλέψουν στο crossfit, εσύ λες τα δικά σου. No harm done, ο καθένας κρίνει και από το βίντεο και επιλέγει.

PS Ήμαρτον με τα fanboys.

προφανώς το κροσφιτ δεν είναι για όλους κ' ειδικά για'σενα, μιας και είσαι mentally impaired.

Χου ρε, που έμαθες τι συμβαίνει όταν πατήσεις alt+shift και γράφεις και εξυπνάδες.

Δημοσ.
Everyone can do CrossFit, but CrossFit is not for everyone.

Σαν να λεμε,"εχω μεγαλο πουλι, αλλα το πουλι μου δεν ειναι μεγαλο".

Δημοσ.

Σαν να λεμε,"εχω μεγαλο πουλι, αλλα το πουλι μου δεν ειναι μεγαλο".

σα να σου λεει,οτι μπορείς να κάνεις αλλα θα πρέπει να καταλάβεις οτι αν θες να προχωρήσεις,θα πρέπει να κουραστείς.

Μιλαω εκ πείρας γιατί ξεκίνησα πριν κάποιους μhνες,μετα απο ατύχημα κι ενώ επι 2-3 χρονια η κουραστικότερη άσκηση που εκανα,ηταν να κουνάω το ποντίκι του υπολογιστή :P

Δημοσ.

Ε ναι αρα δεν ειναι για ολους, γιατι δεν ειναι ολοι διατεθιμενοι να αφιερωσουν τοσο κοπο χρονο κλπ

Δημοσ.

Ε ναι αρα δεν ειναι για ολους, γιατι δεν ειναι ολοι διατεθιμενοι να αφιερωσουν τοσο κοπο χρονο κλπ

τοτε τπτ δεν ειναι για όλους,γιατί πολύ απλά ολοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφιερώσουν,κόπο,χρόνο,χρήμα κλπ κλπ για κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...