Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...εκανα μια βλακειουλα και εκανα καταλα λαθος διαμορφωση(κοινως φορματ) στην καρτα sd στο samsung galaxy s2 που εχω.

μηπως γνωριζετε κ αν υπαρχει καποιο προγραμμα επαναφορας διαγραμμενων δεδομενων οπως φωτογραφιες και βιντεο απο την καρτα?

εχω βαλει 2-3 προγραμματα στον υπολογιστη αλλα δεν βγαζω ακρη.

για τις εφαρμογες δε με νοιαζει..με νοιαζει να σωσω φωτογραφιες και βιντεο που εχω τραβηξει με το κινητο.

Δημοσ.

το κατεβασα το προγραμμα..την βαζω στο λαπτοπ...κ λεει unknown file system...αμα την ξανακανω φορμαρισμα απο το λαπτοπ λες να χειροτερεψει το θεμα???

Δημοσ.

Οπωσδήποτε. Να είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις.

Σιγουρέψου ότι ρυθμίζεις τις επιλογές του προγράμματος σωστά, διότι κανονικά δεν χρειάζεται να "ξέρει" το file system της κάρτας.

Κατέβασε, αν δεν γίνει δουλειά, και δοκίμασε και το Test Disk (για επαναφορά του partition table της κάρτας). Αν ούτε μ' αυτό γίνει κάτι, ξαναπάνε σε πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων, το Recover My Files.

Δημοσ.

Οκ.. Απλως οποτε το χρειαστηκα εκανε δουλεια.. Και το recover my files εχω δοκιμασει αλλα αν θυμαμαι καλα μια φορα δεν τα καταφερε..

Δημοσ.

...δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι το Recuva, που δεν το κάνει οποιοδήποτε από τα τοπ (και shareware) προγράμματα ανάκτησης... Είναι σα να λες έτρεχες στα βουνά με Φιατάκι ενώ δεν μπορούσες με τζιπ (καθώς τα "πληρωμένα" τρέχουν ειδικούς αλγόριθμους για ανάκτηση από raw data). Δεν ξέρω αν εννοείς εκεί που "μια φορά δεν τα κατάφερε" το RMF, έκανε δουλειά το Recuva, αλλά ακόμη κι αυτό να έγινε, κάποιος άλλος θα ήταν ο λόγος (ρύθμιση του RMF που είτε έγινε λάθος - ή δεν έγινε καν. Εξαρτάται και τί ακριβώς δεν κατάφερε - αν εννοείς κόλλησε, μπορεί να είχε κάποιο bug η έκδοση, ή κάτι να πήγε στραβά με τα Windows).

Γενικά τα γράφω αυτά, για να τονίσω ότι καλό μεν το Recuva, δεν λέω δηλαδή "μακρυά", αλλά είναι κυρίως για χρήστες που δεν μπορούν/δεν θέλουν να παιδεύονται με πολλά ή δεν ξέρουν να ψάχνουν σπασμένες εκδόσεις των "καλών" (κοπέλες πχ). Αν όμως δεν βρει αυτά που ψάχνεις, πας στα άλλα, που στην πλειονότητα των περιπτώσεων θα τα βρουν.

Δημοσ.

...βρε δεν είπα ότι ντε και καλά κάνεις κάπου λάθος... Απλά τονίζω ότι "για σοβαρότερες περιπτώσεις, καλύτερα όχι Recuva".  Ή μάλλον, "αν χρησιμοποιήσει κανείς Recuva και δεν, υπάρχουν και ισχυρότερα προγράμματα" (...και ακόμη καλύτερα, "για να μη χάνετε χρόνο, πρώτα AFR, RMF, FS, GDB, ER...και αν μετά από αυτή τη σειρά δε βρίσκετε κάτι,,,ε, τρέχτε και το Recuva. Ποτέ δεν ξέρει κανείς..." (...το οποίο εν τω μεταξύ, είναι ΝΟΜΙΖΩ απλά "undeleter" - έχω καιρό που το είχα τσεκάρει και δεν θυμάμαι...Τεσπα). Και γενικά, καμμιά φορά τα "ψόφια" προγράμματα (σπάνια μεν, αλλά συμβαίνει), τυχαίνει να μην κολλάνε εκεί που κολλάνε τα "άλλα"...Απλώς τίθεται κι ένα θέμα..."ιεραρχίας" στη χρήση τους... 

Δημοσ.

Χαχαχα...Καλα ντε.. Δεν παρεξηγηθηκα.. Αλλωστε δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα και σιγουρα ξερεις πολυ περισσοτερα πανω σε αυτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...