Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link

Παιδιά αξίζουν αυτές οι συσκευές; Γενικά βάζω πολλά πράγματα στην κατάψυξη, και αναρωτιόμουν αν κάνουν πραγματική διαφορά στη διατήρηση των τροφίμων. Προφανώς δεν ενδιαφέρομαι να κρατάω βοδινό του 1950 αλλά αν είναι σαφώς πιό υγιεινά και γευστικά τα τρόφιμα για παραπάνω διάστημα, να το κοιτάξω το θέμα.

Αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και κυρίως αν έχει να προτείνει κάτι αξιόπιστο και οικονομικό, μή διστάσετε :rolleyes:

Δημοσ.

Στο καινούργιο φυλλάδιο των lidl έχουν ένα στα 28Ε, νομίζω το έχουν φέρει και πιο παλιά

Απο ποιότητα κτλ δεν ξέρω δεν έχω πάρει, το σκεφτόμουν να πάρω και εγώ

Δημοσ.

Φιλε μου ειχαμε ενα τετοιο εργαλειο πριν απο 15 χρονια που το ειχαμε βρει στην εκθεση της θεσσαλονικης τοτε.

Η μανα μου λεει οτι ηταν πολυ ευχαριστημενη αλλα της βγηκε αχρηστο αργοτερα μιας και δεν μπορουσε να βρει σακουλες με τιποτα αφου η εταιρεια που το ειχε αγορασει εκλεισε.

Εχει μεγαλη ποικιλια απο αυτα στο αμαζον και υπαρχουν νομιζω και εργαλεια που βγαζουν τον αερα και και μεσα απο ειδικα μπολ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Για τις σακούλες απ΄ότι βλέπω παίζουν μηχανήματα που παίρνουν μόνο της ίδιας εταιρίας, και άλλα που παίρνουν ό,τι κυκλοφορεί. Αυτό με το Lidl θα το κοιτάξω, γιατί γενικά δεν μου χαλάνε πράγματα από εκεί, και έχουν και πολύ καλή εγγύηση. Κατ'αρχήν και μόνο που μπορώ σε ένα μήνα να το πάω πίσω αν ξενερώσω είναι πολύ καλό :rolleyes:

edit είδα και το βιντεάκι στη σελίδα του lidl, και φαίνεται αρκετά καλή περίπτωση γιατί (α) λέει ότι έκτός από το ρολό παίρνει και τις κοινές σακούλες τροφίμων (από ένα πάχος και πάνω, και εντελώς συμπτωματικά, τέτοιες φέρνει το lidl :-D :-D :X), και (β) έχει συρόμενο κόφτη για τη σακούλα, οπότε δεν χρειάζεται ψαλίδια κλπ. Θα τη δω από κοντά και αν μου αρέσει θα μου έρθει κουτί :)

Δημοσ.

Λογικό μου φαίνεται, μάλλον θα τα ρουφήξει μέσα και θα βραχυκυκλώσει. Πιο πολύ για νωπό κρέας σε μερίδες σκεφτόμουν.

Δημοσ.

Ναι αξιζει. Δεν εχεις και κρυοπαγηματα. Επισης μπορεις να μαγειρεψεις κατι αρκετο, το κανεις μεριδες και το χωνεις καταψυξη, οποτε θες βγαζεις 1.

Δημοσ.

τυρια σκληρά διατηρούντε μια χαρα, μοτσαρέλα χειρότερα δε ξερω γιατι.μαλλον απ τα υγρα της

αλλαντικα σε φέτες και κομματια παλι διατηρούνται μια χαρα. το μονο που πρέπει να προσεξεις ειναι να είναι καλό μηχάνημα, να μη σου αφήνει αέρα μέσα. αμα μείνει έστω και λίγο αέρας ότι βάλεις θα πιασει μουχλα...

Δημοσ.

@andreapaog328

ευχαριστώ για τα tips, θα το έχω υπόψη μου. Βασικά το θέλω για κατάψυξη (για να μην πιάνουν τα τρόφιμα κρυστάλλους από τον παγωμένο αέρα και χαλάει η γεύση τους). Αν σφραγίσω κάτι που θα σκοπεύω να το κρατήσω νωπό θα είναι κανένα σάντουιτς για ταξίδι, ή κανένα φρουτο, ίσως.

Λοιπόν τελικά πήρα αυτό από τα lidl (σαν τα κοράκια πέσαν πάλι και δεν το περίμενα για το συγκεκριμένο, ευτυχώς πρόλαβα), έκανα και 1-2 δοκιμαστικά πακέτα να δω αν είναι εύχρηστο. Γενικά είναι, και δείχνει να τα σφραγίζει αρκετά καλά. Μόνη εξαίρεση η κοπή του ρολού, εκτός αν δεν το βάζω σωστά κάτω από τον οδηγό με τη λεπίδα, γιατί μου φαίνεται ότι μπαίνει δύσκολα.

Anyway, αν κάποιος θέλει review πείτε μου να επανέλθω σε λίγο καιρό, μόλις ανοίξω κάποια συσκευασία να δω τί έχει παιχτεί μέσα.

Δημοσ.

Να επανέλθεις φυσικά!

Δεν άφησαν ούτε για δείγμα;Πόσα είχε το μαγαζί;

Όχι, εντάξει, άφησαν...ένα για δείγμα, το οποίο και πήρα :-D . Είναι η μοναδική φορά που έχω αγοράσει κάτι ανοιχτό, αλλά δεν έχω άλλο χρόνο να ασχοληθώ να ψάξω άλλο, κλπ, οπότε είπα what the heck αν κάτι δεν μου αρέσει πάει πίσω. Πάντως ήταν τυλιγμένο κανονικά, δεν ήταν επιστροφή. Δεν ξέρω πόσα είχε, εγώ πήγα κατά τις 12 και είχε μόνο αυτό, μια πωλήτρια μου είπε ότι σίγουρα δεν ήταν μόνο 2-3, και για να βρήκα έστω και το δείγμα στις 12 πρέπει να ήταν κάμποσα :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...