marmagia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Παιδιά μια ερώτηση. Έκανα πριν τις 15:00 (το λέω γιατι στις 15:00 ολοκληρωνονται οι συναλλαγές απο το σύστημα τους) μια μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό άλλης τράπεζας στην Ελλάδα. Νου έβγαζε ότι εκκρεμεί τωρα πια δε υπάρχει η ειδοποίηση αυτη κ ταυτόχρονα απο το λογαριασμό έχει αφαιρεθεί το πόσο. Η ερώτηση μου όμως είναι υπάρχει κάπου ένα ιστορικό κάτι σαν πλήρες statement που να δείχνει ποτε πλήρωσα σε ποιο λογαριασμό και ποιο πόσο; Το Μόνο που βλέπω είναι η αφαίρεση του ποσού απο το λογαριασμό μου αλλα αν χρειαστεί να αποδείξω τη μεταφορά δε μπορω γιατι δε φαίνεται ο λογαριασμός που έγινε η κατάθεση. Μου το είχε βγάλει μόνο όταν πλοκληρωσα την πλήρωμη αλλα απο βλακεία μου δε το Εκτύπωσα εκείνη τη στιγμή Sent from my iPhone using Insomnia
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ετσι ειναι απλά εχει αθλιο σύστημα η citibank
marmagia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος έστω πρόχειρα να φανεί ο λογαριασμός στον όποιον έκανα τη μεταφορά; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα