Προς το περιεχόμενο

iPhone 4s activate without sim card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους πως να κάνω activate το iPhone 4s locked χωρίς να έχω την κάρτα του παρόχου ;Επίσης αν έχει κανείς Vodafone Portugal sim card την χρειάζομαι.Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, πρεπει να κανεις hactivate. Εμενα μου χε κανει αυτοματα το redsnow ενω εκανα jailbreak χωρις να χω sim μεσα.

Sideffect ηταν οτι δεν μου δουλευαν τα notifications, αλλα φτιαχνεται σχετικα ευκολα αυτο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορω να το κάνω hacktivate με το redsnow γιατι μου βγάζει το μήνυμα ότι το κινητό δεν είναι activate .ΕΣΥ τη κινητό έχεις ;Εμένα είναι locked και αυτό το κάνει δύσκολο .

Δημοσ.

Χμμ, εγω το ειχα κανει σε iphone4 unlocked. Ισως παιζει κ αυτο ρολο.

Εμενα τουλ μου το χε κανει αυτοματα hacktivate επειδη δεν του χα βαλει καμια sim μεσα κ μαλλον το 'activate-hactivate' ειναι απαραιτητο για jailbreak.

Δεν μπορεις με τπτ να βρεις την sim της μανας του;

Δημοσ.

Δεν υπαρχει άλλος τρόπος ενεργοποιησεις της συσκευής έκτο της αυθεντικής κάρτας δικτύου ;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το 4s δε γινεται hacktivate, θες Gevey Ultra S. Σε ποιο iOS ειναι; (ΜΗΝ πας στο 6).

Επισης @nikos δωσε μου το model number (ρυθμισεις-γενικά-about-model number) και θα σου πω απο που ειναι.

Αν ειναι βονταφον πορτογαλίας επικοινωνησε μαζί τους να ζητησεις official unlock.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...