hawkpilot Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Κοίταξε φίλε μου, μιας και αμφισβητείς τα γραφόμενά μου, στις παρακάτω φωτό που επισυνάπτω. Πρόκειται για έναν 160gb hitachi που είχε το laptop απο μαμά. Στην θέση του μπήκε ένας sandisk 120gb extreme για OS. Το συγκεκριμένο caddy το πήρα απο hong kong και ήρθε μόλις σε μια βδομάδα, πλήρωσα σε usd και βγήκε φθηνότερα απο αυτό του τόπικ. Αν βρώ τον seller θα δώσω link αλλά πρέπει να κοιτάξετε αν έχει caddy συμβατά και με άλλα laptop πλήν lenovo. Η θερμοκρασίες είναι μόλις άνοιξα το laptop, εντός καλά αεριζόμενου διαμπερές και σκιερού διαμερίσματος και άνευ air conditioning. Μόλις δουλέψει κάπως ο δίσκος με δεδομένα φτάνει στους 35 βία 36 max. Δεν έχω δεί μεγαλύτερες και το laptop είναι γενικά κρύο. Ο δίσκος παίζει μια χαρά και το laptop δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την μητρική. Το caddy το έχω καιρό. Έχετε κουράσει πολύ το θέμα με κάτι το οποίο είναι ΠΑΡΑ πολύ απλό.... Σ' ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να τραβήξεις τόσες φωτό και να τις ανεβάσεις στο νήμα. Δεν έχω διάθεση να κουράσω κανέναν και ούτε θέλω να σας παιδεύω. Απλά εκφράζω τον προβληματισμό μου.
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Σ' ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να τραβήξεις τόσες φωτό και να τις ανεβάσεις στο νήμα. Δεν έχω διάθεση να κουράσω κανέναν και ούτε θέλω να σας παιδεύω. Απλά εκφράζω τον προβληματισμό μου. To έκανα όλο αυτό διότι ώς γνωστόν link it or didn't happened! Απο κεί και πέρα οι συσκευές αυτές είναι φτιαγμένες στο πλαίσιο απο αλουμίνιο οπότε παίζει ίσως και αυτό κάποιο ρόλο. Επιπλέον αν δείτε απο την τρίτη φωτό όταν το caddy κλείσει κανονικά αφήνει ένα μικρό κενό με το πλαίσιο του laptop απο την πάνω μεριά οπότε θαρρώ ότι αερίζεται και ο δίσκος. Δεν νομίζω βέβαια ότι αν έκλεινε τελείως τα κενά του ανοίγματος το caddy ο δίσκος θα ανέβαζε θερμοκρασίες επικίνδυνα. Και αυτό διότι οι πληθώρα των δίσκων που χρησιμοποιούν τα laptops είναι αργοί στις 5400 και επομένως είναι πιο κρύοι απο τους desktop 3.5" στις 7200 rpm.
jay_D Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Καλημέρα παιδιά! Χθες παρέλαβα το caddy. Του έβαλα έναν sata 40gb παλιο που βρήκα και δούλεψε μια χαρά! Το υλικό του είναι το ίδιο με αυτό του dvd του λαπτοπ μου κ μπορώ να πω οτι με ικανοποίησε πολύ!(περίμενα να είναι καμια κλασσική μουφιά απο ebay ) Του μετέφερα 3-4gb αρχεία και η ταχύτητα είναι ίδια με το να τον βάλω στην θέση του hdd!!!! Απο θερμοκρασία ,όσο τον άφησα πάνω (περίπου 2 ώρες), ήταν συνεχώς 3 βαθμούς κάτω απο τον κύριο δίσκο, δηλαδή 35-38! Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την αγορά και μου ήρθε κ σε 5 μέρες! (δευτέρα το έστειλαν και παρασκευή το παρέλαβα) Μόλις μου έρθει η θήκη για το dvd θα σας πω και γιαυτήν εντυπώσεις!!!!
jpsih Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ειμαι και εγω σε παρομοιες σκεψεις.. εχω ενα dell inspiron με i3 @2.53GHz, 3GB ram, intel onboard και 250GB στις 5400rpm.. το μηχανημα χρησιμοποιειται για καθημερινες λειτουργιες χωρις κατι ιδιαιτερα απαιτητικο.. επειδη ομως ο σκληρος ειναι απελπιστικα αργος, πολλες φορες καταλαβαινω οτι "τραβαει πισω" το συστημα.. σκεφτομουν ετσι για καποιον ssd στα 120GB για να δωσει λιγο σπιρταδα στο συστημα, κρατοντας τον 250αρη για αποθηκη.. ωστοσο που και που χρειαζομαι και το dvd drive.. πιστευετε οτι με το προιον της silverstone που αναφερθηκε θα ειμαι καλυμενος?
jpsih Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 το caddy (ή το απλο drive που εχουμε στα λαπτοπ) με τι πρωτοκολλο συνδεεται με την μητρικη?
washcloud Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Είτε IDE είτε SATA (πλέον και το πιθανότερο).
alexmm Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Έψαξα όλο το thread και δεν βρήκα κάτι σχετικό κι έτσι θέλω να ρωτήσω το εξής: υπάρχει τέτοια λύση για λάπτοπ σα το δικό μου με slot drive;; Sent from my iPhone using Insomnia
jay_D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Έψαξα όλο το thread και δεν βρήκα κάτι σχετικό κι έτσι θέλω να ρωτήσω το εξής: υπάρχει τέτοια λύση για λάπτοπ σα το δικό μου με slot drive;; Sent from my iPhone using Insomnia Μπορείς να ποστάρεις κάποιο ink για να δω πως είναι το δικό σου?
jmallen3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μου ηρθε και εμενα το hdd caddy σημερα αλλα το βαζω κανονικα, με τον σκληρο μεσα αλλα δεν το αναγνωριζει καθολου στο laptop. Μπορειτε να βοηθησετε παιδια?
jay_D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μου ηρθε και εμενα το hdd caddy σημερα αλλα το βαζω κανονικα' date=' με τον σκληρο μεσα αλλα δεν το αναγνωριζει καθολου στο laptop. Μπορειτε να βοηθησετε παιδια? [/quote'] Οταν λες δεν το αναγνωριζει;;; Καθολου ουτε καν ψαχνει για drivers??? Εγω το εβαλα κ βρηκε πρωτα τους drivers κ μετα το διαβασε σαν δισκο κλπ κλπ! Sent from my iPhone using Insomnia
antonl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Παίζει να μην έχει κουμπώσει καλά; Υποθέτω πως ούτε στο BIOS εμφανίζεται;
jmallen3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 το εχω βαλει σε 2 διαφορετικα λαπτοπ και στα 2 δεν το βρισκει καθολου. το βαζω κανονικα, αλλα στον υπολογιστη δεν εμφανιζεται τιποτα. τι κανω λαθος???
jay_D Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 το εχω βαλει σε 2 διαφορετικα λαπτοπ και στα 2 δεν το βρισκει καθολου. το βαζω κανονικα, αλλα στον υπολογιστη δεν εμφανιζεται τιποτα. τι κανω λαθος??? Στο άλλο λάπτοπ στο βρίσκει κανονικά??
alexmm Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μπορείς να ποστάρεις κάποιο ink για να δω πως είναι το δικό σου? είναι έτσι εξωτερικά και με αυτή (κι άλλο ένα λινκ εδώ) τη μορφή εσωτερικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα