Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκεφτόμουν να τοποθετήσω το λειτουργικό μου σε SSD Σκληρό. Βρήκα αυτόν τον 32GB. Μου φτάνουν για την χρήση την οποία τον θέλω. Από επιδώσεις είναι καλός? Τα καταστήματα που αναφέρει το skroutz τα γνωρίζει κανείς? Έχει ακούσει κάποιος κάτι?

Δημοσ.

Για XP σε παίρνει. Αν βέβαια παίζεις παιχνίδια θα είναι στριμωχτά τα πράγματα. Από τα συγκεκριμένα καταστήματα δεν έχω αγοράσει για να σου πω.

edit: Νόμιζα ότι ρωτούσες αν σε φτάνει ο δίσκος. Διαβάζοντας πάλι το ποστ σου είδα πως δεν έχεις ερωτηματικό...smilie.png

Δημοσ.

Απο που να το πιάσεις και που να το αφήσεις

Από όνομα => άγνωστος

Από επιδόσεις => ....

Από χωρητικότητα => Για XP καλή αλλά πόσο ακόμα θα χρησιμοποιείς XP ?

Και για να καταλήξω κάπου με 30-40 ευρώ παίρνεις πολύ καλύτερους 120αρηδες-128αρηδες. Ο συγκεκριμένος δεν αξίζει.

Δημοσ.

Απο χαρακτηριστικά πάντως αναγράφονται αυτά...

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα 32GB

Σύνδεση SATA I/II

Ταχύτητα ανάγνωσης 270 MB/sec

Ταχύτητα εγγραφής 230 MB/sec

Δηλαδή εσείς τι προτείνεται?

Δημοσ.

Ε δεν είναι και στην Παπούα-Νέα Γουϊνέα. Εκτός κι αν θες να πας απ το κατάστημα να τον πάρεις τ απογευματάκι, οπότε πάσο.

Δημοσ.

Γενικά ακούγονται θετικά για το visionstudio. Πάντως εδώ και χρόνια έχω κόψει τις αγορές για το pc από τα φυσικά καταστήματα χωρίς να χει υπάρξει κάποιο θέμα.

Δημοσ.

Υπάρχει βέβαια και αυτό το οποίο είναι πιό κοντά σε μένα. Μάλλον σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω. Εκτός εάν υπάρξει καμία άλλη πρόταση για σκληρό. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου! :-D

Δημοσ.

Α, σωστός. Από κει είχα πάρει τον ίδιο 120άρη. Και σου βγαίνει κι 1€ φθηνότερα γιατί στον άλλον δεν συμπεριλαμβάνονταν τα μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...