koiranos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Γειά σας! Με λένε Κωνσταντίνο και έχω κάποια προβληματάκια με το καινούργιο router μου. Πρόσφατα αγόρασα από το πλαίσιο το TP-Link W8961ND Modem/Router (παραθέτω και το σχετικό link από το site). Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως χωρίς λόγο από μόνο του κάνει restart, η συχνότητα των οποίων δεν είναι σταθερή αλλά μερικές φορές καταντάει σπαστικό! Το δεύτερο πρόβλημα που έχω με το συγκεκριμένο router εμφανίζεται στο conn-x tv. Ενώ με το προηγούμενο router (philips CGA5722N/TE) δεν είχα κανένα πρόβλημα (συνεχής ροή), με το καινούργιο δεν μπορώ να παρακολουθήσω τίποτα. Η σύνδεση υπάρχει αλλά η εικόνα κολλάει συνέχεια. Πως μπορώ να λύσω αυτά τα προβήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παρακάτω είναι κάποια στοιχεία που ίσως βοηθήσουν (η ταχύτητα μου είναι 24 Mbps): ADSL Firmware Version: FwVer:3.11.2.175_TC3086 HwVer: T14.F7_6.0 Line State: Showtime Modulation: ADSL2 PLUS Annex Mode: ANNEX_A ----------------------Downstream-----Upstream--------- SNR Margin:________15.6_________14.0____db Line Attenuation:____13.9__________8.1____db Data Rate:_________13226________699____kbps POWER:___________19.0_________11.3____dbm CRC:______________3559_________332
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 a.για το Restart κανε firmware update στο ρουτερ η δες αν γραφει κατι στο Log του ρουτερ. β.για το connex tv πως περιμενεις να παιξει το connex tv σε οποιοδηποτε ρουτερ?η θα πρεπει να του κανεις manual τις ρυθμισεις ωστε μια ethernet να γινει bridged και οτι αλλο θελει το connex tv για να παιξει η θα πρεπει να εχεις ρουτερ που να εχει ηδη την 4η ethernet σαν stb.οπως τα ρουτερ που δινει ο οτε.αλλιως δεν παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα