washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 @washcloud: Τι να σου πω. Ίσως. Αλλά απ τη στιγμή που δεν παίζει κάποιο πρόβλημα με τα δεδομένα και την ταχύτητα, δεν το ψάχνω παραπάνω :Ρ ...απλά σε κάποια φάση, θα παραδώσει πνεύμα. Τώρα αν θα αντέξει αρκετά ή όχι, νόμπαντι νόουζ (εννοείται ότι όσο κρατάει, δεν θα έχει πρόβλημα ταχύτητας κτλ).
antonl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλό όλο το πακέτο κ σίγουρα πιο αξιόπιστο από αυτά που παρήγγειλα απο ebay αλλά αυτό από που μπορούμε να το αγοράσουμε κ πόσο κοστίζει? 40€ από ebay. ...απλά σε κάποια φάση, θα παραδώσει πνεύμα. Τώρα αν θα αντέξει αρκετά ή όχι, νόμπαντι νόουζ (εννοείται ότι όσο κρατάει, δεν θα έχει πρόβλημα ταχύτητας κτλ). Πφ, θα με βάλεις να θερμομετρήσω όλα τα φλασάκια μου τώρα :Ρ
jay_D Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 40€ από ebay. Κρίμα δεν τον ήξερα να έπαιρνα αυτό!!! Υπαρχει και εδω στα 28 ευρω Amazon Για άμαζον δυστυχώς δεν έχω φτιάξει λογαριασμό (κάρτες κλπ) και δεν ξέρω καθόλου τι παίζει από εκεί πάντως η τιμή είναι φανταστική!
antonl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Υπαρχει και εδω στα 28 ευρω Amazon Σωστός. ~36€ τελική.
jay_D Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Εμένα αυτά που πήρα απο ebay μου βγήκαν κάπου στα 24!(19 η θήκη για τον σκληρό και κάπου στα 5 η θήκη για το dvd) Αλλά πιο πολύ με νοιάζει να δουλεύει η θήκη για τον σκληρό! Η απορία μου είναι αν πήγαινε κάποιος σε ελληνικό κατάστημα θα έβρισκε ποτέ κάτι τέτοιο?? (κ αν ναι πόσο άραγε??? γιατί πρόσφατα πήρα ένα usb hub με on/off σε κάθε θύρα usb περίπου στα 7 απο ebay και είδα ακριβώς το ίδιο κατά τύχη σε ένα κατάστημα στα 40!!!!)
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Πφ, θα με βάλεις να θερμομετρήσω όλα τα φλασάκια μου τώρα :Ρ Mασχάλες, υπάρχουν.
jmallen3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το συγκεκριμένο Silverstone δεν καταλαβα τι ακριβως κανει? δεν εχω καταλαβει ακριβως να πω την αληθεια.
jay_D Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το συγκεκριμένο Silverstone δεν καταλαβα τι ακριβως κανει? δεν εχω καταλαβει ακριβως να πω την αληθεια. Αφαιρεις απο το λαπτοπ το dvd! Βαζεις τον σκληρο δισκο στην θηκη που εχει το πακετο κ μετα την τοποθετεις εκει που ηταν το dvd! To dvd μετα το βαζεις στην θηκη που εχει για να μπορεις να το χρησιμοποιεις ως εξωτερικο! Ελπιζω να σε καλυψα Sent from my iPhone using Insomnia
jmallen3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αφαιρεις απο το λαπτοπ το dvd! Βαζεις τον σκληρο δισκο στην θηκη που εχει το πακετο κ μετα την τοποθετεις εκει που ηταν το dvd! To dvd μετα το βαζεις στην θηκη που εχει για να μπορεις να το χρησιμοποιεις ως εξωτερικο! Ελπιζω να σε καλυψα Sent from my iPhone using Insomnia Δηλαδή έχει 2 θήκες μέσα? μια για να μπει ο σκληρος στο λαπτοπ και μια για να κανει το dvd drive εξωτερικο? τι πλεονεκτημα εχει απο το να παρω απο το ebay τα 2 πραγματα αυτα ξεχωριστα?
jay_D Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ναι εχει κ τις δυο θηκες μεσα! Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι διαφορες θα εχει αλλα σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστο αυτο! Ειναι κ πιο καλη η κατασκευη του αποτι δειχνει! Τωρα να εχει διαφορα στην λειτουργια δεν νομιζω! Sent from my iPhone using Insomnia
antonl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τελικά άλλο κατάλαβα αρχικά για την συγκεκριμένη θήκη. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα case 2.5" δίσκου που συνδέεται μέσω usb. Αυτό σημαίνει πως όταν το χεις στη θέση του (μέσα στο νυν DVD-drive) δε μπορεί να ναι συνδεδεμένο μέσω usb. Επίσης φαντάζομαι πως θα χει μικρότερες ταχύτητες από έναν pata/sata adaptor λόγω των περιορισμών του usb. Αν κάνω λάθος για τη λειτουργικότητά του, πείτε.
jay_D Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τελικά άλλο κατάλαβα αρχικά για την συγκεκριμένη θήκη. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα case 2.5" δίσκου που συνδέεται μέσω usb. Αυτό σημαίνει πως όταν το χεις στη θέση του (μέσα στο νυν DVD-drive) δε μπορεί να ναι συνδεδεμένο μέσω usb. Επίσης φαντάζομαι πως θα χει μικρότερες ταχύτητες από έναν pata/sata adaptor λόγω των περιορισμών του usb. Αν κάνω λάθος για τη λειτουργικότητά του' date=' πείτε.[/quote'] Λογικα θ δουλευει οπως ειπες αλλα δεν ειναι αυτος ο ρολος του πακετου! Ο λογοσ που το αγοραζει καποιος ειναι για να βαλει 2ο σκληρο στο λαπτοπ στη θεση του dvd (οπου λογικα θα εχει κανονικες ταχυτητες συνδεσης sata)! Tωρα αν καποιος το χρησιμοποιησει σαν θηκη εξωτερηκη για σκληρο τσαμπα λευτα θα δωσει κ θα εχει οπως ειπες ταχυτητες usb2! Το εξωτερικο μερος της θηκης υπαρχει για να βαλεις το dvd (που θα αφαιρεσεις απο το λαπτοπ) ωστε να το εχεις σαν εξωτερικο! Sent from my iPhone using Insomnia
antonl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Λογικα θ δουλευει οπως ειπες αλλα δεν ειναι αυτος ο ρολος του πακετου! Ο λογοσ που το αγοραζει καποιος ειναι για να βαλει 2ο σκληρο στο λαπτοπ στη θεση του dvd (οπου λογικα θα εχει κανονικες ταχυτητες συνδεσης sata)! Tωρα αν καποιος το χρησιμοποιησει σαν θηκη εξωτερηκη για σκληρο τσαμπα λευτα θα δωσει κ θα εχει οπως ειπες ταχυτητες usb2! Το εξωτερικο μερος της θηκης υπαρχει για να βαλεις το dvd (που θα αφαιρεσεις απο το λαπτοπ) ωστε να το εχεις σαν εξωτερικο! Sent from my iPhone using Insomnia Ναι, έτσι νόμιζα κι εγώ στην αρχή αλλά βλέπεις να χει κάπου τη δυναότητα σύνδεσης με το laptop μέσω SATA; Απ την περιγραφή και τις εικόνες δε βλέπω κάτι τέτοιο. Λέει μόνο πως δέχεται SATA δίσκους.
jay_D Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το κομματι που τοποθετεις τον δισκο βγαινει κ ειναι σχηματικα ιδιο με ενα dvd drive! Δηλαδη στην μια πλευρα εχει εξοδο sata! Απλα το παραπανω λινκ δεν εχει αρκετες εικονες για να το δεις! Δες ΕΔΩ για να καταλαβεις καλυτερα! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα