jay_D Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 είναι έτσι εξωτερικά και με αυτή (κι άλλο ένα λινκ εδώ) τη μορφή εσωτερικά Αποτι ειδα η συνδεση πρεπει να ειναι ide που εχει! Λογικα θες caddy τον 9(κ κατι) κ οχι 12 που πηρα εγω (εκτοσ αν δεν ειναι οσο λεπτο το βλεπω στο λινκ)Αν μπορεις δεστο (βγαλτο κ μετρησε το η δεσ μηπωσ το λεει στο νετ) κ πεσμου κ θα το κοιταξω κ εγω μολις κατσω στον υπολογιστη! Sent from my iPhone using Insomnia
alexmm Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αποτι ειδα η συνδεση πρεπει να ειναι ide που εχει! Λογικα θες caddy τον 9(κ κατι) κ οχι 12 που πηρα εγω (εκτοσ αν δεν ειναι οσο λεπτο το βλεπω στο λινκ)Αν μπορεις δεστο (βγαλτο κ μετρησε το η δεσ μηπωσ το λεει στο νετ) κ πεσμου κ θα το κοιταξω κ εγω μολις κατσω στον υπολογιστη! Sent from my iPhone using Insomnia ευχαριστώ πολύ για το κόπο που κάνεις. θα δω μηπως μπορω να βρω κατι online για το θέμα του πάχους....
haris013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 rise of the living dead! ανασταίνω το θέμα για να ρωτήσω τι hd caddy να βάλω στο λάποπ της υπογραφής. σκεφτόμουν το silverstone ts09. τι λέτε? προτείνετε κάτι άλλο?
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 rise of the living dead! ανασταίνω το θέμα για να ρωτήσω τι hd caddy να βάλω στο λάποπ της υπογραφής. σκεφτόμουν το silverstone ts09. τι λέτε? προτείνετε κάτι άλλο? Μια χαρά ειναι και αυτό δεν χρειάζεται κατι ιδιαίτερο ετσι και αλλιώς δεν πρόκειται να δεις διαφορά 1
haris013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μια χαρά ειναι και αυτό δεν χρειάζεται κατι ιδιαίτερο ετσι και αλλιώς δεν πρόκειται να δεις διαφοράΩραία ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα