mchrisober Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παιδια εχω το εξης θεμα. Η εσωτερικη μοναδα του κλιματιστικου βρισκεται στο χολ. Μεσολαβει ενας μικρος χωρος απ οπου περνας οι συνδεσεις του κλιματιστικου και καταληγει στην εξωτερικη μοναδα. Το θεμα ειναι οτι ο μαστορας που μου το συνεδεσε αναγκαστικα επρεπε να κανει προεκταση των σωληνων, αφου μεσολαβει ο μικρος χωρος, οποτε προσθεσε περιπου αλλα 2 μετρα σωληνων τα οποια μονοσε με ενα μαυρο πραγμα που βαζουμε στους σωληνες του ηλιακου κτλ. και μετα τα τηλιξε με μονοτικη ταινια(καλωδιο ρευματος, 2 σωληνες για το κλιματιστικο + μια για να βγαινει το νερο). Το θεμα ειναι ομως οτι παρατηρω φετος, το εχω αλλον εναν χρονο, βγαζει υγρασια-νερο κατα μηκος των μονομενων σωληνων. Εψαξα να δω μηπως χανει απο τις προεκτασεις, μηπως δεν ηταν καλα ενωμενες, αλλα το φαινομενο εμφανιζεται μονο σε εναν χοντρο σωληνα κατα μηκος του. Κατα 99% δεν εχει διαρροη. Μηπως ειναι φαινομενο υγροποιησεις ή δεν ξερω και γω τι??? Πρεπει να ανησηχω? Το air condition δουλευει μια χαρα παντως.
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 υγροποιηση θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα... μαλλον δεν εχουν καλη μονωση οι σωληνες εκει
kfyros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 κι εγώ για υγροποίηση λέω.. αν έχαναν θα είχε φύγει το φρέον και δεν θα δούλευε το μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα