Ippokratis7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μηπος ξέρει κανείς αν υπάρχει μπαταρία για το alcatel one touch 995 μεγαλύτερή από 1500mah και αν ναι που θα μπορούσα να την βρω? Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_995 με τη χρήση Insomnia App
oldnew Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Εμ, ειδες που μετράνε και αλλα πραγματα στα κινητα, πχ ποσο δημοφηλες ειναι κλπ. Επειδή σε αλλο ποστ εγραφες ότι ειναι καλυτερο απο αλλα κινητα των 350€ κλπ. Αμα βρεις μεγαλύτερη μπαταριά γι αυτο σφύρα μου.. Καταρχήν δεν υπάρχει μεγαλύτερη μπαταριά χωρίς μεγαλύτερο μέγεθος. Αρα θες και καπάκι αλλο. Κανείς κατασκευαστής δεν πρόκειται να το φτιάξει για μια συσκευή με λίγες πωλήσεις.. (Η μπαταριά του αλκατέλ ειναι πολυ λίγη για 4.3 οθόνη τεχνολογίας lcd και 1.4 γιγα..) Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Ippokratis7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Εμ' date=' ειδες που μετράνε και αλλα πραγματα στα κινητα, πχ ποσο δημοφηλες ειναι κλπ. Επειδή σε αλλο ποστ εγραφες ότι ειναι καλυτερο απο αλλα κινητα των 350€ κλπ. Αμα βρεις μεγαλύτερη μπαταριά γι αυτο σφύρα μου.. Καταρχήν δεν υπάρχει μεγαλύτερη μπαταριά χωρίς μεγαλύτερο μέγεθος. Αρα θες και καπάκι αλλο. Κανείς κατασκευαστής δεν πρόκειται να το φτιάξει για μια συσκευή με λίγες πωλήσεις..(Η μπαταριά του αλκατέλ ειναι πολυ λίγη για 4.3 οθόνη τεχνολογίας lcd και 1.4 γιγα..) Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App[/quote'] Δεν ειναι πολύ μικρή καλύπτει άλλά εγώ την πρώτη μέρα δεν το φορτισα αρκετά και θα πάρω άλλη και θα προτημουσα μεγαλύτερή ''πάντως ενταξει ειναι σχετικά μικρή'' Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_995 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα