HamerZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Θερμοκρασία δεν θα έχεις με τον ssd αλλά μόνο από τον παλιό σου.
jay_D Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Θερμοκρασία δεν θα έχεις με τον ssd αλλά μόνο από τον παλιό σου. Δεν ανεβαζουν καθολου θερμοκρασια;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δεν είναι μηχανικοί δίσκοι οι SSD ώστε να υπάρχουν τριβές...
jay_D Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Οκ! Αυριο κανω την αγορα απο ebay! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Sent from my iPhone using Insomnia
antonl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Κι αυτοί ζεσταίνονται αλλά αφενός κάπως λιγότερο απ τους HDD κι αφετέρου δεν είναι τόσο ευαίσθητοι στις θερμοκρασίες όπως οι HDD.
HamerZ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Αφού το αγοράσεις γράψε και μια κριτική για το kit μήπως και το πάρω και εγώ
jay_D Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Αφού το αγοράσεις γράψε και μια κριτική για το kit μήπως και το πάρω και εγώ Ναι εννοείτε!Θα το έκανα έτσι κ αλλιώς! Μόλις μου έρθουν θα βάλω και τα λινκ απο αυτά που πήρα! Ελπίζω σε 2 εβδομάδες το πολύ να τα έχω!!!
jmallen3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Θέλω και εγώ να κάνω το ίδιο στο δικό μου Turbo-X που είναι το αντίστοιχο Clevo w170 HN. Μπορείς να μου δώσεις link από αυτά που αγόρασες φιλε? επίσης πως μπορώ και εγώ να δω με τι συνδεση συνδεεται το dvd drive? τι αλλο θα χρειαστω?
jay_D Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Θέλω και εγώ να κάνω το ίδιο στο δικό μου Turbo-X που είναι το αντίστοιχο Clevo w170 HN. Μπορείς να μου δώσεις link από αυτά που αγόρασες φιλε? επίσης πως μπορώ και εγώ να δω με τι συνδεση συνδεεται το dvd drive? τι αλλο θα χρειαστω? Απλά βγάλε την βίδα που κρατάει το dvd και τράβα το έξω! Εγώ παρήγγειλα αυτό (που είναι της πλάκας αλλά να σου πω την αλήθεια δεν χρησιμοποιώ καθόλου το dvd οπότε αν δω οτι δν δουλεύει σωστά θα πάω σε καλύτερο κάποια στιγμή ) και αυτό ! Εκτός από αυτά τα δυο τίποτα άλλο!
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Κι αυτοί ζεσταίνονται αλλά αφενός κάπως λιγότερο απ τους HDD κι αφετέρου δεν είναι τόσο ευαίσθητοι στις θερμοκρασίες όπως οι HDD. ...και τα φλασάκια ζεσταίνονται, και οι κάρτες μνήμης ζεσταίνονται, και όλα, απ' τη στιγμή που περνάει ηλεκτρικό ρεύμα από μέσα τους. Απλά καμμία σχέση όλα τα προηγούμενα με τους μηχανικούς σκληρούς δίσκους και τις θερμοκρασίες τους λόγω τριβής.
antonl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ...και τα φλασάκια ζεσταίνονται, και οι κάρτες μνήμης ζεσταίνονται, και όλα, απ' τη στιγμή που περνάει ηλεκτρικό ρεύμα από μέσα τους. Απλά καμμία σχέση όλα τα προηγούμενα με τους μηχανικούς σκληρούς δίσκους και τις θερμοκρασίες τους λόγω τριβής. Χμ, δεν είμαι σίγουρος. Έχω την εντύπωση πως δίνουν αυτή την αίσθηση γιατί ο HDD έχει μεταλλικό κάλυμμα ενώ τα φλασάκια πλαστικό/λαστιχένιο οπότε δεν την ακούς και τόσο πολύ όταν τ αγγίζεις (κάπως λέγεται αυτό στη φυσική). Ένα μικρό usb flash disk που χω, ψιλοζεματάει μετά την αντιγραφή κάμποσων GB σ αυτό.
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Χμ, δεν είμαι σίγουρος. Έχω την εντύπωση πως δίνουν αυτή την αίσθηση γιατί ο HDD έχει μεταλλικό κάλυμμα ενώ τα φλασάκια πλαστικό/λαστιχένιο οπότε δεν την ακούς και τόσο πολύ όταν τ αγγίζεις (κάπως λέγεται αυτό στη φυσική). Ένα μικρό usb flash disk που χω, ψιλοζεματάει μετά την αντιγραφή κάμποσων GB σ αυτό. Το ζεματάει μάλλον σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Ενδεικτικά, φλασάκι χωρίς πλαστικά (η πλακέτα του σκέτη δηλαδή) που έχω, απλά θερμαίνεται (φυσιολογικά πράμματα δηλαδή). Όσο για τους μηχανικούς δίσκους, το όλο θερμοκρασιακό τους ζόρι προκύπτει κυρίως από την τριβή του "εγκλωβισμένου" (κι απαραίτητου για την λειτουργία του δίσκου) αέρα που βρίσκεται εντός τους και στροβιλίζεται του κερατά μαζί με τα platters.
antonl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μπορειτε να δειτε και αυτο Silverstone Γαμάτο. Δεν ήξερα ότι παίζει τέτοια πατέντα. @washcloud: Τι να σου πω. Ίσως. Αλλά απ τη στιγμή που δεν παίζει κάποιο πρόβλημα με τα δεδομένα και την ταχύτητα, δεν το ψάχνω παραπάνω :Ρ
jay_D Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μπορειτε να δειτε και αυτο Silverstone Καλό όλο το πακέτο κ σίγουρα πιο αξιόπιστο από αυτά που παρήγγειλα απο ebay αλλά αυτό από που μπορούμε να το αγοράσουμε κ πόσο κοστίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα