Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

εχω μια 9800 GTX+ και μου ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες. 90-100 βαθμους.

Υπαρχει καμια προταση για να ριξω την θερμοκρασια; ΠΧ να αλλαξω την ψυκτρα (κατι οικονομικο ομως), να βαλω καινουρια παστα κλπ.

Thanks

Δημοσ.

καταρχας σε αυτες τις θερμοκρασιες υπαρχει κινδυνος να καει.οποτε αμεσα τη βγαζεις απο τον υπολογιστη,ξεβιδωνεις τη ψυκτρα απο πανω(προσεκτικα γιατι πιθανων να εχει κολλησει).την καθαριζεις,πας προμηθευεσαι καινουργια επωνυμη θερμοαγωγιμη παστα, και βαζεις την νεα.Επιπροσθετα,καθαριζεις και λιγο το εσωτερικο του κουτιου και τους ανεμηστηρες απο τη σκονη,μαζευεις λιγο τα καλωδιο που ειναι μεσα ωστε να μην ειναι χυμα τελειως,τα ξαναστηνεις ολα και βλεπεις τι βλετιωση θα υπαρξει.δεν πιστευω πως χρειαζεται να αλλαξεις ψυκτρα,μια χαρα κανει δουλεια και η εργοστασιακη

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα την Arctic Cooling Accelero L2 Pro.

Όπως μπορείς να δεις και στην υπογραφή μου την έχω πανω σε 9800GT και είναι πραγματικά πολύ φιλότιμη για τα χρήματά της. Απολύτως αθόρυβη και δροσερή.

Με τον θόρυβο έχω ένα ιδιαίτερο θέμα, και αυτή πίστεψέ με, δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο.

Δημοσ.

Τόση ωρα έχετε κολισει στεις ψηκτρες δεν παίζει να φταίει μονο η ψήκτρα ''μπορει να συμβάλει και αυτή όμως'' εγώ σου προτείνω εφόσον θες να αλλάξεις ανεμιστήρα αλλά να κοιτάξεις σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών

Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_995 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τόση ωρα έχετε κολισει στεις ψηκτρες δεν παίζει να φταίει μονο η ψήκτρα ''μπορει να συμβάλει και αυτή όμως'' εγώ σου προτείνω εφόσον θες να αλλάξεις ανεμιστήρα αλλά να κοιτάξεις σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών

Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_995 με τη χρήση Insomnia App

Εχοντας ιδια καρτα στο παρελθον, η καρτα είναι πολύ ζεστη(φυσικα αναλογα την υλοποιηση και τι cooler εχει ο κατασκευαστης|).Το χειμώνα παιζει σε 85 βαθμους και λογικό ειναι το καλοκαιρι να παει στους 100. Η μεγιστη θερμοκρασια που δινει ο κατασκευαστης πάντως ειναι 120 βαθμοι οπότε ακομα και στους 95 να ειναι δε σημαινει ότι η καρτα εχει χαλασει . Μια χαρα ειναι η καρτουλα. Αν δε βγαζει artifacts,κολλαει κλπ απορω πως λεει ο φιλος οτι εχει χαλασει..

ΑΠο κει και περα αποψη μου ότι δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για ψυκτρα. Βαλε καινουρια παστα και δες πως θα παει.

Προσωπικά την εδωσα πήρα στα ιδια λεφτά(να μη σου πω και λιγοτερα) μια 4870 απο το στοκ του Πλαισιου(εχει καλεσ τιμες καποιες φορες,πολυ καλυτερες απο τις αγγελιες) και σωθηκα και από θερμοκρασιες(γυρω στους 20 βαθμους κατω απο 9800 gtx+) αλλα και αποδοση(ειναι και 1 Gb)..

Δημοσ.

Αν ο κατασκευαστής λέει ότι πιάνει 120 τότε δεν φταίει η κάρτα κάνε ότι σου προτείνει ο baskon δηλαδή άλλαξε πάστα για αρχή και μετά βλέπεις.

Δημοσ.

Thanks παιδια, εχω παρει ηδη παστα καινουρια και θα την βαλω αυριο. Θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Εβαλα καινουρια παστα και ηδη βλεπω αρκετη διαφορα. Σε idle απο τους 70 βαθμους επεσε στους 60.

Απλα επειδη τα 2 ανεμιστηρακια που εχει πανω η ψηκτρα της καρτας μαλλον θελουν αλλαγμα, γνωριζει μηπως κανεις που μπορω να βρω ανεμιστηρακια low profile 8αρια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...