Material boy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Γειά σας, είχα παλιά μια βιντεοκάμερα που έπαιρνε μόνο miniDV κασέτες και οπότε μόνο σ'αυτές μπορούσε να γίνει εγγραφή. Η κάμερα μου χάλασε πριν χρόνια, αλλά το θέμα είναι ότι θέλω να δω αυτές τις κασέτες. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Έχω ακούσει για VHS αντάπτορες που βάζεις τη DV και μετά το βάζεις στο βίντεο και παίζει. Αν γίνεται αυτό, πού πουλάνε αντάπτορες; Κανενα πλαίσιο, multirama, κωτσόβολος έχει; Ή αν ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο, πείτε, θα βοηθήσετε πολύ. Να στε καλά! Αυτές τις κασέτες εννοώ:
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ψαξε στο ιντερνετ μηπως εχει ξεμεινει σε κανενα μαγαζι αλλιως κοιτα σε παλια βιντεοκλαμπ, ισως και σε φωτογραφεία που κανουν και βιντεοσκοπήσεις γάμων.
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Φιλε θα σε ξενερωσω αλλα η μονη λυση ειναι να συνδεσεις την καμερα στη tv για να δεις την κασετα η αν βρεις καποιο καταστημα που ξερει να στις μεταφερει ολες σε dvd η VHS κασσετες. Ο ανταπτορας που λες ειναι μονο για τις VHS-C που εχω και εγω τετοιες και τις βαζω στον ανταπτορα και μετα στο VCR και τις βλεπω αλλα οι δικες σου δεν χωρανε σε αυτο τον ανταπτορα και δεν νομιζω καν να παιζουν σε VCR γιατι εχουν αλλο φορματ
Material boy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Φιλε θα σε ξενερωσω αλλα η μονη λυση ειναι να συνδεσεις την καμερα στη tv για να δεις την κασετα η αν βρεις καποιο καταστημα που ξερει να στις μεταφερει ολες σε dvd η VHS κασσετες. Ο ανταπτορας που λες ειναι μονο για τις VHS-C που εχω και εγω τετοιες και τις βαζω στον ανταπτορα και μετα στο VCR και τις βλεπω αλλα οι δικες σου δεν χωρανε σε αυτο τον ανταπτορα και δεν νομιζω καν να παιζουν σε VCR γιατι εχουν αλλο φορματ ναι, αλλά όπως έγραψα η κάμερα μου έχει χαλάσει, βασικά έχει διαλυθεί εδώ και χρόνια και δεν επισκευάζεται, οπότε δεν γίνεται να τη συνδέσω στην τβ. Οπότε δηλ μόνο σε κατάστημα... Κανα πλαισιο, multirama και τετοια να φανταστω ετσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν παιδιά, έχω και εγώ κάποιες τέτοιες κασέτες mini dv από βιντεοκάμερα (περίπου μια δεκαετία πριν). Φυσικά έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν έχω την κάμερα πια. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιες κάμερες, ίσως και για ενοικίαση. Και τελος αν υπάρχει πρόγραμμα που να μετατρέπεις αυτά που έχει η κάμερα σε αρχείο στον υπολογιστή. Αυτά, thanks.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Στο ebay πουλάν τα πάντα από τέτοια πράγματα. Το θέμα είναι να βρείτε κάτι να δουλεύει άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα