gigisoni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ποια πολύτιμα στοιχεία ρε παιδιά, ονοματεπώνυμο και αριθμός τραπεζικού λογαριασμού; Όλες μου τις υποχρεώσεις με τραπεζικές συναλλαγές τις πληρώνω, γνωρίζω τα στοιχεία 3 πρώην ατόμων που νοίκιαζα, 5 φίλων που έστειλα/μου έστειλαν λεφτά, του κλητήρα που ήθελε και λεφτά για την επίσκεψη, κτλ σύνολο πάνω από 30 τραπεζικούς λογαριασμούς. Κι εγώ δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν τον δικό μου, οποιαδήποτε μεταφορά χρημάτων πρέπει να γνωρίζεις τραπεζικό λογαριασμό και ονοματεπώνυμο, αν ήταν έτσι θα είχαν χαθεί λεφτά και λεφτά και δεν θα τα έδιναν έτσι αβέρτα τα στοιχεία οι τράπεζες. Μία κατάθεση να πάω να κάνω και να δώσω ονοματεπώνυμο, θα πάρω απόδειξη με τον τραπεζικό λογαριασμό του ατόμου στο οποίο έκανα την κατάθεση, τι λέμε τώρα...
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 αν θες να αλλαξει η οπτικη σου και να μην λες τετοια πραγματα consider reading the book
gigisoni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 αν θες να αλλαξει η οπτικη σου και να μην λες τετοια πραγματα consider reading the book Το ότι κάποιος έχει γράψει ένα βιβλίο και λέει κάτι, είτε σωστό είτε παπαριές, δε σημαίνει κάτι. Ξέρεις πόσα βιβλία μπορώ να σου συστήσω ν'αλλάξει η οπτική σου για το τι γίνεται και από πού καταγόμαστε και το ότι όλα είναι προσυνεννοημένα για να φάνε τους Έλληνες; Τα ξέρεις, τα γνωστά από τους γνωστούς στα γνωστά κανάλια, δεν χρειάζεται να τους κάνω και διαφήμιση. Το να γνωρίζεις τον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου και το ονοματεπώνυμό του, μόνο μία τρύπα στο νερό μπορείς να κάνεις. Αν χακάρεις την τράπεζα, εκεί πάω πάσο, αλλιώς σου είναι τελείως άχρηστες πληροφορίες.
tsagod Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το να γνωρίζεις τον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου και το ονοματεπώνυμό του, μόνο μία τρύπα στο νερό μπορείς να κάνεις. Αν χακάρεις την τράπεζα, εκεί πάω πάσο, αλλιώς σου είναι τελείως άχρηστες πληροφορίες. πεστα ρε φιλε. Γιατί δεν μπορω να καταλαβω που το παει ο άλλος^^?
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το ότι κάποιος έχει γράψει ένα βιβλίο και λέει κάτι, είτε σωστό είτε παπαριές, δε σημαίνει κάτι. Ξέρεις πόσα βιβλία μπορώ να σου συστήσω ν'αλλάξει η οπτική σου για το τι γίνεται και από πού καταγόμαστε και το ότι όλα είναι προσυνεννοημένα για να φάνε τους Έλληνες; Τα ξέρεις, τα γνωστά από τους γνωστούς στα γνωστά κανάλια, δεν χρειάζεται να τους κάνω και διαφήμιση. Το να γνωρίζεις τον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου και το ονοματεπώνυμό του, μόνο μία τρύπα στο νερό μπορείς να κάνεις. Αν χακάρεις την τράπεζα, εκεί πάω πάσο, αλλιώς σου είναι τελείως άχρηστες πληροφορίες. ignorance is bliss i guess
gigisoni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ignorance is bliss i guess Καλά, ό,τι πεις. Με αοριστολογίες μια χαρά φιλοσοφώ κι εγώ και ο οποιοσδήποτε.
kuzko21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλά, ό,τι πεις. Με αοριστολογίες μια χαρά φιλοσοφώ κι εγώ και ο οποιοσδήποτε. ε αμα δε θες να το διαβασεις μπες στον να ψαξεις λιγο τι γραφει το ριμαδι. αξιζει και με το παραπανω. Το να γνωρίζεις τον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου και το ονοματεπώνυμό του, μόνο μία τρύπα στο νερό μπορείς να κάνεις. Αν χακάρεις την τράπεζα, εκεί πάω πάσο, αλλιώς σου είναι τελείως άχρηστες πληροφορίες. just saying , δεν ισχυει σε ολα τα κρατη το ιδιο συστημα για την διεκπεραιωση μια τραπεζικης συναλλαγης.
gigisoni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ε αμα δε θες να το διαβασεις μπες στον να ψαξεις λιγο τι γραφει το ριμαδι. αξιζει και με το παραπανω. Κοίτα, από την εικόνα και μόνο πολλά δεν μου λέει. Ούτε ο τίτλος. Να το γουγλάρω μόνος να ψάξω να βρω τι είναι, δεν μου κάνει κέφι. Το μόνο που μου λένε εδώ, ο ένας ποστάρει την φωτό από το εξώφυλλο, κι εσύ ό,τι απλά αξίζει. Δεν με πείθεις δυστυχώς. Και ούτε καν κανείς από τους δυο σας μπαίνει στον κόπο να γράψει 2-3 λόγια παραπάνω για το βιβλίο, αφού τόσο πολύ το αξίζει, αλλά έχετε την απαίτηση από εμένα να μπω στον κόπο να ψάξω τι στο διάκονο είναι και να το αγοράσω. Καλά, σίγουρα, ακόμα και ν'αξίζει πράγματι, όσον αφορά εμένα χάθηκε το παιχνίδι. just saying , δεν ισχυει σε ολα τα κρατη το ιδιο συστημα για την διεκπεραιωση μια τραπεζικης συναλλαγης. Και στην Ελλάδα είναι αρκετό να γνωρίζεις τον τραπεζικό λογαριασμό και το ονοματεπώνυμο, σωστά; Γιατί ο TS από Ελλάδα είναι και για ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό μιλούσε. Αν είναι αρκετό πείτε το ρε παιδιά, να το ψάξω το θέμα, τους θυμάμαι τους τραπεζικούς λογαριασμούς των 2 πρώην εργοδοτών μου, υπόσχομαι δεν θα τους πάρω πολλά και διαβεβαιώνω ότι δεν θα τους λείψουν, παρόλη την κρίση μια χαρά τα πάνε!
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ρε μήπως να μεταναστεύσω στη Νιγηρία να ανοίξω μια τέτοια επιχείρηση;
FedonasP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Τώρα παίρνετε στα σοβαρά άτομο που γραφει μια πρόταση στα ελληνικα και από κάτω ένα catch phrase (για να μιλήσω και στην γλώσσα του ) στα αγγλικά... νταξ.... λοιπόν μονο με όνομα και με τραπεζικό λογαριασμό σου κάνει τα 3, 2..... το να hackarei.. (Δεν είναι blog η τράπεζα για να της κάνει deface lol) είναι ολόκληρη ιστορία.. και αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει άνθρωπο εκ των έσω της τράπεζας εξοπλισμό σύνδεση να γαμάει και γνώσεις τρελες. Οποτε αν προβεί σε τέτοιο εγχειρημα δεν θα το κάνει για να πάρει 300,400,5000 euro από τον λογαριασμό σου (που θάναι και τζόκερ μιας και πριν κάνει όλη αυτή την εκστρατεία δεν θα ξέρει ποσα έχεις..) θα πάει να hackarei όλους τους λογαριασμούς της τράπεζας και μετά θα απειλήσει την τράπεζα για να του τα σκάσει... αλλιώς πως να στα πάρει τα λεφτά.. έστω σε hackarei έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σου... μετά τι θα κάνει?? μεταφορά χρημάτων? να τα πάει που? με ταχυδρομικό περιστέρι σπίτι του? θα πρέπει να τα πάει σε έναν άλλο λογαριασμό για να τα τραβήξει αυτοπροσώπως η με την κάρτα του... οποτε τον πιάσανε..(άσε που φαίνεται ότι είχε πρόσβαση στον λογαριασμό σου από ξένη ip κτλ κτλ οποτε μονο αυτό φτάνει) μια άλλη περίπτωση είναι να μάθει όλα τα στοιχεια σου(πρέπει να του τα πεις..) και να έχει την φωτογραφία της ταυτότητας σου έτσι την πλαστογραφεί και κάνει ανάληψη ... αλλα και αυτό πολύ υπερπαραγωγή μιας και αυτός που κάνει ανάληψη θα πρέπει να κάνει και μακιγιαζ κτλ να μοιάζει ελάχιστα με εσένα να ταιριάζει σε ηλικία κτλ πάλι άκυρο.. οποτε μην φοβάσαι καθόλου..
viper2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Τώρα παίρνετε στα σοβαρά άτομο που γραφει μια πρόταση στα ελληνικα και από κάτω ένα catch phrase (για να μιλήσω και στην γλώσσα του ) στα αγγλικά... νταξ.... λοιπόν μονο με όνομα και με τραπεζικό λογαριασμό σου κάνει τα 3, 2..... το να hackarei.. (Δεν είναι blog η τράπεζα για να της κάνει deface lol) είναι ολόκληρη ιστορία.. και αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει άνθρωπο εκ των έσω της τράπεζας εξοπλισμό σύνδεση να γαμάει και γνώσεις τρελες. Οποτε αν προβεί σε τέτοιο εγχειρημα δεν θα το κάνει για να πάρει 300,400,5000 euro από τον λογαριασμό σου (που θάναι και τζόκερ μιας και πριν κάνει όλη αυτή την εκστρατεία δεν θα ξέρει ποσα έχεις..) θα πάει να hackarei όλους τους λογαριασμούς της τράπεζας και μετά θα απειλήσει την τράπεζα για να του τα σκάσει... αλλιώς πως να στα πάρει τα λεφτά.. έστω σε hackarei έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σου... μετά τι θα κάνει?? μεταφορά χρημάτων? να τα πάει που? με ταχυδρομικό περιστέρι σπίτι του? θα πρέπει να τα πάει σε έναν άλλο λογαριασμό για να τα τραβήξει αυτοπροσώπως η με την κάρτα του... οποτε τον πιάσανε..(άσε που φαίνεται ότι είχε πρόσβαση στον λογαριασμό σου από ξένη ip κτλ κτλ οποτε μονο αυτό φτάνει) μια άλλη περίπτωση είναι να μάθει όλα τα στοιχεια σου(πρέπει να του τα πεις..) και να έχει την φωτογραφία της ταυτότητας σου έτσι την πλαστογραφεί και κάνει ανάληψη ... αλλα και αυτό πολύ υπερπαραγωγή μιας και αυτός που κάνει ανάληψη θα πρέπει να κάνει και μακιγιαζ κτλ να μοιάζει ελάχιστα με εσένα να ταιριάζει σε ηλικία κτλ πάλι άκυρο.. οποτε μην φοβάσαι καθόλου.. γιατι να μην τα "καθαρισει" με μεταφορα σε 10 τραπεζες ανα τον κοσμο και σε χωρες που δεν εχουν υπογραψει συνθηκη γνωστοποιησης στοιχειων? ή γιατι να μην τα κανει κοινα ομολογα "με λογαριασμο αχυρανθωπου" και να τα στειλει ο broker σε ενα PO box? βασικα αγαπω το γεγονος οτι παντα το γυριζετε στα ποσα λεφτα θια μου φαει και οχι στην ποση ταλαιπωρια θα σου προκαλεσει... και επειδη τα ξυνετε ομαδικως και δεν κανεται ουτε ενα search στο google: Hackers no longer need to be technical wizards to set up an operation to steal people's banking information and then rob their accounts or sell their identifying information to an even bigger cybercriminal. Hacking toolkits and malware are for sale in the online underground. All hackers need are basic technical skills and the knowledge of where to go to buy what they can't build themselves. It's possible to transfer money out of an account knowing only Account Number, Sort Code and address. There was a reasonably high-profile case where Jeremy Clarkson, not believing this to be the case, published his bank details in a newspaper. The details were then used to send money to a charity. In May hackers breached Citi's systems and used the stolen data to loot around $2.7 million from the accounts of 3400 customers They don't even need your name. If they have your account number and know what bank the account is at, they have enough information to counterfeit checks. That will be enough to clear automated processing systems. I've just found out my parent's identity has been stolen, their bank accounts were cleaned out και εκει που πραγματικα γελαω *διπλωνω στο γελιο βασικα* ειναι στο γεγονος οτι οποιος εχει δικιο αυτοματως θα βρεθει και δικαιωμενος...
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ρε μήπως να μεταναστεύσω στη Νιγηρία να ανοίξω μια τέτοια επιχείρηση; You and me both. Φυγαμε και συνεργαζομαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα