Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει κάτι από γνωστή αλυσίδα το οποίο μου χάλασε για δεύτερη φορά και βρίσκεται ακόμα ΕΝΤΟΣ εγγύησης. Το πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα για αντικατάσταση αλλά δεν υπάρχει το ίδιο και μου είπε ο διευθυντής καταστήματος να αγοράσω το επόμενο μοντέλο με την προϋπόθεση να καλύψω την διαφορά.. Φυσικά και αρνήθηκα αφού δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω δεκάρα για κάτι που μου χάλασε δεύτερη φορά σε 6 μήνες και επειδή αυτοί δεν έχουν απόθεμα να το πληρώσω πάλι.. Το είπα λοιπόν στον ευγενέστατο αυτόν κύριο και όλα εντάξει, με πήραν μετά από 2 ημέρες τηλέφωνο να μου δώσουν ένα είδος επιταγής με το πόσο που είχα πληρώσει για να κάνω ότι αγορά θέλω από το κατάστημα. και ρωτώ εγώ, δεν είναι υποχρέωσή τους να μου δώσουν το επόμενο μοντέλο, χωρίς να πληρώσω ούτε ευρώ για την διαφορά; ευχαριστώ

Δημοσ.

δηλαδή τι αν πάρω ενα ps2 και χαλάσει πρέπει να μου δώσουνε ενα ps3? :mellow:

ή το ίδιο θα πάρεις ή επιταγή να πάρεις ότι θές...λεφτά πίσω δε νομιζω να δίνει κανένας πλέον...

Δημοσ.

Ή την επιταγή θα δεχθείς ή αν έχουν που δεν έχουν θα πάρεις ίδιο με αυτό που αγόρασες. Αν θέλεις το πιο καινούργιο μοντέλο πληρώνεις τη διαφορά.

Δημοσ.

φυσικα και πρεπει να σου καλυψουν τη διαφορα αυτοι.

ειναι δικη τους ευθυνη να σου παρεχουν το ιδιο η καλυτερο προιον.

αν δεν ηθελες εσυ το ιδιο τοτε θα επρεπε να πληρωσεις τη διαφορα για να παρεις το καλυτερο

Δημοσ.

Ακριβώς. Το ότι η τεχνολογία προχωράει με γοργούς ρυθμούς και κάτι μετά από 1-2 χρόνια παλιώνει και δεν το ξανακυκλοφορεί η εταιρία είναι καθαρά δική τους ευθύνη να το αντικαταστήσουν με ότι πιο κοντινό υπάρχει κι ας κοστίζει παραπάνω.

Δημοσ.

δηλαδή τι αν πάρω ενα ps2 και χαλάσει πρέπει να μου δώσουνε ενα ps3? :mellow:

Θεωρώ πως αυτά τα δυο θεωρούνται διαφορετικό προϊόν εντελώς. Αυτό προφανώς δεν γίνεται, να πάρεις PS2 και αν χαλάσει να σου δώσουν PS3.

Αλλά κι εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς αναφέρει ο νόμος, όπως και απ'ότι βλέπω δεν ανέφερε κανείς από όσους απάντησαν μέχρι τώρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...