An0therWayToD1e Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 παιδιά θα ήθελα βοηθεια με το PS3 για ένα παιχνίδι που παίζω (Resident Evil ORC) καθώς μπενω στο μενού του παιχνιδιού μου βγάζει πάνω αριστερά ότι το NAT TYPE είναι strick.... δεν με αφήνει καν να μπω να παίξω Online βοήθεια σας παρακαλώ....
grouspen Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 είναι θέμα ρουτερ. σου μπλοκάρει το πσ3 .πρεπει να βάλεις το πσ3 σε dmz. ψάξε ανάλογα με το μοντέλο ρουτερ που έχεις να βρείς και ανάλογες οδηγίες. σορρυ που δεν μπορώ να βοηθησω άλλο αλλά είμαι μακριά απο το σπίτι μου και το πσ3 και δεν θυμάμαι πως και τι γίνεται ακριβώς
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 οι ρυθμισεις δεν θα γινουν στο Ps3 αλλα θα γινουν στο ρουτερ.η θα βαλεις το Ps3 σε dmz για να ανοιξουν ολα τα Ports αυτοματα για την Ip του ps3(καλο θα ειναι να του δωσεις μια καρφωτα για να μην τυχει να αλλαξει) η θα κανεις port forward τις θυρες που θελει(www.portforward.com) οι οδηγιες διαφερουν απο ρουτερ σε ρουτερ και καποια ρουτερ δεν εχουν dmz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα