Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Ειχα βαλει μια αγγελια σε γνωστη ιστοσελιδα για ενα κινητο που πουλαγα. Μου εστειλε λοιπον μια απο την νηγιρια κι μου ειπε οτι θα μου βαλει ακομα πιο πολλα λεφτα γιατι το θελει.Εγω ο βλακας αμεσως ψαρωσα με αποτελεσμα να της πω το ονομα μου και τον αριθμο τραπεζας μου αλλα και το ονομα της και το δικο μου ονομα. Μου ειπε οτι δευτερα πρωι θα μου βαλει τα χρηματα. Σημερα λοιπον εγω ξαναλεω ως βλακας της εστειλα πως το τελωνειο ειναι ακριβο και εκεινη μου ειπε οτι θα μου βαλει αλλα 10 ευρω στο λογαριασμο μου........Τελικα πως μου εκοψε και ψαχτηκα και ειδα πως ειναι τελικα μια απατη. Της ειπα οτι το πουλησα και να μην το στειλει γιατι εκλεισα τον λογαριασμο μου. Δεν μου εχει απαντησει ακομα... Το θεμα μου λοιπον ειναι με τον λογαριασμο της τραπεζας...Λεφτα ευτυχως τωρα δεν εχει μεσα. Υπαρχει περιπτωση να μπροει να μου τον πειραξει? διαβασα διαφορα πραγματα. Να τον κλεισω τελειως η να τον αφησω? Και αν τελικα μου βαλει τα λεφτα και απαιτει μετα το κινητο ενω δεν θελω να της το στειλω? Τι μπορει τωρα να κανει με τα στοιχεια της τραπεζας μου? Να συνεχισω να βαζω οποτε βαζω καποια λεφτα...ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Ειχα βαλει μια αγγελια σε γνωστη ιστοσελιδα για ενα κινητο που πουλαγα. Μου εστειλε λοιπον μια απο την νηγιρια κι μου ειπε οτι θα μου βαλει ακομα πιο πολλα λεφτα γιατι το θελει.Εγω ο βλακας αμεσως ψαρωσα με αποτελεσμα να της πω το ονομα μου και τον αριθμο τραπεζας μου αλλα και το ονομα της και το δικο μου ονομα. Μου ειπε οτι δευτερα πρωι θα μου βαλει τα χρηματα. Σημερα λοιπον εγω ξαναλεω ως βλακας της εστειλα πως το τελωνειο ειναι ακριβο και εκεινη μου ειπε οτι θα μου βαλει αλλα 10 ευρω στο λογαριασμο μου........Τελικα πως μου εκοψε και ψαχτηκα και ειδα πως ειναι τελικα μια απατη. Της ειπα οτι το πουλησα και να μην το στειλει γιατι εκλεισα τον λογαριασμο μου. Δεν μου εχει απαντησει ακομα... Το θεμα μου λοιπον ειναι με τον λογαριασμο της τραπεζας...Λεφτα ευτυχως τωρα δεν εχει μεσα. Υπαρχει περιπτωση να μπροει να μου τον πειραξει? διαβασα διαφορα πραγματα. Να τον κλεισω τελειως η να τον αφησω? Και αν τελικα μου βαλει τα λεφτα και απαιτει μετα το κινητο ενω δεν θελω να της το στειλω? Τι μπορει τωρα να κανει με τα στοιχεια της τραπεζας μου? Να συνεχισω να βαζω οποτε βαζω καποια λεφτα...ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.

συμφωνω!

εδω δεν πουλαμε ελλαδα, θα πουλησουμε νηγιρια...?

Δημοσ.

Νιγηρία, συνώνυμο του ηλεκτρονική απάτη!

Ρύθμισέ το με την τράπεζα. Δηλαδή δώσε τους οδηγία να μη πραγματοποιηθεί καμία συναλλαγή με το όνομά της ή κλείσε το λογαριασμό(εφόσον έτσι κι αλλιώς, είναι άδειος).

Δημοσ.

ΤΙΠΟΤΑ!

Λεφτα δεν προκειτε να σου βαλει οτι και ναγινει, να σου πειραξει απο την Νιγηρια τα δικα σου επισεις δςν γινεται. Οππτε ηρεμησε, βλακας θα ησουν αμα σου ετρωγαν λεφτα, ευτυχως το προλαβες...

Δημοσ.

Γιατι, αν ξερει το ονομα σου και σε ποια τραπεζα εχεις λογαριασμο τι μπορει να κανει καποιος??

Έλα μου ντε, και εγώ αυτήν την απορία έχω.

Αν υπάρχει δηλαδή κάτι να το μάθουμε, ξέρω μπόλικους τραπεζικούς λογαριασμός και σε ποιο όνομα ανήκουν, πείτε και σ'εμάς το μυστικό...

Δημοσ.

ξερω γω τι πατεντες εχουν αυτοι εκει και αν ειναι οντως απο νηγιρια και δεν ειναι ελλαδα? ρωταω μηπως μπορουν να χακαρουν τον λογαριασμο μου και οποτε παω να βαλω λεφτα να μου τα περνουν

Δημοσ.

θα ορκιζομουνα οτι οι χακερς πληρωνονται με το κομματι:

1 ευρω για τα στοιχεια της καρτας

60 ευρω για τα στοιχεια του τραπεζικου λογαριασμου

etc

*τα νουμερα* ειναι μερος της ευρωπαικης οδηγιας και παιζουν και στην τηλεοραση

ευχαριστουμε για τον χρονο σας

Δημοσ.

Ναι και πως τα αξιοποιουν αυτοι που πληρωνουν για αυτες τις πληροφοριες?

δανεια απο το πουθενα?

φανταστικοι ανθρωποι που απο το πουθενα αγοραζουν μετοχες εταιρειων για επιθετικα M&A?

δουλευομαστε τωρα?

δλδ σοβαρα δεν ξερετε τι θα κανει καποιος με τα πολυτιμα στοιχεια σας...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...